God of War: Ascension
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor sajnálom amúgy, hogy a baráti köreimben szinte senkinek sincs PS3-ma, nincs kihez följárni egy kicsit gámézni 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
EZAZ
csak nincs ps3-am <#sir>#sir>
Majd a warez miatt fejlesztenek valamit, nem? Meg kell venni, ha használni akarsz valamit, és kész.
GOW nak pedíg nagy erénye, hogy nemjön ki minden szemétre, ps exklu, ami minõségben is sokat jelent.
Én nem utálom a pc-t, arra amire való, tökéletes: netezni, dolgozni...
Játszani megazzal kell, ami arra van: konzol.
Ilyen egyszer a sztori
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Az a baj, hogy a konzolosok valamiért elvbõl utálják a PC-t, csak nem értem miért. Engem kicsit frusztrál a tudat, hogy van egy gépem amit megveszek 50 ezerért, és (letölteni játékokat hozzá nem tudok, mert most ugye akkor nincsen számítógépem ha azt vesszük) veszek hozzá egy játékot 12 ezerért, de azért legalább 3 játékot szeretnék váltogatni. Szóval kijön az egész 100 ezerre, és csak játszani tudok vele. A gépen eg van internet, film, játék, word (ha dolgozni kell) és majdnem ugyanott vagyok pénz ügyileg.
és szerintem sok ember így van ezzel, ezért nem szerez be játék konzolt, hanem gépen játszik. Viszont ami mellettük szól (manapság már) lassan rajtuk is lehet internetezni, meg filmet nézni is lehet, ami azért a TV-re megy, ami jobb élményt nyújt, és bonyolultabb letölteni rá játékokat, így sok ember nem is foglalkozik vele, inkább megveszi, így a konzolosoknál ez tényleg nagyobb anyagi bevételt jelent. Sok ember viszont PC-nél se tudja, hogyan kell letölteni és feltelepíteni egy játékot.
szóval Summa summarum szerintem nem lenne veszteség kiadni PC-re a játékot, csak nem dobná meg olyan szinten a bevételt
Plusz szerintem abszolút úgy készítették hogy a ps3 hardverére optimalizálták, ilyen formában nem is lenne megvalósítható xboxon szerintem, legfeljebb sokkal csúnyábban.
De mivel a fejlesztõ studió konkrétan a sony-é, igazából nincs is mirõl beszélni, esély nincs rá hogy másra kijöjjön.
Regards,
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Regards,
PSN ID.: Beegabor
nem is értem, nem is lenne nehéz megoldani az irányítást sem, meg szerintem az optimalizálását sem
Kiváncsi leszek történetileg mit ölel fel majd a játék, mindenképp benne lesznek gondolom spártai életébõl részletek, a GoS-ban pl voltak részletek a gyerekkoráról. Itt szerintem részletesebben benne lesz a családja, és hogy hogy lett belõle hadvezér, gondolom a nagy csata is benne lesz a végén amikor elbukott és "eladta a lelkét".
Most így átgondolva én arra tippelek, hogy viszonylag az elején vagy legalábbis a közepéig már megtörténik Árésszal az alku, és fõleg arról szólhat talán hogy az õ parancsait teljesíted, és szerintem azzal lesz kb vége amikor csapdába csalta Árész és megölette vele a családját.
Regards,
non potest pluere aeternum
Kapcsolódó videó