CRYSIS 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship><#worship>#worship> <#worship>#worship><#worship>#worship>
<#taps>#taps> <#taps>#taps> <#taps>#taps> <#taps>#taps> <#taps>#taps> <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.04.25. 21:14:50
Next PC upgrade: 2022
Gyorsba ezt a listát találtam : http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4200.93336.0.html
Elég beszédes...
Van egy gondom win 10 alatt DEL inspire 15 5000 series tipusu laptopon nem indul a progi belép majd pár másodperc és kilép.
nem ir semmi problémárol pedig a laptop tipus alapján simán mennie kéne.
Tudnátok ebben nekem segíteni hogy mi lehet a gond, mit kell csinálnom vagy telepítenem.
Előre is köszi!
2. Amit ő művelt, még fordításnak is erős túlzás nevezni. Az egy "így fordít a Google translator" projekt.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
segitséget kérnék a főellenség ellen próbálkozok 2. nehézségi szinten tehát simán meg kéne csinálnom de nem sikerül 😞
lövöm mint állat de semmi semmi gyengéje pedig már néztem végigjátszást de nekem nem adja be a karoknál azt a narancssárga izzást meg nem is próbál magához húzni már visszamentem pár mentést de úgy sem jó ugyanazt csinálja ! valakinek valami ötlet esetleg ?
megköszönném ha tudnátok segiteni 😊
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kevés a lőszer,rögötn megdöglik a paraszt.
főellenséget nem lehet leküldeni stb.
+nem megy msi gtx650 ti.lol
Segítsetek már léci! laptopomon kezdtem el jáccani a crysis 3-at és a videókarimhoz melyik a legjobb driver amit fel tudnék a crysis 3 -hoz??
Egy laptopos Nvidia Geforce GTX 760M -es kártyáról lenne szó!
A jelenlegi driverem 337.88-as lenne de ezzel nem valami fasza!
Elõre is köszi a segítséget annak aki szánna rám 1-percet! <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mi készült kérésre? Magyarítod a game-et? Mert írtad még nincs kész. Akkor "csak" készül nem?
De 1-2 év és végre talán elmondhatom majd magamról.
Win8 telepítés meg gy GTX760 után úgy gondoltam majd de jót crysis3azok, el is jutok a menüig, de bármelyik almenübe lépek, onnan vissza már nem tudok. Pl. options/controls, és se apply, se back gombok nem mûködnek. Valaki járt már így? INTERNAL-RELOADED verzió, 64b Win8.1 13.10.21-ei whql driver. (nem béta)
csak a 1.3 patch-et kellett ráraknom és onnan simán toltam
amit engedályez