Project Glass
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9to5google.com/2012/06/27/google-io-2012-liveblog/
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Regards,
Regards,
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
az, hogy minden bele legyen építve, necces, bár ha megnézünk mondjuk egy ipod nano-t, az térfogatra szerintem még kisebb is mint ez, plusz kijelzõ is kicsi/más ugye
Armin & Ayu fan
Regards,
Regards,
+fav
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Állítólag már év végén elkezdhetik forgalmazni ha lesz rá igény.
Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor a Google nincs egyedül. Állítólag az Apple és a Microsoft is kísérletezik már hordható mini-gadgetekkel egy ideje.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvileg azt mondta hogy ez egy prototípus. És valami kék fényt láttak fényleni az egyik szeménél. Meg elvileg nagyon könnyûnek nézett ki.
Ha április elseje lenne akár azt is hinném rá hogy csak poénkodnak hogy van már ilyenük, de ez már elmúlt... Hát, kipróbálnék egy ilyet 😊
Regards,
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Armin & Ayu fan
Más kérdés hogy a Privacy Policy az milyen lesz...
Én látok benne jövõt... de csak akkor ha a hardver mondjuk egy okostelefon lesz, mert a fejemen nincs kedvem hordani egy fél kilós erõmûvet. Pl lesz iOS meg Androidos app a szemüveghez éskész😊
Ja és elég balfasznak kell lenned ha nekimész egy fának😄😄 Tény, hogy megszokás kérdése.
Armin & Ayu fan
やられたらやり返す。倍返しだ!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyértelmû hogy az elsõ applikáció ez lenne rá😄
Emancipate yourself from mental slavement!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.