Once Upon A Time

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cylonflatus
Meseszereplõk, egy alternatív mese-univerzumból - ha a létüket elfogadod, akkor az már hihetetlen lenne, hogy esetleg õk máshogy öregszenek? Persze ha ez ütközne a sorozat szabályrendszerével akkor jogos, de én nem emlékszem ilyesmire, hogy korábban ez magyarázva lett volna (a sorozatban).
Ez arra emlékeztet, amikor pl egy aktuális Walking Dead epizód után azon voltak kiakadva, hogy az öreghez hogy került sorkiemelõ filc. Föltámadnak a halottak, zombik grasszálnak ide oda - és akkor Hershel filce a "nem életszerû", lol...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Hook-ról ezt említette már korábban is. Lehet majd kiderül, hogy ottragadtak és nem lassabban telt az idõ vagy ilyesmi. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na most mi volt ez a

horroros Peter Pan húzás,meg hogy Bae még Hook csicskása is lett Seholszigeten?:)..Akkor hány éves õ,ha simán átélt olyan jó 150 éve Londontól napjainkig?:)
Narxis
Aztarohadt, a vége ütött....

Narxis
Komoly rész volt. Kivi vok, hogy mi a kopasz csávó terve.

Narxis
jah azon röhögtem :D

"Nem is rossz,Don Juan"

"Don Juan egy senki volt,míg alkut nem kötött velem"

Besírtam..kurvanagy pillanatok:)
cylonflatus
Jaj, ez must have!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Andr0
az hatalmas volt :D

Armin & Ayu fan

Narxis
Jó kis rész volt, Belle eléggé meglepett a végén... :D

Narxis

Shiwo
Junkie:

09.04-én a Marvel Comics megjelenteti a Once Upon a Time: Shadow of the Queen címû képregényt, mely az OUAT történetének kiegészítése lesz – ez a füzet a Vadász 1. évados epizódja után játszódik.

Borító:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Narxis
Ennek a speciális résznek nulla azaz 0 azaz ZERO értelme volt. Faszé húzzák halasztják a rendes részek leadását, csináljanak többet ha nem elég. 2 hetente van szünet és akkor a téli-nyári hosszabb szünetekrõl nem is beszéltünk.

Ez a rész akkor lett volna talán értelmes ha a színészek is beszélhetnek a sorozatról, karaktereikrõl meg úgy mindenrõl.

Shiwo
Junkie:

"A Once Upon A Time-spinoffról: a címe Once: Wonderland lesz, a Kitsis-Horowitz készítõ duónak Zack Estrin fog besegíteni a showrunnerségbe és megvan a 3 fõszereplõ: Sophie Lowe, Michael Socha és Peter Gadiot. Oké, angol-power.2

Narxis
yep

amúgy ezek Emma érezéséig voltaképpen napi-hurokban voltak,mint az Idétlen idõkigben?..azért is állt az óra egy helyben?
Herold
Nabazmeg, kezdenek összekuszálódni a szálak. Én már semmit nem értek. <#zavart2><#idiota>

Shiwo
hogyne lennének gyerekek, Henry iskolába jár, Hófehérke tanárnõ, van ott egy rakat... max õk sem növekedtek..

Sir Quno Jedi
Nos egy gyereknek az a pár év nem tûnik fel, hogy a többiek nem öregszenek. Eleve a városban nincsenek gyerekek ugye, csak felnõttek, szal. szegény Henry mégis kikkel játszott?! :D Nem lehetett egy élmény. Végülis csak õ és Regina voltak szabadok és változtak, a többiek nem. Nem csoda hogy végül ennyire kötõdött Reginához. A többiek csak zombiakok voltak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

itt meg bejön a másik gondolatom akkor...Emma sose volt a városban elõtte,Henry se ott született..Regina nem mehetett ki érte a városból a határvonal miatt,ha meg nem létezett a város,a gyámhatóság hogy adta örökbe?..és Henry növöget..és senki nem öregszik mellette...vagy õ eleve ilyen kis konspirátor és nem zavarta az egész..?
Sir Quno Jedi
Semmit sehova nem kellett regisztrálni. Erdetileg kívülrõl nem is látszott a város és semmi, ha arra mentek a rendõrök, nem találtak ott semmit. Mondták hogy sem a térkép, sem semmi szerint nincs is ilyen város, pláne nem ott. Van egy fal, azon kívülrõl nem látszik semmi idegeneknek. Nyilván kell valami speckó esemény, hogy átjussanak külsõsök a falon. Lásd. a gyereket aki felnõtt és visszajött az apjáért (õk ugye ott voltak az erdõben AMIKOR aktiválódott az átok, ergó úk már benne voltak a cuccban, mikor létrejött). MIKÖZBEN a városiak nem öregedtek semmit. Emma is felnõtt közben odakint. A város afféle sztázisban van, ráadásul ciklikusan minden nap ugyanolyan. Regina ezért is unta rohadtul.

Ne feledd, a bentiek afféle álomban voltak, nem tettek fel kérdéseket, hogy azelõtt mit csináltak, honnan jöttek, honnan van az alkatrész a kocsikba, meg az élelmiszer, meg a benzin, ki az elnök, semmit. Nem is kérdõjelezték meg. A városon kívüli dolgokkal nem foglalkoztak egyáltalán. Csak úgy VOLT magától minden, ha kellett. Gyenge díszlet volt csupán az egész, de õk a "filmen" belülrõl nem láthatták azt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Bezony. Az Owen-es rész errõl szólt, szeretett volna olyan embereket akik nem hódoltak be neki mert az átok miatt mindenki becsicskult így meg nem volt olyan finom a bosszú.

Shiwo
sehogy... sztem nem õ alakította ki, õ csak elszabadított egy átkot, amirõl nem is tudta, hogy pontosan miképp fog mûködni

kérdés,ami inkább csak unalmamban jutott eszembe:)

készül az átok,de ugye mesevilágban élnek..honnan tudja Regina,hogy milyen világba érkeznek,hogy kell kiépíteni a szocio-gazdasági mindent,neveket,foglalkozásokat,emlékeket..helyi átfogó történelmi és társadalmi ismereteket és kellékeket..a kisváros regisztrálása az usa földhivatalba..adók,tb..stb..:)))
Narxis
Ja ez nem csak itt fura. Közkatonákat ölni tök általános minden sztoriban, moralizálni meg akkor kezdenek ha fõszereplõ esik el. Mondjuk itt tudjuk, hogy mi volt Cora célja, persze az más kérdés, hogy sztem nem így akarta elérni.

én azt nem értem az ilyen morális izéken,hogy odaát nyilazta meg kardozta a királynõ katonáit,ha jól emlékszem...nem mindegy,hogy végre egy fõboss-t sikerült eltennie láb alól?
Narxis
Am. abban igazad van, hogy rossz nézni a szenvedését de alapvetõen a mesehõsök eléggé egydimenziósak. Jók vagy rosszak. Slusszpassz, itt persze csavartak 1-2 karakteren mert muszáj volt és örülünk is neki de nem szabad elfelejteni, hogy honnan jöttek.

Sir Quno Jedi
Én nekem már hányigerem van a sznótól! Döntse má el, akar-e egydimenziós mesehõsklissé maradni! Komolyan én Rumpelnek drukkolok. Õ közelebb áll a valódi emberekhez. Még Emma sem színjó, hiszen itt nõtt fel és alaposan megfertõzte a viágunk a személyiségét. Eleve bûnözõként kezdte.

Ha sznó, meg hülye herceg igzán törõdne a többi ártatlannal, nem hagynák büntetlenül lemészárolni õket, mint ahogy tették az óratoronyban pl.

Narxis
úúúú basszus ezt elbasztam, kurva élet :D

SPOILER!!! NE OLVASSÁTOK

Narxis
Ez komoly egy rész volt. Mi lesz szegény Mary Margaret szívével?

[spoiler[ Nagyon örülök, hogy Geppetto végre megtalálta a fiát. Azt a 2 nyomorult evilágit meg felpofoznám a gecibe. Milyen kis rohadékok. Meg milyen faszság ez, hogy kinyírta egy sokkolóval a Dragont és August-ot, sztem ez buziság. Am. a Dragon tényleg egy sárkány lehetett?[/spoiler]

Shiwo
volt egy 2009-es érdekes Alice próbálkozás a Tin Man készítõjétõl, de a Pilot-tal el is halt a dolog...

Sir Quno Jedi
Hmmm, egy Alice sorozat nem is lenne rossz, pláne American McGee stílusban... :D
http://www.youtube.com/watch?v=D1X1C333nN8

Shiwo
Sorozatjunkie:

Hírkedd:
Áprilisban forgatják a Once Upon A Time-spinoff pilot-prezentációját, ami alapján az ABC dönthet a berendelésrõl (ez a 40 percnél rövidebb anyagot jelent) – most kezdõdött a casting három állandó szerepre: Alice (angol lesz), Kõr Bubi és Amahl.

Hírszerda:
Zack Estrin és Jane Espenson írja a Once Upon A Time-spinoffot, mely középpontjában nem a Kalapos lesz (ezt elvetették), hanem Alice, az Átok Utáni világban fog játszódni és lesznek benne flashback-ek is. A forgatás 04.07-én kezd Vancouver-ben.

Narxis
Ja... hát oda kell figyelni. :P

mert teljesen elkalandoztam és nemrég jöttem rá,hogy én azt hittem
Cora halála után csinált egy idõutazós varázst Regina és visszakerült mindenki az idõben az átok megtörése elé...nem fogtam fel,hogy flashback és a túrázó apu elsõ találkozása a várossal AZ átok megjelenése:)))
Narxis
Mé? :O

Azannya ez megint milyen volt.csak kicsit zavaros nekem és paradoxonos..
Ja,jó rész volt!Nekem az évad eleje volt kicsit csalódás(Mulan,Frankenstein stb),de mostmár megint legalább olyan jó mint az 1. évad.<#smile>

Narxis
Ez komoly rész volt. Szegény kissrác...

zsolesz92
Jó volt, jó volt, de...
Kicsit elegem van már ebbõl a lelkifurkás dologból, hogy 87 barátomat megölik, de én vagyok a jó, ugyhogy nem ölöm/öletem meg... most is futva mentek megmenteni Corát, Regina életét is vagy 3-4szer megkímélte.. Kezd unalmas lenni..
Most jön a bosszú, Snow meg depi lesz mert elsuttogott egy nevet..

modellmaker
Fú nah megint egy olyan rész volt, ami után nehéz szavakat találni. Megint a régi részekre kezd hajazni a sorozat, sztem pozitív :)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Narxis
Tyûûûûûûûû gyerekek, ez a rész bõvelkedett a fordulatokban. Nagyon durva volt!

Shiwo
Sorozatjunkie:

"A Once Upon A Time készítõi a kiszivárgott spinoff-terveket korainak minõsítették és azt mondták, hogy nem akarnak új színészt a Kalapos szerepére. Viszont évad vége elõtt tényleg készítenek egy tesztanyagot, azonban nem egy normális sorozat lenne a spinoff, hanem afféle minisorozat, lenne eleje és vége, mint az American Horror Story-nak."

modellmaker
Pont azért szeretem ezt a sorozatot, mert senki sem pusztán fekete, vagy fehér. Mindenkinek vannak jó és rossz napjai, még a mesékben is. Egyáltalán nem a gyerekeknek szól ez a sorozat, és a nekünk meg pont jól bemutatja, hogy mekkora genyó világban élünk, még ha kicsit másképp is.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Narxis
Hát jah, Rumpel jóarc. Regina mondjuk kérdéses mert õt csak Henry érdekli.

Sir Quno Jedi
Én sajnálom a királynõt, õ eredetileg nem volt gonosz és lehetett volna jó vége is. Rumpel meg végképp nem volt az, sõt, mindég õt szivatták. Fõleg a balfék felesége, aki elvárta volna, hogy inkább dögöljön meg a csatában és akkor a fiát sem látta volna soha. Így meg az asszony lelépett egy kalózzal, megrendezve a saját halálát, mert aaannyira izgatta a fia sorsa, akit így magára hagyott Rumplellel... Hagyjuk. Rumpel tök jogosan pöccent be szvsz. Az már más kérdés, hogy mikor õ lett a Dark One, akkor már el-elvetette a súlykot. Node akinek ilyesféle világegyetemfelforgató céljai vannak...

Narxis
Tudom de akkor is irritálnak, nagyon nekik áll a zászló már egy pár rész óta, kezdve Belle emlékeinek elvesztésével, aki tökre nem érdemelte meg.

Sir Quno Jedi
Ne legyé puta. A gonoszokra épp akkora szükség van a mesevilágban, mint a jókra, SÕT! Ha eltûnnének, felborulna az egyensúly és lószarról sem szólnának a mesék többé...

A jóknak szükségük van a gonoszokra, akik felett gyõzedelmeskedhetnek (ha már ideát fordítva van).

Narxis
Aztarohadt ez elég komoly rész volt, ezt a mocskos Cora-t már rég ki kellett volna nyírni Hook-al egyetemben!!!!

Narxis
yeeeee