Toggl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Például az, hogy ezzel a topikkal pontosan mi is a célod: az egyéni haszonszerzés vagy az érdemi eszmecsere egy netes szolgáltatásról.

Ha korrekt akartál volna lenni, akkor az alábbiak egyike szerint jártál volna el:
1. nem ref-es linket raksz be
2. ref-es linket teszel be, de részletesen leírod, hogy aki arra kattintva regisztrál, az milyen elõnyökhöz juttat téged.

A 3., az "elkummantom a egészet" nem tartozik ide.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Mi a baj a ref linkkel?
Ugyanúgy az oldalra vezet. Te is és én is kapok érte valamit ha használnod. Nem igazán értem a logikátokat...

Tinman
<#eljen>
Így már mindjárt más. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Maximus4
Teljesen igaza van!De hála istennek,már javítva a link😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Felesleges hozzászólás.

Tinman
Referes link, reklám.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sziasztok!

A Toggl egy egyszerû és nagyszerû nagyszerû online time trancking szolgáltatás. Magyarul talán úgy lehetne fordítani, hogy idõ mérõ / idõ követõ.

Ha csinálsz valami olyat amirõl szeretnéd tudni, hogy mennyit foglalkoztál vele, akkor ezzel a programmal nagyon egyszerûen megteheted. Rendelkezik webes, windows, android, iphone stb. kliensekkel.

https://www.toggl.com/