Call of Duty: Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ja. Tényleg nagy a finálé a végén. Kivégzed a köcsögöt oszt szivarozni kezd.
Komoly agymunka lehetett ennek a megalkotása.
Mess with the best, die like the rest Linux4ever
A játék nyitást, utolsó perces figyelmeztetést és lezárását "értékelik" az akcentusos szinkronok Multiban.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egyébként nekem is van eredeti játékom, de repszim kivételével semmivel sem multizom, mert nem lehet összehozni idõben azt, hogy ráérjen a partner is. Egytemista éveim alatt 2-3 hetene volt ilyen. Én voltam szinte a legfiatalabb. Aztán én is elkezdtem dolgozni, az idõsebbeknek jött a gyerek vagy átrakták hajnali mûszakba. Volt olyan, hogy 1,5 évig nem volt MP repkedés.
Szóval semmi köze ehhez a felvágásnak...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én gyak. nemigen szorulok rá, hogy 2006 után kiadott játékkal toljak. A CiV-öt sikerült elkúrni mindne ötletes újítása ellenére. Az MI brutálisaqn hülye, az MP része buhalom, a teljes kémkedés rész hiányzik. Nehezebb szitnen az 1 egység 1 tile nem játszható, mer a csaló MI egységekkel pakolja tele a térképet. MOD-dal is toltam, azzal sem lett jobb. Megvolt, de semmi átütõ emlék. Szégyen azután, hogy a Civ 2-õt kb. 3-4 éven kersztül toltam kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Szimulátorból nem adnak ki értelmeset - amit az Eagly Dynamics elõad, az lassan a kabaré szintet súrolja. Marad ez.
http://www.benchmarksims.org/forum/
15 éves alapok, de ingyenes és fejleszthetõ. Fejlesztik. Az anno egekig magasztal Fighter Ops szerintem a büdös életben nem fog megjelenni, de a Jet Thunder sem, ami inkább félárkádnak tûnik. A témaválasztás miatt gradiózus csaták kizárva, avionika szinte semmi...
FPS? Nem érdekel. Utoljára a Brother in Arms elsõ részével és az egyik ejés demóval toltam. Kinõttem ebbõl a mûfajból. Az Arma még talán reális lenne, de én úgy hallom, hogy még mindig ey bughalom. Idõm sem lenne rá...
Stratégiából sem adtak ki semmi értelmeset - az RTS nekem nem az - egydeül RPG-t vettem a CiV-öt leszámítva az elmúlt 5 évben. TES IV-et csak a Nehrim MOD miatt, TES V (csak kíváncsi voltam és meglepett, hogy jó lett), Risen. Ezen felül 2006-ban megvettem a Gothic 3-at, két éve a Risen-t, és megszereztem a teljes BGI-II-õt, ha egyszer lesz idõm...
Az NWN1-e azért, hogya Tortured Hearts modult végigtoljam, a 2. részt csak elkezdeni volt idõm. A NWN2 két kiegje 2 éve vár a sorára, ezeket 10 év alatt, ha lesz idõm végigtolni más elfoglaltságaim mellett.
Mit vettem még? Heroes IV, hogy megnézzem a nem tört változatot, Iperimum Galactiva II-õt.
Szóval úgy tényleg jó lenne tudni, hogy mit csinál a a játékipar. Mert az ziher, hogy gyak. 99%-ban fejleszt, ami meg az 1%-ba esik annek is a felét methetetlenül elkúrja. Így is tucatszám van olyan cím, amit kipróbálni sem volt idõm soha a '90-es évekbõl és a 2000-es évek elejérõl. (pl. Steel Panthers sorozat.)
Azt pl jó tudni nektek, hogy az MP mapok kizárólag CQB-k, a legnagyobb belátható távolság 50-60 méter maponként 1-2 pontról. Értelmes sniperkedést lehetetlen produkálni.
Csalók már második naptól voltak, és minden 3. p2p lobby rejteget legalább egyet (Ukránok, oroszok többségében).
http://irevolutiondesign.wordpress.com/2011/11/12/mw3-first-impressions-ir/
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
SaveDevice_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving.
Valami ötlet?Köszönöm a segítséget!
Így van. De amikor egy játék 13ezer Ft és 4-5 óra alatt végig lehet játszani, akkor az erõsen a kidobott pénz kategória. Aki nem multizik, annak a MW3 egyszerûen nem éri meg. Így aztán vagy warezol, vagy (mint én) megvárja, míg 5$ lesz a gog.com-on :)
Hanem leginkabb azert, hogy ne legyek fuggo!
Kb. ejjelente tudok jatszani 2 orat, neha mas hobbimnak is elek, de aztan tobb idom nincs egyaltalan jatekra. Regen durvan toltam napi rengeteg orat, ha jo volt a jatek, magaval ragadott... ma ezt nem engedhetnem meg es tudom, hogy egy jobb fps vagy multis szerepjatek kb. a vegemet jelentene, a parkapcsolatomban biztos. :)
Egy single-t vegigtolok nehany nap alatt, aztan megnyugszom.
Szoval van mas ok is, mint a warez. ;)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Apropó nagy gyors upc net lekorlátozása torrentre...Nagy gyors upc netem van (kinemszarja le), de semmilyen korlátozással nem találkoztam;)
no meg a felvágós kis tojáshéj seg...üek, akik dicsekednek minden fórumban, hogy milyen ultra hiper szuper drága, nagy gépük van ezt meg azt tudja, és ki a halál pék f...szát érdekel?
csak szeretnének dicsekedni szegény kis szánalmas feltûnési viszketegségi betegségben szenvedõ ficsúrjai...
a játék király volt, nekem régi gépem van és mégis full grafikán nyomtam végig, no most akkor mi van?
semmi
nincs i7-esem, nincs SSD-ém, sem 32 Gb RAM-om és még 120 Mbites netem se és mégis megvagyok...
aki a kicsit nem becsüli az a nagy és gyors UPCt netet érdemli ami amúgy is le van korlátozva, fõleg torrentre :D xD :) lol meg az összes többi béna smiley
COD-ozni meg BF-ezni nem szoktam, szóval azok nem érintenek :-)
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Fps-t viszont valóban nem tudnék említeni, amit elõveszek még most is. Valahogy azokból kevesebb maradandó alkotás van, mint más stílusú játékokból.
Most mondhatná valaki a doomot, half-lifet pl. de nem szoktam õket elõvenni ismét :).
Pl. ez
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Talán a stratégiai játékok a kivételek Cív4 Generals Zero Hour de fps-nél nincs ilyen legalábbis számomra.
10? A legtöbbre már pár hónap távlatból sem emlékszik az ember... :D
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Am. Battlefield ... a legelsõ rész óta nem csináltak olyan jót a fejlesztõk. A Bettlafield 1942 volt az egyetlen és a legjobb. A legszívesebben újra elkészíteném a játék teljes mását csak fejlettebb grafikával. Semmi pluszt nem tennék bele, de elvenni se vennék semmit. Csak én vagyok ezzel így?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
https://twitter.com/foodlfg
Na imádom az ilyet. Majd te jól megmondod a tutit, hogy kinek mi éri meg...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
MW3 single milliószor jobb, mint a BF3-é. Multiban viszont fordul a kocka.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A Battlefield 3 borzasztó csalódás volt, jó h elõre scriptelt jelenetek vannak minden ilyen game-ben, de ott tulzásba vitték, egy önálló gondolatod nem lehet a single-ben. Meg nyomkodd ezt meg ezt a gombot, mint a dedósok.
A Bad Company 2 meg mekkora királyság volt. Szóval nem értem mi volt velük.(és ha már CoD akkor a Black Ops is szórakoztatott).