Nokia Lumia 800/900

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Abban tudtok segíteni, hogyan tudnám a Nokia 930-at összekötni PC-vel, hogy lássa is? Telón WP 8.1, PCn W10. USB kábelével rádugom és tölti ugyan, de semmi... Nem látom drive-ként.

Sziasztok!
Nokia Lumia 930 és Lumia 640 esetén is az alábbi bug jelentkezik reset után is:
E-mail érkezésének nincs hangja csak abban az egy esetben, ha a fenső státusz bar épp le van húzva és akkor esik be egy mail. Találkozott valaki ezzel?
Köszi
R
van egy nokia lumia, és a zenelejátszót nem lehet bezárni állandóan fent van a képernyő tetején. újraindítás után megjelenik. 1-2 perc múlva és ettől nem lehet használni a visszalépő gombot.
Mit csináljak?
640 xl lte (azt hiszem ds a leírás szerint)
http://www.edigital.hu/okostelefon/microsoft-lumia-640-xl-lte-kartyafuggetlen-okostelefon-black-(windows-phone)-p476729.html

kupon:
http://www.edigital.hu/online_flyer.php?id=470&page=1
(-15%)

szerintem a hülyének is megéri:)
Sziasztok!

Van egy kártyafüggetlen Nokia Lumia 920-as telóm! T-mobilos simkártya van benne. (Domino feltöltőkártyás)
Az a problémám vele, hogy nem tudok küldeni MMS-t. Az üzenet nem küldhető el hibaüzenetet ad a teló!
Az MMS engedélyezve van és az adatkapcsolatot is bekapcsoltam előtte!
Mégsem küldi el!
Hátha valaki tud segíteni!
Sziasztok! Nokia L800 gps-én (nokia autóval...) normális, hogy nincs még rajta az M0-ás új szakasza? (Ami az M5-ösnél van.) Ha esetleg csak nálam nincs még rajta, valami tipp, hogy miért nem frissül a térkép?
megas
Sziasztok. Tudna Valaki linkelni egy app-ot, ami nem kapcsolja dki a Wi-Fit lezárt képernyõnél? Elõre is köszi

Don\'t worry, be HOPI!

Hont
Szia! Igen, elvileg 8Mp, de a másik telom (Nokia X6) ban, csak 5 Mp van, de 1000x jobb képet csinál! Nekem baromi nagy csalódás ez a része...
Maga a telefon az szerintem baromi jó, de ezek a képek...:(
Úgy tudom 8 Mpixeles képet készít *.jpeg vagy *.xmp formátumban. Kipróbálhatod az *.xmp formátumot hátha jobb minõségben készíti. Nekem nincs ilyen telefonom, csak az adatok alapján szolok hozzá.
Hont
Sziasztok!
Bár elég kihalt a topik, de talán jár még erre valaki aki tud tippet adni!
Lumia 900 fotó képességein lehet valahogy javítani?
A Nokia X6 hoz képest ritka pocsék képet készít...
Faxom a nokiába, hogy nem volt képes gorila glass-t rakni a 820-ba. Két hónapon belül másodszor lett pókhálós, de nem igazán tudom, hogy mitõl...
Nálam egy 52 másodperces videó 125 Mb helyet foglal. Ebbõl tudsz következtetni :)
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy pl. egy Nokia Lumia 820-assal készített kb. egy órás 1080p-s videófelvétel mérete kb. mennyi helyet foglal?
Igaz. Olyannyira, hogy a 820-som nem tuja letölteni a frisstést, amit napok óta jelez... ugyanis csak wifin keresztül hajlandó, géphez csatlakoztatva nem...WTF
Yoyo
Sziasztok!
Olyan embert keresek, akinek lumia920-asa van t-mobilos és mûködik az mms küldés fogadás.
A problémám az, hogy se küldeni se fogadni nem tudok, a beállítások érdekelnének.
Elõre is köszi!

Tibi7
Ja és még egy. Viiberrõl tudok androidos készüléket is hívni?
Tibi7
Sziasztok! 800-as lumiát tervezek venni. Tudom, hogy szeretnétek olyat ajánlani, amin wp 8 van, de nekem ez is bõven megfelel. Egyetlen kérdésem lenne. Olvastam olyat, hogy lezárt billentyûzetnél lecsatlakozik wifirõl. Igaz ez? Vibernél pl nem is jelzi hogy kaptam üzenetet, csak akkor ha feloldom a képernyõt?
Rage47
WP8-ast vegyél
Sziasztok! most szeretnék venni L800-at, és szerintetek mennyire jó? Megéri egyáltalán? Tapasztalatokat kérnék

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

DonZorro
Ne végre! tegnap meglett mind a négy darab frissítés is Telenoros L800-ra!!! A verziószám most: 7.10.8862.144

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro
Srácok, nektek jött már új frissítés? (Telenor)

Üdv, én most tervezek egy lumia 800-ast venni.
Egy oldalon olvastam hogy zenéthalgatni nem valami jó vele. Tudnátok pár tapasztalatot írni errõl? Meg úgy mindenrõl összességében, hogy megéri e ilyet venni stb.

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

Sziasztok
Nokia lumina 800 tudok valami hangszín szabályzást nagyon megköszönném a prigit
András
DJ Tope
Sziasztok. Bocs hogy ide írom, de ez a fórum él a nokiákból leginkább. N82re kellene végre egy normális gps amit nem kell szignozni és térképet meg netrõl letölti magának. Nokiaprogramokon vannak van de mind hulladék. Esetleg van vmi progi amit tudnátok ajánlani?Elõre is köszi

When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz

Sziasztok.
A minap sikeresen leejtettem a lumia 800 -at. Sajnos a kijelzõ eltört, amitõl még használható is lenne, mert minden funkciója mûködik kivétel a következõ: Hívás indításkor, vagy bejövõ hívás elfogadásakor a kijelzõ kikapcsol, teljesen fekete lesz...de a telefon mûködik, csak ugye a beszélgetés végzetével a hívást én nem tudom zárni, csak ha megkérem a másik felet.
Azt kérdezném, hogy ez betudható e a betört kijelzõnek, és azt cserélve ez a gond megszûnik, vagy ilyen töréssel esetleg valami egyéb is károsodott?
Köszönöm a válaszokat!
Hol vetted?
serkov
Hello! Most vettem át a Nokia lumia 920-at! Eddig tuti, de nem tudom beállitani az sms üzenetek kézbesitési értesitését! Találtam olyat, hogy MMS-kézbesités visszaigazolása, de ezzel nem megy! Tud valaki segíteni esetleg? Omnia7-en ment, de itt....

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

DonZorro
Srácok, nektek jött már új frissítés? (Telenor)

asysoft
#42?

/*WTF?!*/

sziasztok érdeklõdnék hogy mp3 csengõhangot hogy tudok a telóra tenni hogy az legyen a csengõhangom!milyen progi kell hozzá zune megvan de avval hogy kell konvertálni mert nem tudom?
asysoft
Telefonon megnyitod a marketet, aztán onnan tölthetsz:)

/*WTF?!*/

sziasztok játékot melyik progival tudok rátenni a telómra lumia 800-as van nekem
A beállításokban a data connectiont kapcsold ki, és akkor tuti nem fog mobilhálózaton keresztül a neten mászkálni. Ez nem befolyásolja a wifis kapcsolatot.

asysoft
Korlátozásoknak megfelelõ mp3-nál (40mp-nél legyen rövidebb, és 1 MB-nál kisebb) Zune-ban a "Genre"-t állítsd "Ringtone"-ra.

/*WTF?!*/

Ironmask
Hogyan tudok 610-en saját csengõhangot be állítani mp3-ból?

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

asysoft
Ha fent megjelenik fehérrel a WLAN logó, akkor WLAN hálót használja adatátvitelre. A mobilnet használatát a mobilhálózati beállításoknál tudod egy kapcsolóval kikapcsolni.

/*WTF?!*/

Ironmask
Hello mindenki Lumia 610-em van és azt szeretném kérdezni, hogy ha rá csatlakozok egy wifi hálózatra, akkor csak simán belépek az internet explorer-be a telón, és akkor már wifi-rõl netezek nem mobilnetrõl?hogy lehet a mobilnetet kiakpcsolni?Bocs a kérdésekért, de nem akarok nagy összegû számlát :DDD Várom a válaszokat! ;)

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

DonZorro
Srácok, az SMS-eket ki lehet valahogy exportálni??? <#conf>

Narxis
:DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Anyám!!! mediában 199e a Lumia900. Ez a telefon a felét sem éri. BUKTA!!!!!
1. Jó Telefonra érdemes költeni
2. Win8 városi legenda a kivárása semmi óriási jelentõséget nem hoz ugyanúgy támogatják a 7et/7.5/7.8ra váltással....itthon meg féláron tuti nemlesz :)
http://index.hu/tech/2012/07/16/felaron_adja_a_nokia_csucsmobiljat/

Remélem itthon is gyorsan árat csökkentek, mert szemtelenül drága a lumia...egyszerûen nem éri meg.
A 900 beveztése meg olyan tetû lassan folyik, hogy érdemes már win8-ra várni....

Miért ilyen töketlenek a Nokiánál itthon és kint is?:(
Carbonka
Hali!
Lesz magyarországon Nokia Lumia 900? És ha igen mikor?

Szerintem ez várható volt. A kérdés inkább az, hogy harmadik negyévtõl kezdõen milyen lesz a vásárlási trend, illetve a Nokia milyen újdonságokat tud felmutatni. Szerintem nem rossz a kezdés, de van mit fejlõdni még.
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Olyan szép ez az epöl fanos cikkírós dolgok a neten még jóhogy sokan látják a valós részt benne....
asysoft
Bár még a Nokia honlapon "waiting for approval" a státusza, valamint a telefon sem szólt róla, a T-mobile-nál is elérhetõvé vált a 12070-es update, PC-re kötve Zune már tudja a dolgát:)

/*WTF?!*/

valamelyik számra elküldi fura...

Oldal 1 / 2Következő →