A sztripper sikk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Jegyes par
Fiatal par
Es ha csak az angol megfelelojet nezed couple az is par.
Sokkal szarabb a nom, csajom kifejezes szerintem
de azt, hogy ezt a viselkedést egy férfi hogy engedheti meg magának szégyenérzet nélkül, az felfoghatatlan!
:)
György
Ergo õ a párom, mert én vagyok az egyik, õ pedig a másik, ketten vagyunk 1.
Senki nem érezte még ezt? Vagy csak én vagyok szarul összerakva?
A kesztyûnek van párja.
A galamboknak van párja.
BTW a farkamnak nincs párja (és ez milyen összetett, mély, metafizikai szinten mûködõ állítás, vazzemár) <#idiota>#idiota><#fejvakaras>#fejvakaras><#ravasz1>#ravasz1>
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nem hallottad még a "Csárdáskirálynõt"?
Tény hogy mostanában többet hallani újra.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azt hiszem ez a videó sokat elmond a nõk egy jó részérõl. Persze van kivétel de sajna egyre kevesebb.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
a nõk egyenjogúak akartak lenni. mára hellyel közzel sikerült elérniük.
rájöttek hogy mégsem fenékig tejfel ha magadnak kell állnod a sarat.
szóval beálltak ribancoknak meg kurváknak ahonnan indult az egész. :'D
/szori nem vagyok feminista :D
szvsz., a máj bíccs, az kifejezõbb :D
A k.-kat ignorra teszed... én szó szerint az utcán se nézem meg már jó ideje õket, mivel nem szeretném az önbizalmukat egy dekát sem növelni.
Kizárólag a "normális" csajokon legeltetem a szemem... párom is ilyen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
#36 ->
nem a "hivatalos luxuskurvák" ütik a csõröm, persze hogy vannak igények és szolgáltatások amik kielégitik.
engem az bánt hogy ez lett a norma. a kurva a norma. a kurva a csini. a kurva a szekszi. a kurva a trendi <#zavart2>#zavart2><#confused>#confused>
persze csinos énis megnézem csorgatom a nyálam fûzömdöntömkenem
na de nemár kérem hogy a festett haj mûköröm szoli kacsacsõrszáj cicanadrág faszomtudja mik vannak még " a nyugat " :DDD
u dont have to listen anybody else but me
ha leütik egy parasztodat, akkor vetkõzöl,
ha mattot kapsz, az szopás...
Kettõ eltûnik jön helyette 100 másik.
Kokóznak? Na és? Volt már nem is egyszer csak idehaza, hogy pár ezer forintért öltek. Tizek, százak, ezrek? Nem számít.
Mi ennek a cikknek a lényege? Nem értem.
Menjünk ki az utcára tüntetni, hogy hagyjanak fel a magas színvonalú élettel és menjenek inkább egy gyárba a sorra vagy a pult mögé?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ha sikeres szeretnék lenni nem fér bele egy barátnõ az életembe.
ha barátnõt szeretnék nem tudok elég figyelmet forditani a karrieremre.
<#buck>#buck>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Hét persze...
én leszek az utolsó aki a "közösség nyomására fog házasságot elkövetni"
amúgy ha már itt tartunk akár ez is idevághat.
"Living Apart Together (abbreviation: LAT) is a term to describe couples who have an intimate relationship but live at separate addresses. LAT couples account for around 10% of adults in Britain, a figure which equates to over a quarter of all those not married or cohabiting. Similar figures are recorded for other countries in northern Europe, including Belgium, France, Germany, the Netherlands, Norway and Sweden<1>1><2>2>. Research suggests similar or even higher rates in southern Europe, although here LAT couples often remain in parental households.<3>3> In Australia, Canada and the US representative surveys indicate that between 6% and 9% of the adult population has a partner who lives elsewhere.<4>4><5>5><6>6> LAT is also increasingly understood and accepted publicly, is seen by most as good enough for partnering, and subject to the same expectations about commitment and fidelity as marriage or cohabitation.<7>7>" forrás: wiki
röviden akit nem érdekel. egy párt alkotnak de külön életet élnek. amiben szeretik egymást imádják és szépen összehozzák a találkákat a hét során. minden megy mint egy normális kapcsolatban, de nem élnek 0-24 együtt.
igy csak akkor találkoznak amikor ideális mindkettõ félnek. és máris kimarad a sok felesleges kis tüske a kapcsolatból. hozzátartozik az érem másik oldala miatt, pont ezen kihagyott (és igy meg nem oldott) problémák miatt nehezebben alakul ki a hagyományos " kötõdés - együtt élés "
ez nekem jobban tetszik :)
A férfiak azt szeretnék, ha a feleségük egy cukorborsó kis ribanc legyen, de egy férfi sem akar elvenni egy kurvát - ennyi. Mint ahogy: ha házas vagy, akkor hagyd abba a kurvázást és ha feleség vagy ne kurválkodj. Ez a legtisztább és legõsibb szabály.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
lényeg a lényeg. túl sok a fiú itt. túl sok fiút túl sok kurva sose zavart még.
Viszont szerintem az ilyen milliomos csemeték között kevesebb ribanc van, pont abból kifolyólag, hogy õk nem jönnek össze akárkivel, mindenféle jöttmenttel, õk annál igényesebbnek tartják magukat.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nekem senki nem mondja, hogy egy tinikorból épphogy kilábaló miniribi ÖNÁLLÓ, adózott, tisztességes keresetébõl tudna olyan gépkocsit vásárolni, ami nekem is több évtizednyi kõkemény gürcölésbe kerülne, pedig nem szorulok segélyekre... :DDD
Egyik nagyon kedves csaj barátom mondta, még egyetemista korában, hogy vagy kiöltözik mint egy ribanc, akkor kap figyelmet vagy úgy öltözik ami számára elfogadható, akkor a kutya se veszi észre.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Viszont, ha kiderül a nõrõl, hogy amúgy kurva, én ugyan pusztán ezért nem ítélem el. Az is egy meló, mindannyian kurvák vagyunk, csak én nem élnék meg abból, ha eladom a testem. Mindenki azt árulja amire kereslet van és õ rendelkezik vele.
Szal. kurválkodás mindig volt, csak ma már olyan szinten intézményesítették, hogy ez tulajdonképpen mindenkinek elõnyös.
Viccet félretéve, neked milyen érzés lenne, ha mondjuk a nõdrõl kiderülne, hogy mibõl hívott meg téged a büfében 1 pacalpörköltre? :D
remélem lesz olyan kocka itt, aki látott már 3D-ben csajt ;)