Megaupload

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bajgunar
Mega.nz -vel mi a probléma? Megy tökéletesen.
Mike
kik nyúlták le végén a zsét? az ügyvédek
jól ki van ez találva

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Az internet legnagyobb adatmészárlása

Kim Dotcom szerint az internet történetének legnagyobb adatmészárlása történt csütörtökön: a tavaly bezárt Megaupload fájlmegosztó hálózat felhasználóinak sok petabájt adatát törölte egy tárhelyszolgáltató.

Folytatás:
Link

Az FBI-nak vissza kell juttatni Kim Dotcom személyes tárgyait

Most egy darabig bogarászhatnak, mi számít annak.
pedobear
<#eljen><#eljen><#eljen><#smile>

Újabb hír Dotcom felõl.

Dotcom perelné a Google-t és a Facebookot

Ebbõl vajon mi sül ki?
kifli
megy már ez egy ideje. amúgy egész jó sebességgel lehet letölteni róla. Legalábbis mikor próbáltam jó volt...
pedobear
új Mega

Narxis
<#szeret><#szeret><#szeret>

jöhetne az én "börtönömbe"

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pedobear

Már e-mailt, chatet, videocsevegést és egyebet is akar Dotcom a MEGA-jához.

a fájltárolas csak a mega szerény kezdete
wollnerd
A Mega oldalán a bal felsõ sarokban látszik a MEGA szó után a "BETA"...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Narxis
Ezaz, hogy nincs dinamikus ip-m. :S Sütiket szoktam törölni. Arra gondoltam, hogy valami jó proxyt vagy valamit tud valaki mondani.

Próbálkozni kell vele sokszor, aztán betölt, de elég nehézkesen jön be..Este is ez volt, de most talán még nehezebben akar betöltõdni. Kemény szövegek vannak rajta egyébként, ja meg most nézem, hogy tegnap óta csomó új dolog van rajta, ha lejjebb görget az ember. Tegnap asszem a MR. President-es szöveg alatta egy sor után még nem volt semmi.

wollnerd
Nekem nem tud betöltõdni az oldal.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ha dinamikus ip-s neted van, akkor pl. újraindítod a modemet és új ip-t kapsz a szolgáltatótól. Az ip-n kívül nem tudom, mást figyel-e az oldal, mert lehet, hogy pl. sütiket tesz a böngészõbe és azokat is figyeli, mert akkor még pluszba azokat is törölni kell (vagy másik böngészõt használni).

Egyébként kim.com-on van egy visszaszámláló a mega nyitásáig, nem tudom figyeltétek-e, asszem magyar idõ szerint kicsivel este 7 elõtt fog lejárni.

Narxis
Nem tudjátok hogy hogyan lehetne kijátszani a 3 órás idõkorlátot ul.to megosztón? Fizetés nélkül...

wollnerd
Hurrá!

wollnerd
<#wow1> Hajrá!<#taps>

Kicsit megkésve, pár napos hír:

kim-dotcom-es-az-uj-mega-rack (Egy ilyen itéletnapig, talán mindenkinek elég lenne. <#vigyor>)
wollnerd

kifli
Ezt eddig nem is tudtam:

"A The New Zealand Herald arról írt, hogy 2010-ben házkutatási akciót szerveztek a NinjaVideo ellen azért, mert 39 illegális filmkópiát tárolt a MegaUpload rendszerében. Dotcom és munkatársai mindenben együttmûködtek az amerikai hivatalokkal. Az USA belbiztonsági minisztériuma felszólította, hogy a másolatokat õrizze meg és véletlenül se törölje, hiszen azok bizonyítéknak tekinthetõk. A férfi így is tett. Minõ "véletlen", hogy idén a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) pont azt vetette a szemére, hogy nem törölte a 39 kópiát és ezzel támogatta a szerzõi jogsértéseket. Ez szolgált alapul késõbb a doménnév lefoglalásához."
Calver
most új taktikával kreténséggel támadnak, ingyenes felhasználóktól napi 1 GB-ot, fizetõsöktõl napi 30 GB-ot *lehet letölteni*.
a rapidshare jól láthatóan gyûlöli a pénzt.

"The trees move. Do you not see it?"

Ez nem az! 😊

Tarajos Sül
Ez lenne dotcom bácsi új, titkosított megaupload utódja?
A keresési találatokat megjelenítendõ skin is ugyanaz, mint a régi megaupload-é. 😊
Narxis
rohadékok

GyaxyBoy
Sziasztok!
Bocsánat az offért, de szeretnék segítséget kérni tõletek! kb. 40 perc lenne kitölteni egy kérdõívet, amit barátnõmnek kellene a szakdolgozathoz. Ha valakit érdekel, (mert ki is elemzi, ha kéri az illetõ), akkor emailban elküldi az értékelést. Kb. 40 perc lenne!
Segítségeteket elõre is köszönöm!

http://kerdoivoldal.atw.hu/index.php
Calver
jaja, láttam, linkeltem is cikket ha megnézed. de mostanra mindkettõ magához tért szerencsére.

mindenki kedvenc rapidshare-je meg úgy döntött valamikor, hogy feloldja a 30kb/sec-es viccet, valószínûleg hirtelen abbahagyták a kétlábúak a prémiumok vételét <#gonosz1>

Az okok, avagy miért nem megy egyik se: all-a-pirate-bay-razzia-volt-a-prq-nal
Calver
rlslog kiütve (tippre: ideiglenesen), tpb is épp pihen... olyan édesek ezek a "jogvédõk", tényleg azt hiszek sikerül is nekik változtatni valamin <#nevetes2>

pedobear
<#eljen>

Oldal 1 / 11Következő →