Szeretnék sakkozni

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha a sakk nem megy alap szinten, akkor a póker hogyan megy?

Airbus A380
LINK Itt szoktam nézegetni a partykat , meg játszom néha de eddig 2-3 partyt nyertem... <#fejvakaras>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Azért ennyire nem szeretnék áldozni rá 😊 ha már pénzköltés akkor póker szoftver, azért köszi 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.

Tutorial videókat keresni.

Olyan sakkprogramot venni, amiben van tanuló mód.
Airbus A380
köszi

Airbus A380
xp-m va n...

qetuol
arasan

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Windows Vistában és 7-ben van Chess Titans néven.

Én is pont így voltam a sakkal, mint te, hogy kiskorom óta érdekelt, de nem voltam jó benne, így nem volt nagy élvezet. Meg én nagyon ritkán tudtam játszani, így fejlõdni sem tudtam. Viszont ezekkel a sakkprogikkal elég jól lehet fejlõdni, mert be lehet állítani a nehézséget. Ingyenes és pénzes progikból is van sok, keresni kell neten.

Amit ajánlok ezen kívül, hogy nézz meg korábban lejátszott partikat profik között, vagy legalább olyan meccseket ahol az egyik nagyon jó játékos, de az is jó, ha a számítógép játszik maga ellen. Ezeket a meccseket részletesen elemezd ki! Lépésrõl lépésre menj végig, és figyeld meg a támadásokat és a rájuk adott védekezõ lépéseket! Próbálj meg a játékosok fejével gondolkozni: minden lépés után tedd fel a kérdést magadnak, hogy miért azt lépte a játékos, amit lépett. Majd egy idõ után kezdd el kitalálni a lépések elõtt, hogy mi lesz a következõ, mi lenne a legjobb! Saját tapasztalatból mondom, hogy ebbõl rengeteget lehet tanulni.

Tinman
A Linuxban.<#ticking>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Airbus A380
Olyat hol találok?

Muki100
Windows sakkban van 10 szint, ott tudsz fejlõdni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Airbus A380
Hali. Kiskorom óta érdekel ez a játék de sajnos nem nagyon megy 10-de max 20 lépssel elver még 1 kezdõ is... Az a baj hogy nem látom át a táblát nem tudok komplexen gondolkodni (azt hiszem így mondják) . És ez bosszant ezért is nem szeretek sakkozni... (szeretnék ha tudnék!) ugyanis abba ugye semmi élvezet nincs ha csak kínlódok és kikapok mindig. Van ötletetek hogyan tanulhatnék meg úgy hobby szinten játszani hogy sakkportálokon ne verjenek el mindig? (sakkban nem hajtok profi címre arra ott a póker )

Az építõ hsz-eket elõre is köszi

(azt haggyuk , hogy nem felnõttként kell elkezdeni, mint írtam nem nagymesteri címre pályázok.)

← ElőzőOldal 2 / 2