Nokia Lumia 800/900
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia Lumia 930 és Lumia 640 esetén is az alábbi bug jelentkezik reset után is:
E-mail érkezésének nincs hangja csak abban az egy esetben, ha a fenső státusz bar épp le van húzva és akkor esik be egy mail. Találkozott valaki ezzel?
Köszi
R
Mit csináljak?
http://www.edigital.hu/okostelefon/microsoft-lumia-640-xl-lte-kartyafuggetlen-okostelefon-black-(windows-phone)-p476729.html
kupon:
http://www.edigital.hu/online_flyer.php?id=470&page=1
(-15%)
szerintem a hülyének is megéri:)
Van egy kártyafüggetlen Nokia Lumia 920-as telóm! T-mobilos simkártya van benne. (Domino feltöltőkártyás)
Az a problémám vele, hogy nem tudok küldeni MMS-t. Az üzenet nem küldhető el hibaüzenetet ad a teló!
Az MMS engedélyezve van és az adatkapcsolatot is bekapcsoltam előtte!
Mégsem küldi el!
Hátha valaki tud segíteni!
Don\'t worry, be HOPI!
Maga a telefon az szerintem baromi jó, de ezek a képek...:(
Bár elég kihalt a topik, de talán jár még erre valaki aki tud tippet adni!
Lumia 900 fotó képességein lehet valahogy javítani?
A Nokia X6 hoz képest ritka pocsék képet készít...
Arra lennék kíváncsi, hogy pl. egy Nokia Lumia 820-assal készített kb. egy órás 1080p-s videófelvétel mérete kb. mennyi helyet foglal?
Olyan embert keresek, akinek lumia920-asa van t-mobilos és mûködik az mms küldés fogadás.
A problémám az, hogy se küldeni se fogadni nem tudok, a beállítások érdekelnének.
Elõre is köszi!
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Egy oldalon olvastam hogy zenéthalgatni nem valami jó vele. Tudnátok pár tapasztalatot írni errõl? Meg úgy mindenrõl összességében, hogy megéri e ilyet venni stb.
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
Nokia lumina 800 tudok valami hangszín szabályzást nagyon megköszönném a prigit
András
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
A minap sikeresen leejtettem a lumia 800 -at. Sajnos a kijelzõ eltört, amitõl még használható is lenne, mert minden funkciója mûködik kivétel a következõ: Hívás indításkor, vagy bejövõ hívás elfogadásakor a kijelzõ kikapcsol, teljesen fekete lesz...de a telefon mûködik, csak ugye a beszélgetés végzetével a hívást én nem tudom zárni, csak ha megkérem a másik felet.
Azt kérdezném, hogy ez betudható e a betört kijelzõnek, és azt cserélve ez a gond megszûnik, vagy ilyen töréssel esetleg valami egyéb is károsodott?
Köszönöm a válaszokat!
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
/*WTF?!*/
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
/*WTF?!*/
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
2. Win8 városi legenda a kivárása semmi óriási jelentõséget nem hoz ugyanúgy támogatják a 7et/7.5/7.8ra váltással....itthon meg féláron tuti nemlesz :)
Remélem itthon is gyorsan árat csökkentek, mert szemtelenül drága a lumia...egyszerûen nem éri meg.
Miért ilyen töketlenek a Nokiánál itthon és kint is?:(
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
/*WTF?!*/