Grimm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
én letudtam annyival, hogy mivel a botocska nagy része korábban a másik dimenzióban volt, így teljes ereje a fogpiszkálóban összpontosult.. amikor samu áthozta magával a maradékot, arányosan megoszlott az ereje..
ha Trubel emlékezett volna, akkor a világ nagy része is, hisz a lakosság nagy része nem volt érintett a dologban, hirtelen tömeges De Ja Vu láz tört volna ki..
ezért csak Nick emlékszik a dolgokra.. meg a kiscsaj, bár ő lehet csak foszlányokra, de ő rendkívül különleges, a szellemeket is látta..
mondjuk én azt vártam, hogy a kis botocskát simán beleszúrja a csonti nyakába vagy szemébe, oszt szevasz.. meg le se fejezte :(
és végre kiderült, ami mindig is sejthető volt, hogy Nick és Trubel rokonok
meg a jelek szerint Monroe-ék sem költöztek el, ha a "threelings" várta a nyakazó duót..
(azért elképzeltem, hogy mennyi esélyük maradt az agresszív wesen-eknek a túlélésre, ha a fiatalok utánuk mennek.. )
lehet szidni, dicsérni, szerintem elég jól sikerült lezárás lett, láttam már sokkal rosszabbat is (Dexter.. <#szomoru1>#szomoru1>)
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.04.01. 22:48:32
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Elmeletileg amig mindegyikuk picit lelegzett a botnak, amit Nick mindig hasznalt meg kellett volna oket gyogyitsa nem? Korabban igy tortent itt miert nem? Vagy mar elkesett vele, mert addigra mindegyikuk meghalt?
Durva, hogy a vegen meg Trubel sem emlekezett a tortentekre holott o tulelte csak Diana es Nick
Kelly es a nagynenje is hirtelen ott termettek:))) azert kicsit erdekes...
Sajnalom, hogy vege lett nem ilyen befejezesre szamitottam
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Itt van ez a badass "isten" akit kb meg se tudnak érinteni... ,de abban 1000000%-ig biztos vagyok hogy lazán ki fogják nyírni "gyermeteg" modon.....
Next PC upgrade: 2022
- Mi lesz a kis keverék képessége ? boszorkányszörny meg grimm nászra ugye eddig nem volt példa
- Hank meg Wu is kaphattak volna valami asszonyt mert így elég egydimenziós karakterek ( mondjuk ha meghaltak mind1 bár nemhinném)
- Rosalee szülése és a kis porontyok , rókafajzat meg dúvad keveredése is valami új
- Mi lesz Juliettel a képessége nélkül visszamegy állatorvosnak ?
- Trubel szál lezárása
Kedvenc sorozatom volt :( Legjobbak a kis heti nyomozgatós részek voltak évekig elnéztem volna még őket .
és egen, úgy néz ki, hogy vége a mesének..
baszki Hank es Wu meghaltak:((( durva jelenet volt
de most a legdurvabb az megis Diana, Adalind es Renard lanya...ugy kinyirta a fobosst mint az allat... ezt a kiscsajt kellett volna felhasznalni az oreg ellen...Renard ugyan agymosas alatt allt, de Adalind reagalhatott volna szvsz, hogy bizony a lanya akar meg az oregnel is erosebb lehet...bele se merek gondolni a kis Kellybol mi lesz, ha felno...Hexan Beast-Grimm keverek:DDD
vilag legerosebb testverparosa lehet
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
REAL MADRID
by Sorozatjunkie
Szinkronosan nem bírom nézni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
REAL MADRID
http://gaborszantai.co.uk/
hmm.. úgy néz ki, hogy a Na'vi -k is Wesen-ek <#idiota>#idiota>

Wu-t meg előbb utóbb beavatják tuti.
ÁÁÁÁ mi lesz még itt így befejezni ,kettéfejelek valamit<#falbav>#falbav>
REAL MADRID
REAL MADRID