DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Standaloneban gondoltam

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A régi rendszer szerint, ha kilootoltál egy lootkupacot, akkor az újratermelõdik, ha: 1. teljesen kiürítetted, 2. legalább 30-35 m-re eltávolodsz tõle kb. egy percig, majd visszamész.
Ha a mod-ról beszélsz, akkor ez a válaszom. Az SA és BP nem tudom hogy mûködik.

Si vis pacem, para bellum!

Amúgy a cuccokat ha összeszedik elõlem,akkor nem teremnek újra egy idõ után a szerveren? Volt hogy órákat bóklásztam,és sehol semmi se volt a földön.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

senki nem akar BP-ot partyban nyomni esténként,késõ délutánonként?

neeeee lewipeoltatták a karaktereket 😞(((( level 2-es HERO-m fullos gear--> KUKA.....most kezdhetem elõrõl a bandita vadászatot ami kuuurva nehéz! ,de akkor sem leszek bandita! 😛

Szia. Itt talalod a Dayz Standalone topicot:
http://sg.hu/listazas.php3?id=1394491017

Alapvetoen el akarnam kerulni a topic reklamozasat, de mivel latom, hogy senki mas nem valaszolt, szeret kell ejtenem.

áá még 1 bandita kill...már 9570 a 10000-bõl😊 pár zombi😊

benne megbÍzhattok😛

FuckYeah mindjárt level 2-es HERO vagyok😛 levágtam pár maszkos bandítót 😊 a nem maszkosokat kerülöm ill. nem bántom

LIRIK is ARMA 3 Breaking Point-ozik😊 10-11000 názõje van a kis rohadéknak😄 de baszki oylan showt nyom,hogy nem is csoda!!!

ui: kb a játékosok 80%-a az autó update miatt ma nem tud játszani 😄 ugyanis a BP mod nem megy az új ARMA 3 peccs-el 😊

Laza
Én meg az ajánlásra írtam 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Jó az ... de ha még nem volt meg a State of Decay akkor az kötelezõ 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tutituti
hogy a fenébe ne játszottam volna.minden pillanata izgalmas.és lassan a multi is játszható lesz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Megvettem a standalone verziót,esetleg csatlakozhatnék egy társasághoz amíg belerázódom egy kicsit???
Az idõsebb genrációhoz tartozom így leginkább este érek rá munka után pár órára!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Project Zomboiddal játszott valaki? 😊
bosco05
" csak az meg szar szvsz, de legalább készen van. " <- ezt is el tetszett olvasni? 😊 mondjuk ahogy most áll a dayz sa, meg a bp... na az is no comment... rustba se jött most se normális patch, szóval..
Laza
"ha túlélõs játékot akarsz tolni akkor Infestation"

Ajánlani is bûûûn! 😊

Standalone, a Breaking Point nagyon gányolt és még annyira sem kész mint a Standalone.

shaken, not stirred

bosco05
Egyik se éri meg. SA egy bughalmaz, totál játszhatatlan, BP meg hát nagyon kezdetleges még szintén... Igazából se a Rust se a DayZ se a 7wtd nem játszható igazán. Ezek közül még a Rust az ami legelõrébb jár, de ha túlélõs játékot akarsz tolni akkor Infestation, csak az meg szar szvsz, de legalább készen van.
Ez jól néz ki!Lehet visszadobom a 2-t,és kipróbálom.
BEAST
Árban kb ugyan ott van a kettõ. Amíg a Breaking Pointban rengeteg (buta) zombi van, és a tûzharc is szórakoztatobb, addig a DayZ-ben szórakoztatóbb a túlélés rész és fõleg jobb lesz a következõ survival update után (sütés/fõzés, vadászat, miegymás).

Nekem a DayZ SA inventory-ja és item kezelése jobban tetszik, mint a korábbi DayZ-k, vagy a Breaking Point féle verziók. Már csak valahogy meg kellene oldaniuk, hogy sok, valóban veszélyes zombi legyen a játékban és az embereknek inkább a túlélésen járjon az agyuk, mint egymás vadászásán.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Srácok a dayz standalone éri meg jobban vagy az armalll és ez a breaking point vagy micsoda?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Laza
Ez miért nincs a Workshop alatt?

fejnelkuli
Keresnék egy segítõkész embert akinek priv-be feltehetnék pár kérdést a játékkal kapcsolatban.

találtam penge fegyót😛 dot meg lámpa is van rajta és digi camo-s mint a tatyóm😊 sátor alkatrészek kellenének,de nem találok😛 meg jármûvet se

most hogy említetted ,tegnap felraktam, eléggé tetszik. Gondolkodom, hogy így most kell-e a DayZ, de valószínûleg nem 😊

ne is mond! a standalone egy lehúzás volt ahhoz képest.....

bosco05
Azt a Breaking Point-ot ami egy hobbiprojekt és szarba veri a lassan kétmilliós példányszámban eladott DayZ-t? Nem 😊 Szerintem nem sokan 😊
Breaking Point-ot senki nem nyomatja?

fejnelkuli
hello
Eredeti a minden nekem, és amikor indítom azt írja, hogy : Bad Serial Number
ez mitõl lehet?

kurvajó és sokkal jobb az FPS ed mint sima ARMA3 ban!

JaSoN HuNTeR

Ez csak eredetivel játszható?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR

Igen ez tényleg jobbnak tûnik.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Arma 3 Breaking Point /zombi mód/ fényéveket ver a stand alone-ra😛

Régen a kis ipari épületekben is spawnolt. Jóformán bárhol lehetett találni, ha szerencséd volt. De akkor átkaptatok Balotára, úgy is Csernótól észak-nyugatra léptem ki az erdõ szélén.
Tudom, hogy mindent javítani kell. Sajna üveget se láttam még.

Facek
a nagy hangarra gondolok (amiben esetenkent heli v repcsi spawnol), a kekajtosba nem spawnol, es tudtommal mashol se.
tutituti
már nem droppol rotor a kis ipari buildingben(két kis ajtós)
Vagy a nagy kékajtósba?
régen ott is volt a loot table-ben.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Facek
rotort csak hangárokban találsz, legközelebb balota-ban van hangár. tovabba meg kell majd javitanod az uveget is, ha torott, vagy kulonben nem tudsz majd bele benzint tolteni.
Ma is fent voltam, heli még ott van. Átnéztem egész Csernót, sehol egy rotor. Azt persze elfelejtettem, hogy a hátsóhoz csak vas kell, azt már meg is javíthattam volna. Mindegy, 4 óránként restartol a szerver, késõbb felnézek újra, hátha szerencsém lesz.

arma 2 dayz epoch mode 1.0.4.2

van ts is akit érdekel: 5.159.232.113 aki feljön küldjön poket-t
SweeneyTodd
Arma 2 vagy 3 ?

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Akit érdekel DAYZ Epoch mod és szeretne egy Magyar csapatban dayz-t játszani egy népes PvP szerveren az keressen rá erre a serverre

85.131.240.175:2302

Esténként igen népes a szerver 30-40 ember, ebbõl mi Magyarok vagyunk 4-5-en. PvP van, az adminok korrektek ( pl kibbanoltak egy klánt mert campelték a bázisunkat, ami itt tilos) lehet építkezni rendesen, AI missionok dögivel, rengeteg jármû spawn, nincsenek benne lelõhetetlen csodafegyverek, tankok amivel vérpistikék száguldanak a mapon. Mindent egybevetve jó közösség, az adminok segítõkészek és minden bugot rögtön javítanak. 3 óránként restart csak nappal van
Hát én tegnap este kerestem egy DayZ mod szervert, ami teljesen üres volt. Tök jó volt visszatérni egy kicsit az eredetihez. Elektron átmentem gyorsan, sajna nem volt sok loot. Átmentem Csernóba, apartmanoknál ott volt egy heli, sajna mindkét rotor szar. Remélhetõleg ma se lesznek fent, megpróbálom megjavítani. 😊
Így egyedül nagyon érdekes volt. És jó sok zombi spawnolt le. Érdekes volt, hogy követtek sokszor. Nem agróztak, csak jöttek utánam. Szerencsére csak kétszer agróztattam be néhány zombit, de a balta és a feszítõvas hatásos fegyver. 😄

Hopp

http://www.youtube.com/watch?v=8LELeWGM2R8&feature=c4-overview-vl&list=PLiqPWOQJG1tKXbJ8hRRqeVzNHCCM_Zp-x

Ez sem egyszerû 😄

A kerdes meg mindig fennall, magyar dayz sa szerver van?

Dondark, hosszan bluros kepernyore megoldas, lepj be a settings / videoba, es eltunik. Ugyanez van spawnolaskor is. (bug...)

shaken, not stirred

besírsz!!

Szia írtam privátot

Edd es idd tele magad, amig tele nem lesz a hasad. Valszeg a verveszteseg miatt homalyos minden.. egy ido utan vissza termelodik, ha megfeleloen taplalkozol 😊
Mellesleg harcoltam pár zombival és elkezdett kicsit homályosodni a kép, mi a teendõ?Nem vérzek semmi bajt nem mutat. Létezik h megfertõzõdtem?