Shameless (US)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10x01:
Na mindegy...
A kezdés hozta a szokásost, igazából semmi extra... azért remélem visszanyúlnak a mélyebb drámához ebben az évadban... erre egy jó pont lenne Tammi halála, de mivel állandó szereplő lett, nem ebbe az irányba fognak menni...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
De Monicát már a sárba tiporják, és mindenféle szir-szar embernek elmondják, miközben neki is csak ugyanannyi a baja, mint a fiának.
Tudom, hogy Szégyentelenek a sorozat címe. De sokszor nagyon zavaró, hogy a főszereplők 90%-a egy arrogáns, szemellenzős balfasz.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
Egyébként nagyon jó évad volt.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Most ment le az évad utsó része.
Szerintem simán fasza évad volt. Humorral és drámával is tudott operálni.
Nem mellesleg, mire épp kezdtem volna újra megkedvelni Fionát, ezzel az utsó résszel lebombázott mindent. A legnagyobb arrogáns szarházi az egész famíliából. Frank akármekkora surmó, valahogy a végén mindig arra lyukadunk ki, hogy neki van igaza.
Jövőre is várom a folytatást!
Már múltkor is fennakadtam ezen, aztán nem reflektált rá senki a sorozatban.
Mellesleg ugye vágjátok, hogy Carl színésze otthagyta a sorozatot? :/
Sajnálom, mert bár a színészkölök nagyon gyengén tudott alakítani, a karakterében rengeteg potenciál volt, és ezeket ki is használták.
Feltételezem, azért pár évad múlva még be fog ugrani.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Az elején Frank víz alatti jelenete valami iszonyú epic lett. Simán elmehetne intronak is.:D
Persze már most körvonalazódik kb minden szálon, hogy vajon mi is lesz az aktuális gebasz az évad folyamán. Főleg Ian szálán, aminek örülök is, mert legutóbb az övé volt talán a legunalmasabb.
Egyelőre Kevék édeshármasa tűnik a legígéretesebbnek a családi kupaktanácsokkal.:DD
Amúgy a házas dolog, amit írtál, tökéletes példa arra, ami egyre gyakoribb a történetben. A nagyon jó ötleteket nagyon gyenge befűzés követi. Mintha a készítők megelégednének azzal, hogy egy pillanatra le tudták döbbenteni a nézőt, pipa, és hozhatják is a kövi meglepetés adagot.
Na de ettől függetlenül a többi dolog mind fasza volt. Itt a végén viszont Lip necces lesz, hogy bemegy-e...
Egyébként sajna érezhető volt, hogy nem merik meglépni azt, ami az előző rész végén be lett dobva. Pedig nagyon tökös lépés lett volna. Ennek hiányában meg ismét kaptunk egy halkan pukkanó évadzárást.
Az évadzáró
Sean akkor lett volna érdekes eset, ha az első színészét hagyják meg. Ezt a jelenlegit egy pillanatig sem lehet komolyan venni, amikor adja a nagylegényt.
Ha valami (vagy valaki) miatt úgy alakulna, hogy ez se tart sokáig, akkor nem bánnám, ha most már nem egyik csávó ágyából menne közvetlenül a másikéba, mert eddig gyakorlatilag erről szólt a dolog folyamatosan... :D
Király fordulat lenne. Sean sem hiányozna. Viszont Frankből így menthetetlenül nagyon-nagy genya lenne.:/
Na ez most nagyon bejött, csak túl későn már talán, és sajnos jövőhéten évadzáró.
A sztriptízbáros jelenet nagy volt, Lipet meg sajnálom már
Ez a bizonyos szereplő visszatérése eléggé súlytalan lett.
Egyébként imádom, hogy Frank minden kölke gyűlöli az apját, de szépen-lassan egytől-egyig rájönnek, hogy egyikük sem különb.:P
Ahogy idősödik, Carl arcra tiszta Fiona, de Lipre is nagyon hajaz.
Valamit viszont nagyon nem szeretek a sorozatban. Azt, hogy folyton kilengetik a karaktereket a megszokott sémából. Gust eddig nagyon bírtam. Kb imádkoztam, hogy jól menjenek a dolgok Fionával. Erre most egy pitiáner hisztis picsát csinálnak belőle. Nagyon gáz, amit művel.
Ettől függetlenül eszméletlenül pörög ez az évad. Szinte kivétel nélkül mindenkinek nagyon ígéretes a szála. Carl nyitójelenete pedig ismét mindent vitt.:DD