Játék-felújítások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A teljes hatás érdekében am ezt éjjel kell játszani fejessel :D
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Elõre szólok, az fps-nek kissé odabasz :D
Nálam a játék a complete moddal (ami szintén eszi a framet) avg 65-70 fps körül ment, ezzel a shader izével 40-45-re csökkent. :)
A Metro2033 is bitangul néz ki. Ugyebár az is az xray továbbfejlesztett változatát használja.
A hud sajna nekem is bugos lett ha a complete modot bizergáltam mással.
De szépnek szép.Én személy szerint az x-ray engine-t tartom a legrealisztikusabb motornak.bugosnak bugos,de amit kihoztak belõle az A+
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
GTA 4 - bármennyire is csinosítgatják - akkor is üres játék marad. Nem lehet rajta javítani.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"The final version of Grand Theft Auto 4 graphics mod iCEnhancer has been released.
iCEnhancer 2.1 will be the last iteration of the mod, which bestows a vastly enhanced version of the game's graphical tech.
The mod, created by 21-year-old French coder Haysam Keilany, is available to download for free from iCELaGlacE.com.
You'll need to patch a retail version of GTA4 to the 1.0.4.0 build, download the quick tool Xliveless to replace a .dll file in the GTA4 directory, then finally download iCEnhancer 2.1. NeoGAF has more detailed instructions.
Keilany is now working on a similar mod for Minecraft, and has also experimented with Skyrim.
Watch a time-lapse montage of souped-up Grand Theft Auto 4 footage to see what iCEnhancer 2.1 can do:"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Azt hiszem meg is nézem magamnak.köszi az infót
Bazinga!
hát biza kurva sokat fejlõdött a dolog, a régiekkel kár foglalkozni...
Még lesz valamikor egy ug2, aztán akkor tényleg ennyi :D
Így, nekem, nem sokat mondott. :(
Dragozool Textures
Enb Series
Na aztán tõlem darabig most nem lesz vid :D
Doom1 remake (jdoom motor)
A többi hasonszõrû cucctól erõsen le van maradva minden téren, de ilyen is létezik :)
a wolf3d remake neve wolfram
A quakeket meg hagyjuk, mivel kb 40000000000 dologból vannak összerakva, már magam sem tudom hogy mikbõl.
Bazinga!
ofc dobjátok át õket HD-ba
saját gyártmány :) (mármint a vid)
Plusz közmunkások is állandó készenlétben vannak, így bárhová is leesne egy ártatlan falevél vagy szemét, még földet se érnek, már össze is van szedve.
Szvsz rendkívül sterillé teszi az egész környezetet, mintha valami álomvárosban vagy tökömtudja hol versenyezgetnénk, ahol ismeretlen a romlás, mocsok fogalma. :D
Pl magamon is érzékelem, hogy ahogy öregszem (+ kevesebb szabad idõm van), egyre jobban húzódok a "kész" dolgok felé.
Én örülni fogok a kiadásnak, dobozosban még úgysincs meg egyik DooM sem.
Így meg már alapból a 3. rész is jobban fog kinézni...anélkül, hogy bármit bemásolgattam, berheltem volna a játékkal értékes idõt rá áldozva (nem beszélve arról, hogy bugmentes, kompatibilis, hivatalosan tesztelt lesz).
Egész egyszerûen nem értem mi a fenének ennyi év után újra kiadni, pár minimális változás kedvéért (ja de tudom. Pénz. De hogy ebbõl így kasszasiker nem lesz az is tuti) szinte tök ugyanazt a játékot.
Mert ha az új idtech motor futna alatta, és próbálnák közel mai szintre hozni a látványvilágot, azt mondom TALÁN olcsón van értelme, de így semmi létjogosultságát nem látom.
Másrészrõl meg az a topik pontosan errõl szól nem?
Harmadrészrõl pedig a Rage-el szvss semmi baj. Igen, a történetbõl ki lehetett volna ennél sokkal többet is hozni, de ettõl függetlenül rossznak abszolút nem nevethetõ.
inkább legyen elfogadhatóan jó (bár ami engem illet nekem is tökéletesen elég egy ilyen szintû grafika a tökéletes játékélményhez, hogy beleéljem magam a sztoriba) graf és jól kitalált sztori meg kemény, változatos harcok, mint csak szép és unalmas vmi..
http://www.sg.hu/cikkek/90363/oktoberben_jon_a_doom_3_bfg
remélem nem a sima CE Editiont dobják rá, hanem annak egy kicsit módosított, simán XP vagy W7 alatt futtatható, esetlegesen feljavított grafikájú és 16:9-et is tudó változtatát. na az már döfi lenne így együtt
Ugyanis ahogy látom, a grafikai motorhoz nemigazán nyúltak.
We’re pleased to announce that
DOOM 3 BFG Edition is slated for release in North America on October 16, 2012 and throughout Europe on October 19, 2012. DOOM 3 BFG Edition will feature re-mastered versions of both DOOM 3 and the Resurrection of Evil add-on pack, as well seven new levels of content entitled ‘The Lost Mission.’ DOOM 3 BFG Edition will be available in North America on PC for $29.99 and on Xbox 360 and PlayStation 3 for $39.99.
Re-mastered for both Xbox 360 and PlayStation 3, DOOM 3 and it’s expansion pack offer enhanced visuals further immersing you in the demonic world like never before. DOOM 3, Resurrection of Evil, and ‘The Lost Mission’ have been optimized in 3D, featuring 5.1 surround sound, Xbox 360 Achievements, PlayStation 3 trophies, improved rendering and lighting, and a new check point save system allowing for smoother progression through the game. id Software has fine-tuned the controls to bring the intensity of the DOOM single and multiplayer experience to the consoles, and DOOM 3 now features the new armor-mounted flashlight, allowing players to illuminate dark corners and blast enemies at the same time.
DOOM 3 BFG Edition will also include the original DOOM and DOOM 2 games, making it the definitive collection of the genre-defining games developed by id Software, the pioneers of the first-person shooter genre.