planking

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
imádom ezt a sorit :DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lammer
http://www.youtube.com/v/vV1dkI7Edxg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ennyi :)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

mazsola89
Értelme? Semmi!! Miért kell keresni az értelmét? Nem kell keresni! Tetszik és örömmel telt el a dolog? Csinálj egy képet és Nevessetek a haverokkal! Nem tetszik? Sz@rd le, lépj tovább és fogadd el h lesz egy olyan 'fogalom' az életeben amire nem találtál magyarázatot.

Am nekem tetszik, van is 1-2 képem, sokaknak tetszett, akinek meg nem az meg nem szólt
Megyek nyitok egy témát ahol megkérdezem miért jó kismacskát simogatni :DDD

Narxis
omg 15 perc hírnév!!!!444 savazás!!!!444 a testi épséged!!!!4444

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BenedekFeco
Svájc-Morteratsch gleccser

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

hol készült a kép?

Na jó, de ez megint más, nem veszélyezteted a testi épséged mert nem valami lehetetlen helyen csináltad... én csak azokat nem értem akik nagyobb magasságban rizikóznak, és 24/7 nyomatják orrvérzésig... :)
BenedekFeco
Tudom, azé' b@sztam el még jobban ilyen hülyeséggel... :-)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

NagyiBMX
ócska a táj <#zavart1>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BenedekFeco
Értelme? Semmi!
Szvsz poén egy vagy két képet ellõni ilyen "baromságokra". Az, hogy felkapott lett a neten? Na, bumm! Láttunk már ilyet. És már le is csengett...
Igen, jól gondoljátok! Nekem is van egy (1) ilyen képem. :-) Még akkor csináltam, amikor a csapból is ez folyt. Eszembe sem jutott a "15perc hírnév", meg hasonló baromságok. Egyszerûen poén volt és kész, a haverok meg röhögtek, hogy "ez de hülye". Ennyi!

Jöhet a savazás! :-) <#mf1>

bakkerman
:DDDD arra már voltak/vannak próbálkozások(aids,rák stb...),nem hiszem,hogy a plenking sikert érne el ezen a téren :DDDD

kemszi2
legalább csökken a túlnépesedés
bakkerman
http://www.youtube.com/v/j7yaHvse-PI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

és ez csak 1 haláleset,és akkor még hányan törték nyakukat-lábukat-kezüket a világ többi pontján...szánalmas balfaszok,inkább dolgozna az ilyen

V43 1105

http://www.youtube.com/v/QMXMuEo_OxE

<#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

berczely
Tavalyi év mémje volt most már nem menõ <#szomoru2>

Halovány gõzöm sincs hogy ennek az egésznek mi értelme...az olyan emberekrõl akik ezzel még a saját testi épségüket is veszélyeztetik, azt gondolom hogy simán nem normálisak. Felfeküdni a leglehetetlenebb helyekre ahol egy rossz mozdulat is elég a tragédiához, és ráadásul ehhez még asszisztál is pár hasonszõrû agyhalott háááát.... Csak tudnám hogy ezzel mit akarnak bizonyítani...
Dynamic
Értelme? Semmi. Feltûnési viszketegségben szenvedõk szánalmas próbálkozása 15 perc hírnévhez. Szerencsére megy ki a divatból, sz'al kicsit elkéstél a topikkal.
tigeroo
ugyan olyan faszság mint a Friciing
tigeroo
Tinman
Véleményem:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bakkerman
3. képen lévõ boltban ha én lettem volna a biztiõr,vagy eladó,addig vertem volna ezt a debilt ameddig lélegzik ASD:ASASDF:asASF

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Készítettem egy elfogadható elsõ posztot.
És akkor a kérdésem:

Mi a franc értelme van ennek?
Akármikor látok egy ilyet az utcán, felötlik bennem a gondolat, hogy ez biztos debil.

Egy másodpercre sem az jut eszembe, hogy húúú de menõõõ.

Ugyanez az owlingozásra vagy mi a kukira.

Kérlek szépen, ha te is mûveled ezt a...nem is tudom mit. Magyarázd el nekem, hogy miért. (részegen még érteném is a dolgot, de józanul ?:O)

wikipedia

A planking (magyar nevén vigyázzban fekvés vagy deszkázás) játék lényege, hogy szokatlan helyeken kell hason feküdni. A szabályok szerint a két kéznek a test mellett szorosan kell elhelyezkedni. A játékhoz hozzátartozik az is, hogy a testhelyzetrõl fényképet kell készíteni és az interneten közzétenni. A játékosokonak minél izgalmasabb és extrémebb helyszínt kell választania, ami lehetõség szerint minél nyilvánosabb legyen és minél többen lássák az akciót.