Revolution (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden évben elkezdek egy sorozatot feliratosan, anno Day Break, V, stb-k lettek, majd a az Event, és ez. Nagyjából. Egyikse birja sokáig, 2. évdnl mindnek lőttek, ha nem az elsőben 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mert a s02e08-nál abbahagytam de ha van lezárás akkor folytatnám. Érdemes?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
remélem õsszel lesz valami izgi scifi sorozat 😄 ami jó, és megér legalább 3 évadot
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Utánna viszont sejthetõ volt az egész, hogy mi fog történni. Mikor elõször felébredt már tudtam hogy még csak azt is képzeli. És lám, igazam lett. Szarnak pofon ez az egész 45 perc, mert kb semmi nem történt.
Jövõhétre Miles álmát kérem 3 lezbivel.
Durva lenne ha mondjuk kiderülne, hogy ezek a nanok nem az összes nanot jelentik, sõt kevesebben vannak és a többségük még az eredeti program szerint mûködik ezek a gonoszok meg azon munkálkodnak, hogy mindet felébresszék. Mert ha az összes nano ébren van akkor mindent látnak és hallanak, esélytelen a harc ellenük.
REAL MADRID
sztem jobb lett volna ha nem csak az o fejebe van az egesz, hanem az egesz vilagon mindenkinek a fejebe belemaszott volna, ées akikkel talalkozik azok valosak, es egyket reszig elhuztak volna ezt za "alternativ vilagot".
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Charlieról meg érdekesség: a minap néztem újból a Rise of the planet of apest. Szerepel benne a, a két vihogó csaj közül az egyik, akit Malfoy bevisz a ketrecekhez. Hihetetlen milyen jó nõ lett abból a kis csitribõl.
REAL MADRID
Monroe Jr. ráadásul egy über-idegesítõ kispöcs. Neville meg már harcolt mindenkinek az oldalán, talán csak KDNP képviselõ nem volt még. Az elején még érdekes volt az Aaron-féle szál, ebbõl is csak annyi maradt hogy össze-vissza haluzik baromságokat és bamba fejjel vándorol keresztül-kasul az államokon.
Kár ezért a sorozatért, többet is ki lehetett volna hozni belõle. Az egyetlen pozitívum Charlie: az ájtatos hitgyülis csirkébõl egész badass jányka lett. 😊
REAL MADRID
REAL MADRID
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami még zavar ill kezd zavarni, hogy túl sûrûn esnek fogságba majd szabadulnak ki. De komolyan, már minden epizódban eljátsszák, hogy valamelyik lebukik, aztán berobog valaki a csapatból és kiszabadítja. Már nem is tudok izgulni értük, mert tudom, hogy 5 perc múlva jön Miles leveri az õröket és kész. Ha Miles csücsül akkor Bass jön. Ha mind a ketten akkor Rachel, ésígytovább...
REAL MADRID
Ha nincs della, akkor a legeslegjobb ötlet sem ér semmit, mert röhejes kivitelezésben elsikkad a nagyság.
Lásd. Thor 2. Azzal a pénzzel és technikával ami abban csak úgy benne van, alátolva helyette egy nagyon durva sztorit (ami ugye nincs benne) simán lehetne egy 17/10-es filmet csinálni, különösebb erõfeszítés nélkül. Olyat, amitõl minden sf/comics rajongó maga alá csunyizna, ha csak rágondol. Csakhát mindég az írókkal van a probléma...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
REAL MADRID
REAL MADRID