Once Upon A Time
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez arra emlékeztet, amikor pl egy aktuális Walking Dead epizód után azon voltak kiakadva, hogy az öreghez hogy került sorkiemelõ filc. Föltámadnak a halottak, zombik grasszálnak ide oda - és akkor Hershel filce a "nem életszerû", lol...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
horroros Peter Pan húzás,meg hogy Bae még Hook csicskása is lett Seholszigeten?:)..Akkor hány éves õ,ha simán átélt olyan jó 150 éve Londontól napjainkig?:)
"Don Juan egy senki volt,míg alkut nem kötött velem"
Besírtam..kurvanagy pillanatok:)
09.04-én a Marvel Comics megjelenteti a Once Upon a Time: Shadow of the Queen címû képregényt, mely az OUAT történetének kiegészítése lesz – ez a füzet a Vadász 1. évados epizódja után játszódik.
Borító:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ez a rész akkor lett volna talán értelmes ha a színészek is beszélhetnek a sorozatról, karaktereikrõl meg úgy mindenrõl.
"A Once Upon A Time-spinoffról: a címe Once: Wonderland lesz, a Kitsis-Horowitz készítõ duónak Zack Estrin fog besegíteni a showrunnerségbe és megvan a 3 fõszereplõ: Sophie Lowe, Michael Socha és Peter Gadiot. Oké, angol-power.2
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne feledd, a bentiek afféle álomban voltak, nem tettek fel kérdéseket, hogy azelõtt mit csináltak, honnan jöttek, honnan van az alkatrész a kocsikba, meg az élelmiszer, meg a benzin, ki az elnök, semmit. Nem is kérdõjelezték meg. A városon kívüli dolgokkal nem foglalkoztak egyáltalán. Csak úgy VOLT magától minden, ha kellett. Gyenge díszlet volt csupán az egész, de õk a "filmen" belülrõl nem láthatták azt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
készül az átok,de ugye mesevilágban élnek..honnan tudja Regina,hogy milyen világba érkeznek,hogy kell kiépíteni a szocio-gazdasági mindent,neveket,foglalkozásokat,emlékeket..helyi átfogó történelmi és társadalmi ismereteket és kellékeket..a kisváros regisztrálása az usa földhivatalba..adók,tb..stb..:)))
Ha sznó, meg hülye herceg igzán törõdne a többi ártatlannal, nem hagynák büntetlenül lemészárolni õket, mint ahogy tették az óratoronyban pl.
SPOILER!!! NE OLVASSÁTOK
[spoiler[ Nagyon örülök, hogy Geppetto végre megtalálta a fiát. Azt a 2 nyomorult evilágit meg felpofoznám a gecibe. Milyen kis rohadékok. Meg milyen faszság ez, hogy kinyírta egy sokkolóval a Dragont és August-ot, sztem ez buziság. Am. a Dragon tényleg egy sárkány lehetett?[/spoiler]
http://www.youtube.com/watch?v=D1X1C333nN8
Hírkedd:
Áprilisban forgatják a Once Upon A Time-spinoff pilot-prezentációját, ami alapján az ABC dönthet a berendelésrõl (ez a 40 percnél rövidebb anyagot jelent) – most kezdõdött a casting három állandó szerepre: Alice (angol lesz), Kõr Bubi és Amahl.
Hírszerda:
Zack Estrin és Jane Espenson írja a Once Upon A Time-spinoffot, mely középpontjában nem a Kalapos lesz (ezt elvetették), hanem Alice, az Átok Utáni világban fog játszódni és lesznek benne flashback-ek is. A forgatás 04.07-én kezd Vancouver-ben.
Most jön a bosszú, Snow meg depi lesz mert elsuttogott egy nevet..
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"A Once Upon A Time készítõi a kiszivárgott spinoff-terveket korainak minõsítették és azt mondták, hogy nem akarnak új színészt a Kalapos szerepére. Viszont évad vége elõtt tényleg készítenek egy tesztanyagot, azonban nem egy normális sorozat lenne a spinoff, hanem afféle minisorozat, lenne eleje és vége, mint az American Horror Story-nak."
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A jóknak szükségük van a gonoszokra, akik felett gyõzedelmeskedhetnek (ha már ideát fordítva van).