Men of War Condemned Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha már itt tartunk, maga a MoW is a ruszki Outfront 2 kiegjeinek nyugati újracsomagolása és kis átalakítása(rossz nyelvek szerint megint csak az Instinct vezette volt SHOWWII modder csapat erõs közbenjárására, nélkülük eleve az sem jött volna ki..), magyarul a ruszkik nagyon nem erõltették meg magukat, hogy a sorozat minõségi jó játékokból álljon.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Továbbléphetnének már, a programozása nem több mint 80%, összevissza kóvályognak az egységek, nem tudnak a lövészárkon átkelni a tankok, a csenevész fát is kikerülik, a gyalogosok összevissza futkosnak a fedezékbõl a mezõ közepére, nem kicsit fárasztó...
Szóval mivel mind jogtisztán van meg, és több ezer órát játszottam eddig a családdal. Csak egy gyenge új Versio, mintha csak egy kicsit komolyabb Mod lenne....4 nap alatt "normálon" az összes végigment...
"A telepítõ észlelte, hogy nincs Men of War verzió telepítve.
Ehhez a frissítéshez szükséges, hogy az alkalmazás egy korábbi verziója telepítve legyen." <- ezt írja a patch telepítõje :|
mindennel együtt, aki nem revolúcióra számít, és kedveli az elõzõ részeket, az nem fog csalódni, szerintem.
viszont egy kérdés... a második küldetésben, ahogy tisztítgattam a lövészárkot, egyszer csak egy tanyasi részen találtam magam. a következõ visszatöltésnél a lövésárkos részre, miután végigtisztítottam az egészet, egy teljesen más területre kerültem, a 3 ágyút kellett a dombon semlegesíteni. ez így normális, vagy valami bug?
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Lehet hogy a kedves cikkírónak sem volt kedve a játékkal tovább játszani?<#banplz>#banplz>
A játékot egyébként nem a Best Way(ami csak az alap MoW-ig volt benne), hanem az 1С-СофтКлаб fejlesztette.
Legtartalmasabb, rotflol, a 4 három pályás kampány az tartalmas?<#idiota>#idiota>, plusz bedobtak 6 random pályát bónuszként. De így sem érték el a Red Tide 22 pályáját, arról nem is szólva, hogy semmi új egység nincs a MoW-hoz képest, a Assault Squad/Red Tide új egységeit nem szerepelteti(meg úgy általában _semmi_ újdonságot pár új gyalogos modellen kívül). Multi lehetõség ló@, koop nincs, pályaszerkesztõ nincs, normális zene és szinkronhang továbbra sincs. Van viszont a játékban programozási hiba elég bõven.
A Condemned Heroes semmi több, mint egy pár plusz pályát adó "küldetéslemez", vagy egy közepes mission mod Men of War alá, de ez nem ér meg 6000 forintot, hiába próbál a propaganda cikk mást sugallni.<#rolleyes>#rolleyes>