Lords of the Fallen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i3-4150 3.50GHz
8 gb ram
GIGABYTE R9 270X 2GB
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.08.10. 09:15:22
Ami a Graveyardban a Worshipper Bosst illeti ott vagy nagyon fürgének kell lenned Light Armor vagy félig Heavy félig Medium armorban kell lenned hogy bírjad a Boss ütéseit amikor elkábít de azt is el lehet kerülni csak időben kell dodge-olni ezért nem mindegy hogy milyen armor van rajtad mert nem lehetsz full heavy armorban mert akkor baromi lassú vagy.
A Worshippert is meg lehet oldani csak taktikázni kell amikor kábítana dodge és amikor támadni akar akkor kreálsz egy clone-t és amíg azt támadja addig van lehetőséged csapni ekkor ajánlott a Rage skill mert dupla sebzést tudsz bevinni főleg ha egy erős egy kezes fegyvered van ami Fast speed-es. Amikor AOE támadást akar végrehajtani gyorsan a szentélybe kell menni ott nem sebzödsz amikor jönnek a kisebb dögök arra meg ott van a RAM skill 3-at intéztem el egyszerre instant megdöglöttek.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.08.01. 20:07:06
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.01. 19:41:24
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én templarral vagyok és nekem sincs olyan nagy gondom a játékkal.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha a DaS ment ennek is kell, szvsz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.08.01. 16:57:14
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A boss harcok is nagyon jók lettek.
Sajnos a ng+ közel sem hoz annyi új tartalmat mint az egy ilyen játékban elvárható lenne de ezt leszámitva jó kis DaS klón ez.
A kamera kezelés tényleg szörnyű de amugy más bajom nincs a játékkal.
Nem tudom melyik Class-ban vagy de ha heavy armorban vagy akkor tényleg lassan tudsz mozogni és támadni.
Én Templar vagyok egy kezes harcos és mágus Medium Armor Settben és már van nálam egy pár jó fegyver ami elég sokat sebez
Amikor szintet lépsz akkor el lehet osztani a pontokat az erőre ekkor többet sebez az adott fegyvered Stamina gyorsabban tudsz mozogni nehéz cuccban és tovább tudsz futni Vitality több HP-d lesz és a Magic több mana pont.
És ott van még a Skillek is nem árt azokat is kimaxolni ott van a Warrior kasztban a Rage kimaxolva megduplázza az erödet és elég durva sebzést tudsz kiosztani a szörnyeknek de ott van még a Clone is amikor csinálsz magadról egy Clont és a szörny nem téged támad hanem a clone-t amíg aktív, de ott van még a RAM is a lerohanás Maxra kimaxolva még a nagyon brutál pajzsos szörnyeket is instant kinyirja.
Nem muszáj mindig a leg durvább páncélzatot felvenni mert az általában mindig Heavy armor nekem b9ven meg felel a Medium Armor is meg a fegyverekböl is böven elég a Sword vagy az Axe ebböl is dobnak olyat a Chapter Bossok amit Warriror skillel támogatva nagyon jól lehet használni.
Az egész lomhának tűnik a DaS-hoz képest, a fegyverek meg borzasztó szarok - az elején.
Aztán kicsit később már elkezd dobálni használható cuccokat a játék, no meg az ember is belerázódik. Pár óra után már jól belejöttem.
Ne térítsen el a dolog, mert jó kis játék ez ám.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Next PC upgrade: 2022
Community Announcements - CItech
We would like to announce that patch 1.5 has been released.
The following issues have been fixed with the patch:
Mana regeneration issue
Improper Infiltrator's behaviour
Cutscene with the two monks being triggered incorrectly
Crafter's VO
Overlapping texts in the Rune Screen in French language
VO synchronization issue in German
The Quake spell damage issue
Antanas' Dark Experiments ending being played incorrectly
Missing Chinese translations
The patch also provides a support for the Ancient Labyrinth DLC.
[merlinw.org]
"Bővül egyet a következő héten a CI Games és a Deck 13 fantasy akció-RPG-je, a Lords of the Fallen: március 3-án érkezik az Ancient Labyrinth névre hallgató letölthető tartalom, melyről odafent egy trailert is megtekinthettek. "
Amit én a végén összekínlódtam a főellenséggel, az már nem volt emberi...
Nem is tudom hány féle fegyver-rúna-páncél kombinációt végigpróbáltam mire kihoztam azt hogy sebezzem is eleget, ne is sérüljek meg a kivédhetetlen támadásaitól túlságosan, ne is égjek szénné egyből mikor elkezdi a tüzeket lövöldözni... És akkor még a különböző időzítésekről nem is beszélve, hogy mikor nyomjam be a varázslatot hogy se túl korán ne legyen (mire ütném a Rage-el már elmúlik a hatás), se túl késő (mire benyomom a Rege-et már nem tudom ütni).
Hát szóval én ezt már abszolút nem bírtam... <#vigyor0>#vigyor0>
De csak meglett a végére.
Valaki végigvitte még NG+ba? Kiváncsi lennék hányas szintű karakterrel jutott el a végére.
Mondjuk eleve nem tudtam ebbe a fantasy világba hova tenni ezt a kissé sci-fi stílusú fegyvert...
[merlinw.org]
Könnyü páncélban csak reflex és rutin kérdése, hogy mindig idöben térj ki.
*Amitől egy normális játékos elokádja magát.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.12.21. 16:23:47
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vagy ha máshogy nem, hát a New Game +ban...
Én most azt nyomom, de a "Guardian" boss elég reménytelennek látszik. Vagy gyengébb páncélt veszek fel hogy gyorsabban mozogjak, de akkor előbb utóbb úgyis rám ver egy olyan hogy megdöglődök azonnal, vagy komolyabb páncél hogy valamit kibírjak, de akkor meg nem tudok előle elugrálni...
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Shadows/geometry/texture mind mediumon van, a turbulance-en kívül minden más maxra húzva, 1920x1200 felbontással, de így is látható mennyire visszaesik a minőség az átvezetőknél, beszélgetéseknél.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency