Alan Wake (PC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik kiegészítő? Az alapjátékhoz készült két fejezet vagy az American Nightmare? Mert nekem hangulatban nagyon bejött a két kiegészítő fejezet.

Bokafix2
Konzolátirat, inkább kontrollerhez van tervezve az irányítás. Mondjuk nekem billentyű+egér kombóval sem volt vele gond, max. szűk helyeken.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

molnibalage83
A kiegészítő viszont eddig nem teszik? Mi a faszért jó az szerintük, hogy telibasszák figyelmeztetés nélkül jövő lényekkel és olyan nehézre csinálják így, hogy élvezhetetlen lesz...? Főleg úgy, hogy a játék irányítása szerintem katasztrofálisan szar...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Barry meg számomra a játéktörténelem egyik legjópofább mellékszereplője egy történetben. Amikor karácsonyfaizzóval magára tekerve jelent meg, ott fetrengtem a röhögéstől. 😊

A színpados harcjelent meg igazán epic, nekem nagyon bejött, az egyik legemlékezetesebb jelenet, amit valaha játékban láttam. Egy későbbi raktárházi csetepaté alatt is ment zene. Frankó volt az is. A zenei aláfestése nagyon ott van a játéknak. A The Poet And The Muse szerintem az egyik legjobb zene amit valaha játékhoz írtak. Ahogy felhasználták az valami atomdurva. Ez az alkotás nagyon közel van, ahhoz amit a The Last of Us hozott szerintem, pedig azt megelőzte cirka 3 évvel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
No, megvolt. Tetszett pár idegesítő dolog ellenére, de nem mondanám azt, hogy értettem is a végét. A két kieg is járt a csomagohoz, most azok jönnek, hátha jobban elmagyarázzák, hogy mit kellene (?) gondolnom. 😊

Papa01
De még igen! 😊 Mindig hagyok egy jó játékból valamit ínségesebb időkre! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

kekeN7
Ugye a DLC-k sem maradtak ki? 😊

Papa01
Tegnap fejeztem be, szuper játék volt! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

grebber
Egy játéknál se gyûjtögetek csakis azokat maxolom ki amelyeknél nem kell ki**szott Einstein-nek lenni hogy teljesíteni lehessen az acsikat.
Nem hiába csak 4 kimaxolt játékom van.Ez lesz az 5.

Next PC upgrade: 2022

Jim Morrison
ó, azt hittem mindig gyûjtögettél de még mindig nem jött össze 😄 így már érthetõ^^
Engem az idegesít, hogy kvázi mindig ellenkezõ irányba indultam el, mindig körülnéztem, de egy csomó mindent így is kihagytam...😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Kikurja az ember szemét nem kell ide leírás nem azért vittem végig 4x.

1x: Amikor haver kölcsönadta a boxát végigvittem
2x: Amikor kijött pc-re a warez
3x: Láttam milyen király game életem elsõ pre odere volt steam-en teljes áron. Így végigvittem normálon ,de semmit nem gyüjtögettem csak haladtam elõre.
4x: Mivel töröltem elveszett minden vihettem megint végig hogy feloldódjon a nightmare mod,de ekkor már mindent gyûjtögettem.

Szóval így az 5. lesz várhatóan a végsõ finálé<#taps>

Jim Morrison
4x ? O.o Lehet nem ártana leírást nézned, hogy hol találod meg õket ^^ Ennyi végigjátszás után senki sem fog hibáztatni, hogy "csaltál"😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

grebber
Nekem már csak ez a kettõ van hátra összes manuscipt/nightmare nehézség 😞
De már 4 x végigtoltam szóval már unalmas nekem nagyon szóval apránként csak csak kiszenvedem majd.

Jim Morrison
igen igen, ez feltûnt, ott is van némelyik mellett, hogy nightmare mode. Most csak nekikezdtem a normalnak, mint kiderült ott van a special 1 és speciel 2 😊

grebber
Arra figyelj hogy a manuscipteket maxolni csak úgy tudod ha legnehezebb szinten tolod a game-et!

Jim Morrison
Hú, köszi, az nem lenne rossz 😊

Imi: Szerencsére a gyűjtögetős részeket így csinálják meg

Jelenleg így állok, ahogy elnézem legalább a madaras achival nem kell sokat szenvednem 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha jól láttam el lehet indítani a játékot amolyan developer módban, ahol ki lehet választani, hogy melyik chaptert akarom játszani. Lehet kipróbálom 😊

IMYke2.0.0.0
Ládák kivételek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A gyûjtögetõsöknél a játék nagyon segít: amiket megtaláltál korábban azok - logikusan - már nem találhatók meg ugyanott még egyszer. Így csak a kihagyott és észrevett újakra kell összpontosítanod.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sirch
Elõtte még nézz körbe a játék menüjében, mert van még két story DLC, ami folytatja a történetet!

Jim Morrison
Most végeztem a játékkal.
Kellemes csalódás volt, kicsit monoton játékmenet ellenére is élveztem, tetszett ez a történetmesélés, és hogy a sztori sem egy 2 soros kis szösszenet. Többi fokozaton biztos nem játszom végig, de még pár achivement megszerzésére látok esélyt 😊 Kellemes kis darab, lehet beszerzem az american's nightmaret (ha jól tudom az a második rész/dlc). Bár most elnézve storet, mintha kicsit ás lenne, de majd utánanézek 😊

(~12óra, achivementek 48%-a. Sajnos termosztátból meg scriptből is csak pár darab hiányzik 😞 )

Jim Morrison
Itt a "koncerten" kaptam jó kis lampicskut, csak sajnos ahova világtok az olyan fényes lesz , hogy nem látok semmit 😄 meg notin a GPU-m hirtelen 70fokos lesz, így meg nem kellemes játszani 😞

IMYke2.0.0.0
Én a "Killing Floor"-ral vagyok így.
Ráadásul, az szinte már kimaxolhatatlan.

Jim Morrison
az szép! Szerintem én még 1 játékom achijait se maxoltam ki... Sokszor persze rámegyek az achikra, de pl TF2-vel van 1900+ órám, de az achivementek 75%a van meg (ehhez hozzátartozik, hogy mindig jönnek újak, én meg már nem vagyok aktív 😞 )

IMYke2.0.0.0
41 óra volt nekem. Miután kiismertem könnyû fokozaton, a többihez csak türelem kellett.

Jim Morrison
Jajj ne csigázzatok, mert megint kell par ora mire folytathatom (utazok) 😞

Qr kod viszont meglepett 😄
(Gondolom tudjatok mirol beszelek de azert spoilerbe rakom)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kekeN7
Legjobb rész lesz. 😊

Szabi
nyugi, a vége felé már reflektorod is lehet 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Jim Morrison
nekem 7 órám van még csak benne, jelenleg egy farmra tartok, 1 db zseblámpával 😞

kekeN7
Nekem elsõre egy picit csalódás volt (nagyon vártam), a végére azért megkedveltem, másodszorra meg már nagyon bejött. Én 27 órát pakoltam bele, szóval rövidnek szerencsére nem mondható. 😊

Jim Morrison
Újra nekiálltam, nem tudom anno miért maradt félben. Továbbra is tartom, hogy itt vannak megcsinálva a fények, eszméletlen jól néznek ki. Sajnos játékmenetben elég sablonos, bár most erdõbõl behúzódtam egy silver bányába, ez már egy kicsit más 😊

grebber
Már mûködik nem tudom elõször mi volt a baj!

Jim Morrison
pontosan milyen fájlokat tartalmaz a mentésed? Mert a remote mappa mellett van egy fájl (remotecache.vdf), ami tartalmaz infókat a savegame.aws fájlról, és ha ez nem egyezik akkor gondolom nem látod a játékban.

grebber
A maradék 2 db acsik is ki akarom szedni a gamebõl ,de mivel régen töröltem megint normálon is végig kellene tolnom és azt már nem akarom.
Elvileg kaptam nightmare save game-et ,de hiába másolom be ide: Steam/userdata/egyedi azonosító/108710/remote nem érzékeli a game!

Valakinek valami ötlet,hogyan lehet a mentést mûködésre bírni?

genndy
Nekem 15 lett, könnyû fokozaton. Ha mindent meg akarsz találni, akkor több is.
Meg a 2 DLC is kitolja egy kicsit az idõt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Jim Morrison
Egyik újsághoz adták dobozosan, gondoltam ennyi pénzért megéri. Nem játszottam még vele sokat de már most bejövõs, sztori is érdekesnek ígérkezik.
KB milyen hosszú? 10-12 óra?

grebber
Mezei usernek nem ma lesz a háztartásában 3D-s nyomtató 😄

Evin
A 3D nyomtatók korában, akár azt is nyomtathatna. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Szabi
maga a tok se tûnik túl minõséginek, de a borító ami bennevan.... hát nem egy collectors edition.. 😄

akarod mondani borító..ha tokot is tudsz nyomtatni,megyek hozzád 😄
Szabi
azért remélem láttad hogy milyen tok van hozzá.. szebbet nyomtatok.... 😄

jómagam fizikális formátum kedvelõ vagyok..hátha más is,annak hír a hír 😊
Szabi
nemrég 1 euró volt és 1hszel lejjebb adtam ingyen is kulcsot hozzá 😄

ha valaki még nézi ezt a topikot...aktuális Pc guru melléklete lesz 1995-ért..kapni egyelõre se cdgalaxis-ban se 576-ban..
Szabi
ha valaki még nézi a topikot és esetleg nincs meg neki a játék.... 😄

Szabi

Szabi
azért éjfélkörül fülessel sikerült párszor megijednem 😄D

genndy
A sztorija miatt érdemes végigjátszani, a harc elég repetitív, emiatt kicsit unalmas. De a történet miatt megéri. Nem ijesztgetõs, inkább nyomasztó és sejtelmes, nekem bejött, mert Stephen King-stílusú, õt meg nagyon szeretem.

kissé hülye kérdés, de mennyire jó ez a játék ? mert érdekel, de néztem tyúbon videket róla., a harc nem túnik túl jónak...

MerlinW
Persze, a remény hal meg utoljára😊 Lásd Mirror's Edge 2 esete😊

[merlinw.org]

genndy
Én azért reménykedek, hogy ez csak egy "egyelõre nem lesz", inkább arról van szó, hogy a Microsoft biztosan nem fogja berendelni a második részt. Hátha késõbb mégis lát benne valaki fantáziát (vagy a Remedy kapar össze másból annyit, hogy meg tudja csinálni magának).