planking
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ennyi :)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Am nekem tetszik, van is 1-2 képem, sokaknak tetszett, akinek meg nem az meg nem szólt
Megyek nyitok egy témát ahol megkérdezem miért jó kismacskát simogatni :DDD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Szvsz poén egy vagy két képet ellõni ilyen "baromságokra". Az, hogy felkapott lett a neten? Na, bumm! Láttunk már ilyet. És már le is csengett...
Igen, jól gondoljátok! Nekem is van egy (1) ilyen képem. :-) Még akkor csináltam, amikor a csapból is ez folyt. Eszembe sem jutott a "15perc hírnév", meg hasonló baromságok. Egyszerûen poén volt és kész, a haverok meg röhögtek, hogy "ez de hülye". Ennyi!
Jöhet a savazás! :-) <#mf1>#mf1>
és ez csak 1 haláleset,és akkor még hányan törték nyakukat-lábukat-kezüket a világ többi pontján...szánalmas balfaszok,inkább dolgozna az ilyen
<#idiota>#idiota>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És akkor a kérdésem:
Mi a franc értelme van ennek?
Akármikor látok egy ilyet az utcán, felötlik bennem a gondolat, hogy ez biztos debil.
Egy másodpercre sem az jut eszembe, hogy húúú de menõõõ.
Ugyanez az owlingozásra vagy mi a kukira.
Kérlek szépen, ha te is mûveled ezt a...nem is tudom mit. Magyarázd el nekem, hogy miért. (részegen még érteném is a dolgot, de józanul ?:O)
A planking (magyar nevén vigyázzban fekvés vagy deszkázás) játék lényege, hogy szokatlan helyeken kell hason feküdni. A szabályok szerint a két kéznek a test mellett szorosan kell elhelyezkedni. A játékhoz hozzátartozik az is, hogy a testhelyzetrõl fényképet kell készíteni és az interneten közzétenni. A játékosokonak minél izgalmasabb és extrémebb helyszínt kell választania, ami lehetõség szerint minél nyilvánosabb legyen és minél többen lássák az akciót.