UFO vagy űrszemét landolt Szibériában?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a bmxembe is vannak titán alkatrészek. elkezdek félni honnan való. :|
kacsamese kedden. április egy meg odébb van.
kacsamese kedden. április egy meg odébb van.
u dont have to listen anybody else but me
Leginkább valószínû hogy valamiféle alkoholos ital elõállításához szükséges tartály teteje, és nem csak amiatt mert az Oroszoknál találták 😊
A kupola belsejében lévõ cucc az lehetett a szórófej amivel a különbözö folyadékokat adagolták az erjesztési/érlelési eljárás során. Az anyaga meg nyilván sav- és rozsdálló kellett legyen, amibe (bár nem értek hozzá) lehet hogy kell titán is, vagy a titán tartalom is szimpla parasztvakítás..
A lényeg, hogy a bõcsi sörgyár dolgozói azonosítanák egybõl a cuccot 😄
A kupola belsejében lévõ cucc az lehetett a szórófej amivel a különbözö folyadékokat adagolták az erjesztési/érlelési eljárás során. Az anyaga meg nyilván sav- és rozsdálló kellett legyen, amibe (bár nem értek hozzá) lehet hogy kell titán is, vagy a titán tartalom is szimpla parasztvakítás..
A lényeg, hogy a bõcsi sörgyár dolgozói azonosítanák egybõl a cuccot 😄
Ne legyetek már ennyire hitetlenek. Egyértelmû, hogy ez egy marsi gyársású RXH4416-os Föld gyarmatosító szonda hõvédõ pajzsa. Ez egyúttal azt is megmagyarázza, hogy miért nem égett el a légkörbe lépéskor. 😊😊😊😊
Sztem csak egy erdei pálinkafõzõ üst darabja 😄
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Egy jó kereskedelmi TV tudja, hogy kell hírt gyártani 😊
Magyarországon is, bár az UFO-s sztorit még nem próbálták.
Magyarországon is, bár az UFO-s sztorit még nem próbálták.
Remélem sejtitek, hogy ez egy ügyes telefon reklám! 😄 Amikor oda ment a riporter és elkezdte döntögetni felsírtam a röhögéstõl. 😄
"A rendõrség által szigorúan õrzött tárgy"
Igen a videóból is látszik, hogy micsoda szigorú õrzés alatt van ez a mezõgazdasági magtár tetejérõl leszakadt tárgy.<#hehe>#hehe> Asszem ezek a ruszkik elitták a maradék eszüket a vodkájukkal együtt.<#idiota>#idiota>
Igen a videóból is látszik, hogy micsoda szigorú õrzés alatt van ez a mezõgazdasági magtár tetejérõl leszakadt tárgy.<#hehe>#hehe> Asszem ezek a ruszkik elitták a maradék eszüket a vodkájukkal együtt.<#idiota>#idiota>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Na most valami nagyon "ûrszakértõ" kérem szépen cáfolja meg, ennek a cikknek az UFO-ra vonatkozó állításait. Mert még a végén én is elkezdek "hinni" bennük! 😊
Annyi okosságot olvastam már itt valóban hozzáértõ emberektõl, de most meglepõdve láttam, hogy még senki sem azonosította ezt a tárgyat.
Mit tudom én: xy nemzet, xy típusú mûholdjának a maradéka teszem azt. 😊
Késõbb visszanézek mert tuti, hogy lesz olyan aki egy UFO megszállás kezdetét vizionalizálja az esethez. 😊
Annyi okosságot olvastam már itt valóban hozzáértõ emberektõl, de most meglepõdve láttam, hogy még senki sem azonosította ezt a tárgyat.
Mit tudom én: xy nemzet, xy típusú mûholdjának a maradéka teszem azt. 😊
Késõbb visszanézek mert tuti, hogy lesz olyan aki egy UFO megszállás kezdetét vizionalizálja az esethez. 😊
MEg a fémkereskedõ azt mondta a titánnal nem tud mit kezdeni, nincs benne az árkatalógusban. 😄
Ki mondta, hogy nem sérült meg? Talán egy nagyobb dolog része volt a koromfoltokat meg lecsiszolta a hó amiben vonszolták. <#kacsint>#kacsint>
A fémgyûjtõk meg azért nem vitték sehova, mert csak most találták meg.
A fémgyûjtõk meg azért nem vitték sehova, mert csak most találták meg.
Ez valami egyszerû tartálynak a fedele.
Két dolgot nem értek:
1/ A zuhanáskor hogy-hogy sem nem égett el, sem nem sérült meg?
2/ A fémgyûjtök miért nem vitték a begyûjtõhelyre?
Arra gondolok, ez egy "privatizációs maradék, valamelyik üzem egy leszerelt alkotóeleme, amit 1-2 éve ott-hagytak, és most megtaláltak, és a sok vodka után már nem emlékszik senki sem, mikor, honnan szerelték le.....!
1/ A zuhanáskor hogy-hogy sem nem égett el, sem nem sérült meg?
2/ A fémgyûjtök miért nem vitték a begyûjtõhelyre?
Arra gondolok, ez egy "privatizációs maradék, valamelyik üzem egy leszerelt alkotóeleme, amit 1-2 éve ott-hagytak, és most megtaláltak, és a sok vodka után már nem emlékszik senki sem, mikor, honnan szerelték le.....!
http://www.tradeximp.com/
← ElőzőOldal 3 / 3