Oxigén légkört találtak a Dione holdon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cikk elsõ bekezdés: nem csak olyan élet lehetséges, mint ami a Földön van. A földi élõlényeknek nyilvánvalóan nem elegendõ azaz oxigén, de más életformák megélhetnek más körülmények közt is. Nyilván nem a Dione-ra gondoltam.
Levegõvétel nélkül.<#hehe>#hehe>
<#nevetes1>#nevetes1>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Azért 3526 km-t nem hiszem, hogy bárki 10 perc alatt lesétál. :D Magyarban tizedesvesszõt használunk. (szerintem)
Mint ahogy nem 377 km-re van a Szaturnusztól, hanem 377400... És a Hold sem 377 km-re van a Földtõl. :D
Mint ahogy nem 377 km-re van a Szaturnusztól, hanem 377400... És a Hold sem 377 km-re van a Földtõl. :D
"Dióné görög istennõrõ..." <#nevetes1>#nevetes1>
"átmérõje mindössze 1.123" Tíz perc alatt körbe lehet sétálni. Egy palack nem csak duplázná :DD
Csak egy búvárpalacknyit kell vinni és máris majdnem megdupláztuk. :D
Vigyünk oda egy keveset a Földrõl és akkor egy kicsit vastagabb lesz. Majd a végén mehetnek a kolóniák is.<#mf1>#mf1>
"11 köbcentiméterenként található egyetlen oxigén ion"
Hát ez tényleg elég vékony :D
Hát ez tényleg elég vékony :D
Na ugye hogy megódítlyuk a Zûrt <#nezze>#nezze>
<#taps>#taps>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
vízbûl veszik ki az oxigént.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Szerintem is, hiszen kell ott olajnak, meg terroristáéknak is lenniük!
<#hehe>#hehe>
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
LOOL
Robbantsuk be a Szaturnusz,vagy a Jupiter légkörét egy atombombával, csináljunk mini napot belõle - utána ha felmelegedett költözhetünk a Marsra és a kisholdakra is.
<#alien2>#alien2> Lebuktunk basszus...
<#alien>#alien> Gáz...
<#alien2>#alien2> De nem kell aggódni.
<#alien>#alien> Mert?
<#alien2>#alien2> Még sokáig nem tudnak ide jönni.
<#alien>#alien> Zsír!
<#alien>#alien> Gáz...
<#alien2>#alien2> De nem kell aggódni.
<#alien>#alien> Mert?
<#alien2>#alien2> Még sokáig nem tudnak ide jönni.
<#alien>#alien> Zsír!