Hogy néz ki a mobil asztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NOKIA Lumia 800 White @ Mirosoft Surface RT 64GB
Egyébként a témákhoz nem kell root jogosultság, csak az SD kártyán a MIUI mappán belül a theme mappába kell másolni az .mtz kiterjesztésû témafájlokat és a wallpaper mappába a háttérképeket. Ezek után a rendszer témakezelõjében tudod modulonként "összekotyvasztani" egy-egy téma elemeit vegyesen.

http://gaborszantai.co.uk/

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Lockscreen (most itt üres, de teli szokott lenni notificationökkel 😊
Home screen 1
Home screen 2
komolyra forditva a szot: ezt nem asztalnak, hanem lockscreen-nek hivjak. ios-en nincs is asztal, az osszes egyediseg, amit tehetsz bele, hogy lecsereled a hatterkepet 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
látod 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MIUI telepítést ClockworkMod Recovery-ben csináltam, ezt a .zip-et is abban telepítettem. Ez a szoftver MIUI exkluzív, ha jól látom, ahhoz készült a mod.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Go Launcher a legjobb! 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Cm 7.1 + Go Launcher
Látom a Go Launcher mindenkinél megy 😄

_938.jpg)