The voice
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem rossz az új zsüri szerintem,van szinész,énekes,rapper.Csak Curtis el ne csessze az egészet.MAjd meglássuk:
The Voice zsüri
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.05.03. 11:45:45
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
US: Adam Levine, Blake Shelton, Shakira, Usher
-----------------------------------------------------------------------------
2013-Mar-25 The Voice (US) 04x01 The Blind Auditions Premiere
2013-Mar-26 The Voice (US) 04x02 The Blind Auditions (2)
2013-Apr-01 The Voice (US) 04x03 The Blind Auditions (3)
2013-Apr-02 The Voice (US) 04x04 The Blind Auditions (4)
2013-Apr-08 The Voice (US) 04x05 The Blind Auditions (5)
2013-Apr-09 The Voice (US) 04x06 The Blind Auditions (6)
2013-Apr-15 The Voice (US) 04x07 The Battles Premiere
2013-Apr-16 The Voice (US) 04x08 The Battles (2)
UK: Jessie J, Will.i.am, Tom Jones, Danny O'Donoghue
2013-Mar-30 The Voice (UK) 02x01 Series 2 - Blind Auditions 1
2013-Apr-06 The Voice (UK) 02x02 Series 2 - Blind Auditions 2
2013-Apr-13 The Voice (UK) 02x03 Series 2 - Blind Auditions 3
2013-Apr-20 The Voice (UK) 02x04 Series 2 - Blind Auditions 4
AU: Delta Goodrem, Joel Madden, Seal, Ricky Martin
2013-Apr-07 The Voice (AU) 02x01 Blind Auditions 1
2013-Apr-08 The Voice (AU) 02x02 Blind Auditions 2
2013-Apr-09 The Voice (AU) 02x03 Blind Auditions 3
2013-Apr-10 The Voice (AU) 02x04 Blind Auditions 4
2013-Apr-14 The Voice (AU) 02x05 Blind Auditions 5
2013-Apr-15 The Voice (AU) 02x06 Blind Auditions 6
[merlinw.org]
2013-Mar-26 The Voice (US) 04x02 The Blind Auditions (2)
[merlinw.org]
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
bekezdést tévesztettél, ez gájer egy az egyben :D
Per Aspera Ad Inferi.
Phil Collins számmal ott mutatkozott be
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nádornál a ükdédanyjának a szomszédjának, az édesféltestvére szintrõl szedték elõ a roma szálat. A döntõre derült ki, hogy tud dobolni is. Húha. Kár, hogy playback volt. De hogy váltott volna? Ugyanazt a szart négy hónapon át. Még Malek is aláénekelt.
Weiszt nem minõsítem. Magyarul jól szól, de ennyi. Nem ölnék bele egy albumravalót sem, mert a haverok kivételével a kutya nem venné meg.
Pál Dénes baromi szar volt a Szinetárral. De a Tom Jones szám az zseniális volt. Sajnos, a hülye számválasztások miatt értelmes számot csak akkor hallottam tõle, amikor megfordultak miatta, de legalább nem a Youtubeon v. a korábbi megpróbáltatásain hallottakat adta újból elõ, mint egyesek ...
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Bazinga!
Pedig jól indult ez a Voice, de vége szép nagy csalódás lett.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
bár ha tényleg a legjobb hang nyert volna, akkor weisz lenne az elsõ.
Per Aspera Ad Inferi.
Dénes nyeri meg õ a tippem
az milyen? :)
Bazinga!
"A véleményem, ami veled kapcsolatos Somló Tamás, amit el szeretnék mondani, hogy ez ilyen zúzós szentimentalizmus volt, ugye? Úgy láttam, hogy le akarod gyûrni magad minden alkalommal.
Ettõl függetlenül zenemûvész vagy, mindenféle bûvész vagy. Show-arc lett belõled. Az united color volt, tudod? Ebbõl látszik, hogy belefér ide minden, ami jó."
Bazinga!
"A véleményem, ami veled kapcsolatos Ironman2, amit el szeretnék mondani, hogy gyönyörûen nézett ki az egész körítés, ami körülötted volt. Úgy láttam, hogy megzavart téged a közönség az elején.
De szerintem nagyon szépen énekelsz angolul és jógául. Ezt a téged felkészítõ vokálbiológus találta ki. Az united color volt, tudod? Ebbõl látszik, hogy belefér ide minden, ami jó."
"'Husnullina Regina <...> kiesett'
A Voice innentõl kezdve játék tatárok nélkül."
:D
A medve nem játék.
Írjatok Weiszre SAJÁT lemezt! :) Nem könnyû, különösen ezután a copkilleres kirándulás után, hogy most ennek mi is áll jól?
De ugyanez igaz Nádorra is. Annyira mû a srác, hogy egy Házibuli Attilával is hitelesebb nála.
A medve nem játék.
Igen, mert még idõben kapcsoltak a birkaagyú TV2-õs fejesek hogy swinges nótákkal nem kerülne be a döntõbe !
Nagyon gáz volt mikor magyarul akart énekelni.
A medve nem játék.
Ott van még Weisz Viktor is ! <#nezze>#nezze>
Közülük a legerõsebb egyértelmûen Dénes
Olivérnek és Reginának eddig szólt a szerzõdése <#taps>#taps><#idiota>#idiota> mondjuk én Reginát bírtam<#szeret>#szeret>
Szerintem még az idõjárás jelentést is megswingesítené... <#szomoru2>#szomoru2>