The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok,a daggerfalli házam ami gyorsutazási pontként funkcionál nyitott,meg az Vvardenfelli házam is.
Legalább is barátoknak meg klántagoknak,azt hiszem.
Most még a napi endevort tolom STO-ban.Meg eventet toltam,mert ma későn értem haza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
STO-ba nem tudnál most felugrani?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.03. 19:48:46

PiszkosFred
szolj a guild chaten, hogy 3 ember ugorjon be hozzad, csak elotte allitsd be a hazad jogosultsaganal, hogy a latogatok "visitor" jogokat kapjanak, egyebkent nem tudnak belepni. Ha mondasz egy idopontot, fellepek es segitek benne, de szerintem gchat gyorsabb lesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A biztonsági őr nincs meg,az alchemy-s csaj igen,láttam ingyen van storeban és bezsákoltam.
Szóval a partys öcsihez csak el kell hívnom három barátot,de nekem öszviszz 3 barát van és ritkán vannak fent. XD
Együtt meg pláne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.03. 19:25:19

Ha 7200RPM-es a HDD akkor simán mehet arra, nekem is azon van és semmilyen hátrányt nem érzek.
Köszönöm a részletes választ

Azt láttam, hogy három nap múlva jön valami Sword-Singer de azt hittem az csak valami kút hozzá 😊
sajnos nekem már csak komolyabb szoftverek vannak fent amiből nem tudok és nem is szeretnék törölni
de akkor megy át HDD-re, köszi
PiszkosFred
Nagyon, ha nincs gyors hdd-d, akkor nagyobb varosokban kell kis ido, mire minden textura betolt. "videken" nincs gond.

A mai (vagyis harmadik belepeskori) jutalom mellett ket house guest (hazakba lerakhato npc, akiknek utvonalat tudsz beallitani es kvazi ott elnek a lakasban) is kiveheto ingyen.:

A "ház":
Lépj be három napon az ESO-ba és húzd be a login rewardok közül és kész is, tiéd a Sword-Singer’s Redoubt House!

Alchemy művésznő:
Szerezd meg a Expert Resin Harvester és a Novice Alchemy Furnisher achievementet május végéig! Előbbihez szerezned kell 50 darab "Resin"-t a világban található alkímia nyersanyaglelőhelyekből, utóbbihoz tanulj meg minimum 1 darab alkímiával gyártható bútor/berendezési tárgy receptet (Formula-t).

Miraso, a biztonsági őr:
Tarts egy kisebb bulit a házadban, vagyis hívj meg legalább 3 cimborát a házadba. Ha egyszerre és egy időben ott vagytok a kégliben mind a négyen, akkor megkapod a Party planner achievementet, ami a feltétele annak, hogy Mirasot ingyen felfogadhasd. Szintén május végéig van rá időd!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.03. 19:07:06

Nekem HDD-n van.SSD-n is lenne hely ha végre volna kedvem le törölni pár játékot amit úgysem használok.
De lusta vagyok.

Köszi mindkettőtöknek az infót

másik kérdés: mennyire fontos a játéknak az SSD?
512-esem van és a felét lefoglalja az ESO áttehetem HDD-re, komolyabb hátrány nélkül?
Napi login bónuszként kapod a 3. napon.
Nem késtél.
Holnapig kiveheted, napi jutalom, belépéskor feljön.
De utána is elérhető menüből.

vagy erről már lekéstem?
ezt a házat hogy lehet lehívni?
Ma egy ház a napi jutalom.
Bár nem valami nagy szám,inkább csak egy nagy kert egy oltári nagy föld alatti barlanggal.

Sok időm nem volt nézelődni,de sok mindent nem találtam benne.

Akkor egy klánban vagyunk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.28. 12:09:02

Kösz a segítséget, közben beléptem a Magyar Szövetség be.
PiszkosFred
Nincs lehetoseg egyedi chatet letrehozni, mint a wowban vagy mas mmoban a /hun chat. Itt a zona (odaat general) a party es a guild chaten tudsz kommunikalni. Mivel egyszerre 5 guildnek lehetsz a tagja, pont ezert erdemes egy-ket social guildbe is belepni, a maradek helyekre meg kereskedelmiket vagy mas jellegueket keresni. A legtobb guildnek van discordja is, nyilvan az nem ingame, de attol meg kozosseg az is.

PC-n a Magyar Szovetseg guildben szivesen latunk, de PS-en es XB-n is van nepesebb magyar social guild, keresd oket bizalommal.

Épp skyshardot gyűjtögetek,erre a tengerparton megtámad egy szellem hajóval valami süket kalóz. 😄

Én erre a klán csatornát használom.
A klánban ahol tag vagyok mindig nyitottak az idióta kérdéseimre. 😄
A klán cset sokkal nyugisabb és értelmesebb mint Wow-ban a hun cset.
Plusz biztos senki nem fogja a felmenőidet szidni,vagy egyéb csúnya dolgot emlegetni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.27. 20:59:33

Tegnap grahtwood sztorit tolva esett egy recept.
Kiskarival találtam egy házba ahol keresgélni kellett.

Hello, kezdőként érdeklődnek az ESO ban hogyan tudok valami magyar nyelvű csatornához csatlakozni ahol magyarok is vannak? Lenne pár kérdésem. Olyasmire gondolok mint a wow ban a hun csatorna.
Szerintem add el,de bútor recepteket attól még gyűjthetsz,ha nem is ilyen drágát.

Még nem tudja ezt sem a karakterem, de szerintem úgyse nagyon fogok bútorozni, vacillálok hogy eladjam a fenébe 😊 Később még úgyis kieshet gondolom random is.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2024.04.25. 17:41:51
PiszkosFred
Igen, ebbol alig van par a piacon meghirdetve, ezek ara nem sokat valtozott, 2m korul (picit alatta) szerintem elviszik par napon belul. Csak az illetek lesz sok, arra figyelj 😊

Akkor azt mondod ezt is megéri meghirdetni 2M körül?

PiszkosFred
Nagyon ritka recepteket most is jo aron el lehet adni, de a motifokkal jobb varni, ahogy irtad, mert jelenleg az atlagos ar 10-20%-at erik.

Nekem mazlim volt, tegnap jott egy recept anniverary ladabol, beraktam nagyjabol az eredeti aron, ma mar el is ment. De csak azert, mert osszesen 2-3 aktiv ajanlat volt ebbol. egyik 3m, a masik 1m, en belottem kb a ketto koze.

Nem hiszem hogy kevés lenne.

lehet h ez lesz mert az eso külön log-kat gyűjt ami nem kicsit ramot igényel a live adatok mellett
Nem tudom.

nem lehet, hogy kevés a szabad helyed amit a STO összeszemetel és elfelejti kipucolni?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2024.04.24. 11:02:47
Tényleg elég ronda szegény.

ESo nagyon nem szereti ha STo után játszom vele,valamiért hisztis lesz és le fagy.
Mgecsináltam STO-ban kb 30 karival admiraltyt,ahogy tudtam,sok afkolással mert közbe jött ez az,toltam egy ISA-t endeavor miatt,majd indítanám ESo-t erre ki fagy a kariválasztóban.
Nem értem miért csinálja,de észrevettem hogy más játék is hisztis lesz ha STO sokáig fut.

Hogy a rusnya magdi rúgná meg.
Azt nem is figyeltem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.24. 08:20:57

Az a pénz még nem sok,kell a daggerfalli vár is,ahhoz meg kevés.
Egyébként mi a szent szösz történt ezzel a karakterrel?
Ez valami harci festés vagy esetleg sárbirkózás volt?
Egyébként pénzt majd abból az iszonyú sok motifból akarok csinálni amit begyűjtöttem az event alatt.
Idővel csak magasabb lesz az áruk.
Plusz még ott a bútorgyártás,bár mostanában nem nagyon veszik.
De event adott olyan könyvet is ami TTc szerint 100 ezret is ér,gondolom egy félév múlva még drágább lesz,most az event miatt olcsóbb.

PiszkosFred
nem tudod eladni, a konfetti ami a lohoz kell binds on pickup

Szerintem hasznald el, es ha 25-ot megettel, akkor megkapod az achiet. A J betut lenyomva az achie - holiday events - anniversary kategoriaban alul van egy achie, ott a szamlalo, 25/25-nel tied a mount. Ha nincs meg a 25, meg ma es holnap tudsz venni extrakat az impressarional.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.24. 08:25:19

mondjuk ha tényleg ez a nyálas ló a jutalom akkor nem is kell

de ahogy érzed már így is milliomos vagy 😊
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2024.04.24. 07:53:20
Én most reggel felugrottam,pc-n még tart,1 nap 8 óra valameddig.
Csak nem tudom mit csináljak,lovat vegyem ki konfettiért,vagy várjak félévet és drágán adjam el?

PiszkosFred
Akkor konzolon nem hosszabbitottakmeg. Sajnos volt egy kis incidens a PTS karakterekkel, azert kapott +2 napot a PC-s verzio.
Jovore be tudod potolni szerintem.

köszi
de úgy tűnik konzolon vége van
vendorból már csak az egyik van akinél a pók vagy mi darabokat lehet venni
a torta nem ad tikettet és nincs arany box kraftnál
PiszkosFred
Impressario arul 3 ticketert 1-1 konfettit. PC-n eltoltak 25-ig a veget egy hiba miatt, konzolon nem tudom, de ha ott is, akkor meg van idod szerdan es csutortokon hagyomanyosan is szerezni. Legrosszabb esetben megveszed majd a jovo evben az asszisztenstol, mint "regi korok jutalmai"

A mostani eventes dologra gondolsz?
Azt még lehet gyűjteni,és vendornál is lehet venni.Event vendor is árul.

xboxon nem találtam
PC-n meg neki sem kezdtem a gyűjtésének

úgy értettem, hogy esetleg a jövőben várható-e a szerzési lehetősége
Persze vehetsz a piacon.

van valami esély arra, hogy konfettit lehessen szerezni?
vagy ez már elúszott 23/25-el?
nem bánom mert épp "nyaraltam" de azért jó lenne az a hátas
ilyen nekem is szokott lenni xboxon
én úgy tapasztaltam csak ha nyomok egy teljes xbox rebootot akkor enged utána vissza
más nem segít kiléps-belépés stb
lehet PC-n is bejön egy újraindítás

bár én nem láttam összefüggést a túl sok akció és a "server booted" között nekem randomnak tűnik
Megcsináltam az első master writ-et.
Ma kaptam,napi küldiből,sajnos csak 2 vouchert adott.

Hmm,lehet,pár instában voltam és a sok vackot egyszerre próbáltam lebontani,plusz cseteltem a klán tagokkal.Meg indítottam pár kraftos research-et is.
Vissza jelentkezés nehezebb volt mert sorba kellett állni minden próbálkozásnál.
Mondjuk STO is szokott vacakolni mikor 30-50 karival ki be logolok. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.18. 12:47:33

PiszkosFred
Amikor tul sok dolgot csinalsz rovid ido alatt, akkor neha ledob a szerver, foleg csucsidoben ha kozben meg lag is van: Pl, gyorsan csetelsz, egymas utan rovid mondatokat irva, vagy ahogy irtad, cuccokat bontasz szet esetleg egyenkent, ilyesmik, ilyenkor a szerver elveszti a kapcsolatot veled, de mivel kozben te aktiv vagy, inkabb ledob, minthogy exploit legyen belole. Mivel elvesztette a kapcsolatot veled, igy varni kell picit, hogy visszarakjon az utolso ismert helyre. Kb 8-10 percenkent frissiti magat a szerver (kvazi ment egyet), igy varj 10 percet (addig lepj ki teljesen) es folytathatod.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.04.18. 12:35:00

Tegnap este instázgattam kis wood elf karival és épp szétbontottam a lootot craft asztalnál daggerfall-ban amikor lagolni kezdett a játék majd megfagyott a karim és kilépett a játék,vissza nem engedett valami olyamsit írt ki hogy server booted vagy mi a túró és még mindenféle errort.
Mivel morci voltam gyorsan kinyomtam az ablakot és próbálkoztam újra és újra vissza menni.
Guild cseten amúgy is épp beszéltem valakivel.
De nem tudtam vissza menni.
Steam szórakozott csak velem vagy tényleg nem volt szerver?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.04.18. 11:42:31

Hát én lusta vagyok,1 karival le tolom a 7 küldit,többivel 3-at. 😄
De már iszonyú sok motif-om van és sok style page,rengeteg kék és lila recept.
Amit a tolvaj karim nem ismer azt meg is tanulja a receptekből,motif-okból és style pege-ekből nem tanulok semmit,max ha már 2-3 van belőle.