God of War: Ascension
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regards,
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Tobb utalas van a tortenetben ra, de valamelyik dokumentum videoban (asszem God of War: Unearthing the Legend) konkretan ki is mondjak a keszitok, hogy Grave digger = Zeus ("alruhaban"). Az istenek sokszor jarkaltak alruhaban a halandok kozott a tortenesek manupulalasara, anelkul hogy kiderulne hogy kozuk volt hozza.
Az 1-ben azert segit neki foleg, hogy Ares-t legyozhesse, akivel alaposan meggyult az istenek baja. A Ghost of Sparta-ban mar inkabb azt mondja neki hogy forduljon vissza, meg a vegen megassa a sirjat, ilyenkor mar (kozvetlenul a GoW2 esemenyei elott) megszallta a felelem Pandora dobozabol, es fenyegetest lat Kratos-ban, meg akarja olni.
Hogy a 3 vegen mi lett vegul Kratos sorsa, arrol tenyleg semmit nem lehet tudni... Van aki kiemelte h a kobe vesett fonix jel ahol fekudt a feltamadast jelkepezi es ez a visszateresere utal, de semmi biztosat nem tudni.
Regards,
Szerintem is a God of War 4-re utal, elég csak elolvasni a feliratot. Tehát a 3 végével egy új kaland kezdõdik majd. Viszont ha már God of War-nál meg teóriáknál tartunk, leírom, milyen érdekes elméletem volt a sírásóval kapcsolatban. Aki nem játszotta ki a 3-at vagy a Ghost of Spartát, annak spoiler:
Na tehát, a sírásó a Ghost of Sparta végén, amikor eltemeti Kratos anyját és testvérét, mond egy mondatot: "Now, only one remains." Magyarán már csak egy hiányzik, ezzel Kratosra célozva. A 3. sír is erre utal, ami üres. A 3. rész végén meg Kratos ugye leszúrja magát, és én egybõl arra gondoltam, hogy mi van ha a sírásó húzta el onnan? Aztán jött az, hogy a Ghost of Sparta-ban megnyílt az aréna módban a sírásó, mint jelmez, és mikor belépek az arénába, egybõl átváltozik Zeusszá. Tehát nem nagyon lehetett a sírásó Kratos "megmentõje", mivel Kratos kinyírta Zeuszt. Azután meg elkezdtem nézni a galériában a képeket, és van egy, pontosabb két artwork (egymás mellé helyezve), amin az egyiken a sírásó van, a másikon meg kb. az a tájkép ami a 3. rész legvégén fogadott minket (csak a képen káosz helyett naplemente van). És ez mind a Ghost of Spartában :D
Ja és az elsõ részben a sírásó ugye látta a jövõt, azért ásta Kratosnak a sírt, de az istenek sosem láttak a jövõbe:)
Na a lényeg, hogy a sírásó úgy néz ki Zeusz volt, de egy két fentebb említett utalás miatt nem vagyok 100%-osan meggyõzve.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Of all the prophecies I have seen, this one haunts my dreams.
QUJIKPHIUEEEKMJQUJ
The full truth of this nightmare yet remains hidden. – Aletheia
A QUJIKPHIUEEEKMJQUJ elvileg egy dekodolt uzenet (mindegyik betu egy masiknak felel meg igazabol), aminek a megfejtese SUN BIRD BULL LION SUN. A teremben ezekre az emblemakra sorban raallva a festmeny megvaltozik, a Fold lesz lathato rajta, es a felirat:
When the Earth stops, the journey begins...
Sokak szerint ez egy utalas egy jovobeli (valszeg PS4) cimre, a GOW4-re. A festmenyek es a szoveg alapjan jo esellyel a GOW3 vegere utalhatnak (a Fold "megallasa", Olimposz pusztulasa?), a dekodolt szavak alapjan pedig az Egyiptomi mitologia iranyaba mehet majd a dolog. Ezek persze mar mind csak talalgatasok.
Bovebb info
Regards,
Nekem is majdnem 10k red orb maradt a vegere, de probaltam is minden lehetseges modon mindent osszeszedni, inkabb kicsit tobb legyen mint kevesebb. Valamelyik reszben hulyet kaptam amikor nehany ezer red orb hianyzott volna h mindent kimaxolhassak, es egyszeruen nem lehetett annyit mar osszeszedni. Ugy mondod a 28. a fejezetet mintha a jatek kozepe lenne, mikozben majdnem a legvege. Szoval sztem ez pont hogy jol at volt gondolva, hagytak egy kis tartalekot. Gorgon eye-okbol meg phoenix tollakbol inkabb volt kicsit tul sok tartalek.
Volt 1-2 eleg fura ellenseg, de inkabb ez, mint mindig ugyanazok, jot tesz a valtozatossag, sztem rendben voltak.
Multibol meg csak nehany meccset nyomtam de eddig baromira bejott, tervezem majd komolyabban nyomni.
Regards,
Multi:Te próbáltál rossz modokat vagy ha az elején nem jön be akkor tutira nem fog.Melegíts 2v2 meccseken aztán irány a Domination!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Multiról annyit, hogy még nem sokat játszottam vele, de annyira nem rajongok érte, kicsit monotonnak tûnik, de lehet én próbáltam unalmas játékmódokat.
A háborút a konzolok nyerik! KONZOL.HU
Amúgy valóban nem ér fel a GoW3-hoz, de butaság ahhoz hasonlítani is. Amiben max egy szinten vannak az a látvány. De a készítõket is meg lehet érteni, az egész Olumposzt gyakorlatilag elpusztította már Kratos, már nincs kin bosszút állnia, szóval prequelhez kellett nyúlni, hogy menjenek a PS3-ak. Ez a prequel jó lett, hangulatában, és játékmenetében nagyon az elsõ részre hajaz, ami ugye 2005-ös, és egy másik generációba tartozott. Manapság már a legtöbb játék nagyon könnyû normál fokozaton is, eléd rakják, hogy merre menj. Na ez a játék nem ilyen, és az ellenségekkel is megszopat sokszor. Na nemtom miért fûztem ezt hozzá, csak gondoltam mindenkinek szóljon :D
Valaki elárulná hogy hogyan lehet nehézséget csökkenteni ebben a szarban? Az elõzõ részekben ha meghaltam egy bizonyos alkalommal felajánlotta, de ez nem akarja. A vége fele járok, de már ez a 6000 ellenfél támad egyszerre eléggé gagyi és olcsó idõhúzás így easy-be ki akarom pörgetni és mihamarabb továbbadni rajta. Eléggé csalódás idáig ez a cucc amúgy a közelébe se ér a God of War III-nak.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Most öltem le vmi küklopszot, de nem tudom mit kell csinálni, kicsit elakadtam.
http://www.godofwar.com/en-us/timeline/
Amúgy barátnõmmel is elkezdettem a játékot,hogy tanuljon egy kis angolt(nincs sok szöveg,fordítom neki és visszakérdezek).Õ new game+ easy fokon viszi de fejlesztenie nem kell mert mindent maxra fejlesztettem az elõzõ játéknál és hát elég könnyû neki mert örök rage módja van.Alig kellett a bossokat is eddig püfölnie,hamar feküdtek.Asszem amúgy már csak 1 relikvia maradt hátra.A ládákat sokkal könnyebb megtalálni mint az eddigiekben és ez nekem bejövõs.
Kipróbáltam amúgy a multit is, a 4v4-et, ami kissé monotonnak tûnt, de majd még CTF-et is próbálok meg coop...stb :D
Regards,
Szóval a kampány nálam 10/10, jobban szórakoztam vele, mint bármelyik másik hack n' slash játékkal. A multiplayerben szerintetek melyik istenre érdemes felesküdni?
Ez a Trial of Archimedes még normálon is nehéz volt, de csak sikerült összehozni. Orkos+idõlassítás kombóval a legkönnyebb. Ez az Apollo szobor meg hatalmas. Körülbelül akkora lehet, mint Cronos az elsõ részben, csak nem mozog. :D
Spoiler vége!
Nagyon jók a fejtörõk, tényleg az eddigi legjobbak a GoW történelmében. Volt egy, amit nem is tudtam megoldani segítség nélkül:) Lehet, hogy lesz még, bár már a vége felé járhatok.
Regards,
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A multija nagyon jó lett egyébként,fõle a zászlórablás.Nagyon fog mindenkinek tetszeni kivétel az,hogy mire ti játszotok arra már nagyon sok level25+ os játékos lesz és esélyed sem lesz ellenük de a játék összeoszt ellenük.Az erõviszonyokról annyit,hogy 3an alig bírtok egy nagy szintû jó játékos ellen.
Van még arena is ahol egyedül vagy ketten gyepálhatjátok a szörnyeket,rettenetesen kiábrándító az, hogy idõre megy és sietni kell.Én többször is nekiálltam coop-ban de a 2.szint után alig jutottunk az idõ miatt.Majd akkor kell visszatérni mikor már azért jobb fegyvereid vannak és nagyobb a szinted.
1. részben volt egy nagy terem a Poszeidón küldetésnél, ahol csak meg kellett húzni egy kart, és ilyen nagy lépcsõfokok/oszlopok emelkedtek ki a vízbõl. Hát ott mire rájöttem, hogy csak le kell merülni és elúszni az utolsó oszlopig... :D
Regards,
Mint írtuk már páran, tényleg nagyon hangulatos lett az Ascension is!