The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
odáig eljutottam, hogy morfolok azt is csak egyel de onnan nem megy feljebb
Veteran dungi esetben egy azert egy 5-600 CP azert nem art, (jobb gearben es megfelelo karakterismerettel kevesebb is lelfogadhato) az mar ad annyi bonuszt, hogy ne legyen gond, de minel tobb, annal jobb. Az alapjatekhoz tartozokkal kezd szerintem, azok konnyebben, de elobb nezd meg a taktikat, foleg ami a vegso bosst (es annak hard modejat) illeti. A DLC-s dungeon veteran modjai picit erosebbek.
PUG esetben PC-n nagyon hisztis az ezerfeju cezar, akar 600 CP-vel is kickelnek a "profik". Ha egy mod van ra, keress guildben embereket. A PS-s "Forradalomban" szerintem orommel segitenek, csatlakozz hozzajuk.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.02. 22:15:18
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
közben lvl 50 champion 280 lettem lila cuccom nincs a toxicnál akartam én is feladni
de ha már így szóba került veterán dungeont mikor érdemes próbálni?
és miért nem tápolódnak tovább a képzettségeim mikor agyba-főbe használom őket első sorban vannak a baron és max 4-es szintű a legnagyobb?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.02. 21:44:56
Ahogy néztem, az van amit Fred is írt, hogy ha ismered a mechanikát meg tudod magadnak könnyíteni a dolgokat. Azért egy-két minimum lila fegyver és set nem árt. Főleg ha ezek közül egyik megvéd, pl. Hexo's ward. A skillek 35-40 körül még korlátozottan vannak, ez szűk keresztmetszet lehet ide. Mondjuk, ha egy public dungeon-t ki tudsz pucolni bossostól egyedül, akkor szerintem ez is sikerülhet.
mert én valahogy 35-40 között nyomultam és hát estem-keltem
pár évre megvan akkor a programod 😊
miért csináltál ilyet?
ha fokozatosan veszegeted őket ami épp megtetszik akár ingyen is betudtad volna szerezni
Megvettem minden kieget és kiégtem a mostani felhozataltól a LOTRO közösség meg széthullott.
Szóval, "Guild"et keresnék ha még van aktív, működő.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.01. 22:35:04
igazából ezek már megvoltak séróból csak kimaradt 1-2 év...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.01. 21:07:37
Mondanám, hogy rakj fel egy enchant addont, de ha konzolon nyomod, akkor neked ez sajnos nem opció.
Ránéztem a Templaromra -már főleg csak kraftolgatok vele -, de még viszonylagosan működőképes. Gondoltam megnézem mit tud a casual csávó, felvettem egy undaunted küldit és bementem a Darkshade Caverns II-be normálon. Na ezt többet nem teszem. Azt a nyomorék netch-t (Grobull the Transmuted) vagy 15 percet ütöttem. 😊
Fred. Jól értettem, hogy az arénák is olyanok, mint a küldik, hogy ahol abbahagyod onnan folytatod? Nem biztos, hogy lesz időm egyszerre lenyomni. Azért kérdezem, meg mert még nem voltam egyikbe sem.
igen ékszer gimpet kreáltam az egy szem arany kövem ráment... ehhh
na mindegy ezt a listát elteszem könyvjelzőbe
level 20, 30, 40-es gimpet próbálok rárakni egy 46-os tőrre de azt mondja nincs olyan gimp amivel fetápolhatnám
nem értem
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2024.04.01. 19:46:19
" ha a felesegeddel/ferjeddel (mara gyuruvel)"
Ez nekem megint új.
Egyébként 600 felett járok champions pontyokkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 14:24:19
Az event alatt 200% XP van, automatikusan, de ehhez hozzajon az, ha guildtarsakkal csinalod, ha a felesegeddel/ferjeddel (mara gyuruvel), ha van rajtad traning trait, ha van XP scroll aktivalva, ha van XP kaja aktivalva, stb. Elso dungeon mindig sok xp, a tovabbiak mar csak standardek.
csatlakozol 5 tréd guildhoz és meglesz a pár milla
"Plusz maxolni akarom kraft skilleket,ehhez még kell farmolnom vagy 100 skill pontot."
itt tudsz "csalni" kimaxolsz egy játékos karaktert csinálod a dungeonokat küldiket aztán kérsz egy újraelosztást és már ki is maxoltad a craftot
De az Xp-t sem értem igazán,szerintem valahogy néha furán számolja,voltam 50-es warden-el random dungeonban,xp szorzó nincs neki,6 champions pontot kaptam vele.
Elmentem kicsi templomossal kapott 5 szintet xp boostal,kicsi wardennel 1 szint,50-es arakanyistával 1 champion pont.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 13:45:18
+100% XP az esemény ideje alatt: egy ideje már automatikusan megkapja minden karakter, így nem kell már a fenti bevezető küldetésért kapott pitét megenni. Meg lehet kóstolni, persze, de az XP buffhoz már nem kell.
Stupendous Jester's Festival Box (arany): a bolondok által adott feladatok közül minden nap az első után kapjuk ezt a ládát. Accountonként csak 1 darab szerezhető.
Jester's Festival Box (lila): Ha már megvolt aznapra az arany láda, akkor minden további bolondoknak teljesített feladatból már "csak" ez jön. Farmolható, karakterenként a teljesített eventes napik után mindig kapunk 1-1 darabot.
Ládák tartalma:
A szokásos bolondok napi mementók és használati tárgyak, bolondok napi bútorok és receptek, sok aranyat érő "kincsek".
Változatos stílus lapok az előző évekből (Broom és Bucket stílus, avagy a felmosóvödör sisak és a seprű kétkezes fegyver stílus, Regal Regalia és Second Seed stílusok a korábbi évekből)
Soverign Sow díszjószág darabok
Cadwell barátunk cuccai (vicces mementók mellett a konyhai felszerelésekre hajazó fegyverek stílusai)
A ládákban találhatunk újdonságokat is: Jester's Seeker Suit ruha (costume) darabok, lásd képet.
Az újdonságokat és a ritkább, értékesebb dolgokat az arany ládában nagyobb eséllyel találhatjuk meg, míg a lilákban ezek a cuccok már jóval kisebb %-ban fordulnak elő.
Impresszárió és Event Ticket:
Az adott accounton napi 3 db Ticket szerezhető az első bolondok által adott napi feladat teljesítésével, vagyis összesen 24 darab húzható be az esemény alatt.
Ticketért elérhető az Molag Bal Illusion (alap)díszjószág mindhárom alkotóeleme
Megvehető az előző petből készíthető idei első negyedéves "morf", a Planemeld's Master testfestés és tetkó mindhárom eleme, lásd képet
Ha valaki nem szerencsés a ládákkal, akkor megveheti Ticketért a fent említett idei újdonságokat, viszont ezek csak saját használatra valók, nem adhatók/cserélhetők el.
Elérhető továbbá a korábbi évekből a Unstable Morpholith (alap)díszjószág darabjai és a Doomchar Plateau ingatlan darabjai - ha esetleg valakinek hiányozna még e kettőből alkotóelem, most bepótolhatja.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.01. 13:27:59
inkább megyek gyakni a monolithoz 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.01. 12:48:56
3x3 round volt
vagy 9x3 round van?
De nem a kedvenc elfemmel,mert ő csak a lopáshoz ért. XD
Neki a lopásra van téve sok skill pont meg a zsebelésre és még vagy 200 champions pont is a lopásra van téve.
Bár ha az utolsó boss egyedül van és működik rajta az orgyilkos skill akkor nincs gond,mögé lopózom és nyekk. 😄
Társat lehet vinni?
Mert viszem Isobel-t és ő gyógyít.
Mirri amúgysem szereti ha bérgyilkos skillt használok. 😄
Engem ESO-ban nagyon nem izgat a raidelés,a random dungeon igen,mert érdekes randomokkal játszani,de a komoly raid nem,az megöli a játék élvezetét.
WoW-ban is azért hagytam fel a játékkal az év elején mert csömöröm lett a raideléstől.Azóta inkább ESO-zok,itt sincs nagy tervem,csak a szórakozás és a játék,legnagyobb célom most az hogy szerezzek pár millió pénzt,egyszer vegyek valami nagy és szép víz parti kastélyt.Na és berendezzem,most ezen dolgozom,a kedvenc Wood elf tolvajommal áskálódok és kincset keresek,de a mostani házam kicsit kicsi a kincsekhez,akkorákat ások amik nagyobbak mint a házam. XD
De szeretnék kiásni pár sárga itemet is,csak lassan jön hozzá lead.
Plusz maxolni akarom kraft skilleket,ehhez még kell farmolnom vagy 100 skill pontot.
Közben kiskarikkal is szórakozom.
Raidelés nem nagyon hiányzik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 12:42:24
na bazz akkor nem mehetek raidelni az utolsó kifogott rajtam
és kicsit kezdtem már félteni a TV-t, hogy belevágom a kontrollert 😊
ha nem vittem végig kezdődik elölről?
Ugyanígy benne voltak?
Nagyon sajnálom hogy Imperial City pvp terület,szivesen bejártam volna újra.
Az aréna vicces volt Oblivion-ban.
A múltkori pvp eventen elmentem én is imperial citybe,de úgy eltévedtem a csatornában mint a fene.
Oda kellene egy GPS addon ami megmondja merre kell menni.Átkzott nagy labirintus.
Oblivionból annyi rémlik hogy a császárral ki kellett menekülni a föld alatti dutyiból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 11:26:14
PVP arena nincs az ESO-ban, ha csak Cyrodiili kozponti hatalmas tartomanyt nem nevezzuk ennek 😊 Azon kivul vagy battlegroundra tudsz menni harcolni, vagy Imperial Citybe, ami egy PVPVE terulet, az Oblivionbol ismert csatornakkal es a Fovaros keruleteivel.
Mondjuk kompletten rühellem zakul-t azt hiszem emiatt nem komálom arénát sem.
Ha ebben az ork arénában esik fénykorbács akkor már megyek is. XD
Bár sanda gyanúm hogy ilyesmi nincs ESO-ban.
WoW-ban van fénykardom,STO-ban van energiakorbácsom,ami majdnem olyan jó. XD
WoW-ban a fénykard miatt kellett kezdenem gnome harcost. XD
Mert neki esik,de megérte.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 10:22:21
de akkor én tévedésben voltam azt hittem PvP-zni kell
mindegy megnézem mi is ez
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy csak szoloban nyomhato instance, ahol 9 forduloban jonnek az ellenfelek es a jatek egyik legjobb fegyveret lehet meg szerezni (ha eppen az esik, mert random) a vegen (elotte a 9 fordulo utan is van 1-1 loot). Olyan, mint swtorban a Zakuuli arena, kb annyira frusztralo is eleinte. Meg kell tanulni a taktikat. Szintmeronek nagyon jo, regebben azt mondtuk, hogy aki legalabb normalon lenyomja, az johet raidelni, mert legalabb alap szinten tisztaban van a karakterevel.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.01. 09:28:59
talán előbb-utóbb bejutok az arénába is
Akkor lehet az igazi fővárosodban kell keresni az NPC-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 08:10:57
Múlthónapban toltam végig orsinium sztorit ha jólemlékszem,de nem tudom mi az az ork aréna.
Ha a kezdő küldetés kell akkor a store-ban a dlc-knél találod.
Úgy rémlik onnan ndítottam.
Csak egy pasas fog zrikálni küldetéssel,de az a Main quest,vagyis a fő sztori küldetése.
Tudtommal,de ha tévedek Fred majd ki javít,pár száz óra játék után is tök kínai sok minden. 😄
Szokás szerint tévedtem,a Collections-ban van a dlc.
Collections-stories.
Kicsi elf karival nem toltam még le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.01. 07:44:57
kaptam game pass-t úgyhogy elővettem a játékot
az ork arénába szeretnék bejutni
elvileg kéne jönni egy küldöncnek aki ad egy invitáló levelet de baromira nem jelenik meg
Daggerfall-ban vagyok és az “Invitation to Orsinium" quest.-nek kéne elindulnia
logoltam ki-be, körbefutottam a várost, gyorsutaztam oda-vissza
mi lehet a huba?
Nagyon vagány volt.
Mert ez úgy jött velünk az elejétől a végéig.