The voice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fõleg ezzel a rendõrgyilkos nótával ! <#szomoru2>
Pont ilyen sz@r Császár Elõd nótával kell kezdeni a ma esti Voice-t ? <#szomoru2>
Netán maga a cop killer is ott van személyesen az est vendégeként ? <#ravasz1>
Viktorka nagyon szar most

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Vsz ki akarják ejteni, ezért a sztorizgatás. Eddig - legalábbis - mindig arról sztorizott a blikk, aki kiesett. :)

Ez a 60-40 erre esélyt is ad a mestereknek.

A medve nem játék.

többször jártam ott éjjel és egy lélek sincs kb a Keleti környékén:O Nagy ritkán 1-2 bizniszelõ cigót látok, de bandatagokat még nem...Barátnõm ugyanis ott lakott

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Legutóbb az volt. Hogy most a zenekar, a hangosítás vagy a saját hibájából, az más kérdés, de hamis volt, mint állat.

A medve nem játék.

precision
hamis? :) hát nemtom... :)

Bazinga!

a.carkey
Azért szép lenne, ha a totál hamis legutóbbi Nika bénázás után Nika - mesteri segítséggel - bejutna a döntõbe.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Az fog nyerni úgyis, akit a csatorna kiválaszt/kiválasztott...

SMS-t meg nyomatja a sok majom, de ez mindig így ment és hányszor megbeszéltük, hogy a bevétel a lényeg a csatornánál.

Petiért kár:( viszont azt én sem értem a mûmájer Gájer mit keres még bent. Henderson 100x jobb nála 17 éves létére...barom ez a Caramel...

lényeg h Regina és N.Dávid bent vannak még a többiek nem izgatnak

a.carkey
Pontosan. Lehet, hogy totál tele a swing tök, de azért Gájer profi. Jól néz ki a színpadon is, ami pl. a két vendégmûvész esetében csak az egyiknek sikerült.

A medve nem játék.

a.carkey
Fatima kiejtése volt a fp, és mindezt azért, mert kritizálta a homokos koreográfust és összeveszett az egyik balfék Barátok Közt Ákos szintû producerrel. Így borult a forgatókönyv, és megy tovább Berkes. A Tv2 meg annyira ökör, hogy talán most kezd nekik derengeni az, hogy Berkes meg is nyerheti. :D

A medve nem játék.

Dynamic
Istenem, itt tényleg a két karót nyelt tinédzsert siratnak, meg Hendersont az ezerszer profibb Gájer ellenében, ja meg miért nem inkább Pál Dénes esett ki Szécsi helyett? Tudjátok még fokozni?
a.carkey
Regina és Olivér a két befizetett versenyzõ.

Az ikreknek ki kellett esniük, mert ha nem:
A. lelki törés annak aki kiesik, mert miért rosszabb is õ, mint a tesó
B. a végén még megnyeri a bentmaradó és nem az nyer, akire a TV2 gondolt

Weiss és Pál egyértelmû. Õk a hang ebben a mûsorban.

Nika b+. Ezt a hamis produkciót! Mind a banda, mind Nika iszonyat hamis volt. Fog sincs, hogy egy profi minden ment tovább, ha egyértelmû, hogy Pál Dénesre többen szavaznak, mint rá. Abban sem lennék biztos, hogy Nikára adták a második legtöbb voksot/csapat. Egy biztos, a nézõk nem szeretik a profikat, szóval szerintem - ha a nézõk döntenek - Pál Dénessel találkozunk a döntõben.

Schwartz Dávid nem tudom mit keres az elõdöntõben, ahogy Nádor Dávidot sem tudom, hogy mi akar lenni. Minden esetre olyan, mint a haknikirályok, akik sokadjára sütik el azt, amit jól tudnak, de semmi több. Schrott Péter buta dalt választott, vagy választottak neki.

Berkes Olivér olyan nálam, akit nem értek, hogy miért is jó ez bárkinek is? Ritka szar az egész produkció. Anyuci befizette, nyomják rá az smst ezerrel, de hogy ez lenne a Voice? Ha megnyeri, azt hiszem annyi a mûsornak. Az a csúnya az egészben, hogy megnyerheti ...

Ha Gájer ezt is megswingesíti, akkor repült volna. Most egész jól nyomta ezt a dalt, legalábbis Hendersonnál sokkal jobb volt. Henderson totál szar dalt választott. A röhej az, hogy Gájer is nyerhet, mint Berkes vagy a Regina.

Én nem tudom ki dugja Reginát, de annyira látszódik, hogy Somló a farka után megy, hogy az már zavaró. De ugye itt jön be a mér említett A pont, viszont tényleg röhej, hogy Husnullina Regina elõdöntõs.

Caramel bánhatja, hogy kivágta rendezõi utasításra Fatimát, pedig az utolsó tag kiválasztásakor még Henderson elõtt is jópár olyan volt, aki most simán befutó lett volna. Szóval Caramel: szopi. Jelenleg neki nincs esélyes versenyzõje a döntõre, de az is röhej, hogy ez a totál béna Berkes még így is megnyerheti, ahogy a totál unalmas Nádor is, bár õ legalább tud énekelni.

Nem szeretem az sms szavazós mûsorokat.

Ha a trendet nézzük, akkor Berkes, Pál, Weiss, Nádor döntõ lesz, akik közül számomra Nádor idegesítõ, Berkes meg vicc kategória. Berkes helyett - ha már énekhang - ha nem swingelne a gyerek, akkor azt mondom még hangja is volna Berkessel szemben, és ebbõl a döntõben bármi kijöhetne.

A medve nem játék.

wesker24
Hát én is jobban örültem volna de ez van !

Caramel és Andi csapata engem nem érdekel viszont Somló csapata és Misi csapatával nincs gond !
wesker24
Caramel csapatából Henderson Dávid

Andi csapatából Schrott Péter

Somló csapatából Szécsi Saci

Misi csapatából Szécsi Böbe

Sajna lemaradtam a mai adásról, és nem lehet visszanézni, cak a produkciókat... Szóval kik estek ki? (rendes neveket kérnék) Kösz!
Jobban örültem volna, hogyha a két lány megy tovább a Dénes helyett. A többivel egyetértek.(Mondjuk a Caramel féle csapat totál hidegen hagy.)

wesker24
Nah gondoltam Caramel döntése FACEPALM kategória ! <#wilting>
wesker24
Na Caramel ha megint azt válassza akire gondolok akkor lesz ám az igazi EPIC FAIL !
wesker24
Azért mert ez profik müsora nem tehetség kutató müsor !
REALista
Egy Nika mi a faszt keres egyáltalán egy ilyen mûsorba?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

wesker24
Misi döntése is egyértelmû volt !
wesker24
Ehh vazee csajok nélkül maradunk hülyék ezek a nézök bazd meg !

Misi is egyértelmû hogy kit fog választani !
wesker24
Egyértelmû hogy Somló kit vitt tovább !
wesker24
Ehh a vernyogó csávó ment tovább Andi csapatában !
Casillas
pedig a két Szécsi lány fix kiesõ szerintem

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Schwartz, Weisz, 4 lány okés, többi felõlem repülhet.

RatBaG
jééézusom mi ez a vernyogás

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
gájer egy vicc, ezt is swingelte, mehet haza.

Per Aspera Ad Inferi.

CalebJoe
Flashdance, az a csajos táncolós vizes téma:)
wesker24
Most nekem se ugrik be melyik filmben is volt ez ?
Veres Mónié nem jön be:S ez valami nagy sláger nem ugrik be a címe

She' s a maniac azt énekli

Most miért kellett dobolnia ? <#fejvakaras>
Miért nem magyar dalt makog ez a argentin majomka ? <#szomoru2><#levele>
N. Dávid ezt a Queen számot már elõadta a faktorban:D

megy a Voice. Peti végre magyar számot énekel

errõl nem tudok, kifejtenéd? az a gond h 1 hónap kiesett nekem a múltkori adás óta kapcsolódtam be az egészbe plusz a párbajokat láttam élõben

a.carkey
Csak nem kellett volna a családos apukát lenyúlnia. A hangja jó, viszont kevés lesz ehhez a mezõnyhöz késõbb.

A medve nem játék.

RatBaG
eddig lehet feszíteni a húrt, ha semmi hangja.

Per Aspera Ad Inferi.

+k

akinek kicsit is külföldi beütésû vagy határon túli azt nyomatni szoktál általában...

precision
Heni és Quan kiesett... tökéletes eredmény :

Bazinga!

Shiwo
meglepõdtél..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

áá ez az, van Isten:D

Caramel tuti a Quant választja...meglepõdnék, ha nem

RatBaG
legjobb példa erre malek. még a rockernek is folyton ilyen kislányos dalokat ad.

Per Aspera Ad Inferi.

precision
Na végre kiesett ez a gyökér Heni... akkora arca volt... és legyõzte egy kis csitri :) azonnal el is húzta a belét, hiába szólt neki Szabó-Kimmel... hehe

Nika produkciója pedig gyönyörû volt, mind az ének mind az egy szál zongorás-hegedûs kíséret

amúgy általánosságban elmondható, hogy nagyon nem az énekeshez illõ számokat választanak a mesterek

Bazinga!

azt se csípem