Elkészült az elsõ elemi kvantumhálózat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
"Ezeknek az írás/olvasás mûveleteknek a kombinálásával a fizikusoknak sikerült <#eljen>#eljen>egy üzenetvivõ foton alkalmazásával eljuttatniuk egy kubitet egy rubídium atomtól egy 21 méterre elhelyezkedõ másik laboratóriumba. A két csomópontot összekötõ optikai szál tényleges hossza 60 méter volt. Az út során jelentõs <#levele>#levele>számú foton veszett el, limitálva az eljárás hatékonyságát, az alapelvet tekintve azonban az optikai szálak nagyobb távolságokon is képesek összekötni a csomópontokat."
Ez olyan mintha egy pohár vizet viszek az egyik szobából a másikba, közben egy pár vödörnyit kilöttyintek.<#taps>#taps>
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
10 milla? Annyi pénze igaz goj embernek nincs, tehát azt hazudnak róla amit akarnak. Ezek mögött úgyis a cionista háttérhatalom áll, annak egy fillérébe se kerül, mert csak az egyik zsebébõl teszi át a pénzt a másikba. Csak azért, hogy a szegény goj <#lama>#lama> embereket félrevezesse és kisemmizze! <#falbav>#falbav> Bla-bla bla. Bla! Meg még egy kis frücs-fröcs és itt az igaz magyar írás! (Sárga háromszöget pls!)
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Ha jól emlékszem, egy másik oldalon olvastam, hogy a vásárlók között van az IBM és a Microsoft is.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Mond, mi igaz és mi nem? Szomjazunk a szavaidra!
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Sikeres kísérlet esetén nem helyes a világképünk, csak megdõl a relatívitás elmélet. Vagy kiegészül, vagy már én sem értem :D
Ha viszont nem sikerül, az nagyon gáz...:D Hátborzongató sci-fi.
Midnenképp forradalami változás következne be a fizikában!
Szeritem aki kutat kicsit a témában, az biztos rátalált erre a nagyon átfogó írásra!
Alább a növényes cikkem is arról az oldalról van.
Ha megépül a kvantum radar és mûködik is, akkor minden bizonytalanságnak vége, a megalkotott világképünk helyes.
Ha nem, akkor fennáll mindaz, amitõl eddig megborzonganak a fizikusok :))
kvantum radar
Érdemes ehhez a cikkhez emezt hozzáolvasni. mindjárt más fényben tünteti fel a dolgokat.
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
[spoiler]Elképzelhetõ, hogy 10-15 év múlva egy újabb kutatócsoport bizonyítja, hogy ugyanilyen kvantumfizikai összefonódás létezik nem csak egy egyed levelén belül, de például egy erdõ vagy páfrányos egymástól távolabb élõ példányainak leveleiben található molekulák között. És ha ez megtörténik (ami immár nem kizárható), akkor joggal merül majd fel a kérdés - lehet egy erdõnek öntudata? Érzései? Hangulata?/[spoiler]
Igen, második olvasatra jöttem rá én is nagyjából a tévedésemre. Mindazonáltal segített a hozzászólásod.
Jól érzékelem, hogy ez még igen kis hatásfokkal mûködik? Nem is beszélve a majdani miniatürizálásról, mert egy egy bites cucc nem sokat ér, még akkor sem, ha kvantum bitrõl van szó...
Ha már itt tartunk, ugyan hány kvantum bites kvantum proci számítási kapacitása ér fel egy manapság elérhetõ hagyományos processzor számítási kapacitásával?! :)
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
Amikor az a foton eléri a atomot, jó az esélye, hogy semmi nem történik. A visszatükrözéssel a foton újabb esélyt kap az elnyelõdésre. Ez azért fontos, mert ha nem nyeli el az atom, akkor az üzenet elveszik.
Hozzáteszem, a hatás explicit azonnal jelentkezik a másik részecskénél. Nem fénysebességgel terjedve, hanem azonnal.
Kíváncsi leszek az elsõ Quantum számítógép árára (illetve én úgy hallottam, hogy van már ilyen szuperszámítógép, csak nem nagyon reklámozzák), illetve hogy mikor lesz ilyenem. :)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A rengeteg felhasználó sokkal többet fizethet mint a hadiipar.
És hát konkurencia mindenhol van...
Amit most elértek az hangyakuki. :D Elõrébb jutottak, örülnek neki azt ennyi.
A hibákról, gondokról szót sem ejtettek... Nyilván ami nem megy azt nem is hozzák nyilvánosságra. :D
A haditechnika már szerintem alkalmazza is, csak nem mondják!
Régen készen vannak már azok a kvantum számítógépek......
Minden ilyen "várható technológiai újítás" bizonyára elõrébb tart, ha a hadiipar is érdekelt benne.