Atomkísérlet követheti az észak-koreai rakétakilövést
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
addig jó amíg egy erõs gyerek van az osztályban (USA), néha ugyan megver kissebbeket és kénye kedve szerint elveszi a cukorkájukat, de az isten mentsen attól, hogy 2-3-4 verekedõs és kb. egyforma erõs gyerek legyen az osztályban akik mást akarnak, mert akkor szabadul el a pokol.
Elösször lõjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
Annyival még kiegészíteném hogy azok akik bírálják Észak Koreát és Iránt több száz vagy amerika esetében több ezer atom töltettel rendelkeznek de nekik lehet mert az õ atom bombájuk az békés atom bomba tetszik érteni.
Nos... vagy felküldenek egy mûholdat, vagy eltüntetik Dél-Koreát a föld színérõl :D Bár nem vagyok tisztában azzal, hogy 100 kilogramm plutónium mire képes xd De az is lehet, hogy fellövik a rakétát és visszapottyan rájuk. Akkor nekik is fontos lesz, hogy mit is tartalmaz a a száz kilós doboz xd
mert õk a "gonosz tengelye", ugyanúgy nem lehetnek tömegpusztító fegyvereik, mint Iránnak.... ez most a hivatalos duma errõl
Nem értem miért kell ennek ekkora feneket keríteni. Félreértés ne essen. Én is elítélem magát a rezsimet, és ahogy az emberekkel bánnak. De a két dolgot külön kell kezelni. Miért ne lõhetnének fel mûholdat ugyanúgy mint bárki más?
← ElőzőOldal 3 / 3