Google Drive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves Fórumozók!
Cloud Computing (számítási felhõ) témában írom a szakdolgozatomat, azon belül fókuszban az adatbiztonság áll. Nagy segítségemre lenne, hogy ha valaki ismeri a Cloud Computingot, kitöltené a kérdõívemet!
Kérlek titeket, ha van olyan ismerõsötök aki ki tudná tölteni a kérdõívet, küldjétek el neki! Nagyon köszönöm!
https://docs.google.com/forms/d/1Do2y2cRu8J00_FAWHSaMWCQrPt_nY6YgrWMlcIljH_Q/viewform?sid=56febb62d0c4d342&token=J-3ADD4BAAA.yk0DOv1NsNz44kWSEReJEw.bmZOfQPx4bCX3DeNOuJ-tA
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
5 GB 15 GB
-Feltöltött zenéimet nem tudom meghallgatni letöltés nélkül.
- Nincs iOS appjuk
- Ronda az ikonja Finderben, betehették volna a Drive logót mint dropboxnál a doboz
De gondolom lesz majd update.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- nem jelzi le/fel toltesi sebesseget
- a webes felulet dropboxnal sztem jobb
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Én most sokkal szívesebben választanék egy gyors, néhány GB-os cloud-ot, mint egy lassú 1 TB-osat.
A jövõben gondolom az lesz, hogy minden pc, pda stb. csak az oprendszert fogja a saját winyón tárolni, minden más progi és cucc cloud-ból fog futni az ultrahiperszupergyors neten keresztül. Vannak már becslések, hogy mikor érjük el ezt a szintet?
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
http://www.tenke.hu
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
amúgy nekem nem tetszik annyira, van egy box.com-os tárhelyem (50GB régebbi akcióból), az szimpatikusabb, igaz ott elég kicsi a fáljméret korlát
#4 azért nem teljesen ingyen, szolgáltatsz nekik pár dolgot cserében
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
NINCS biztonsagos adattarolas, csak ha fejbol tudod az egeszet (a kepeket ASCII kodokban, byte-onkent😛), sokaig birod a kinzast es/vagy cianoid kapszula van az egyik fogtomesed helyen😄DDDDD

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
"Your Content in our Services: When you upload or otherwise submit content to our Services, you give Google (and those we work with) a worldwide licence to use, host, store, reproduce, modify, create derivative works (such as those resulting from translations, adaptations or other changes that we make so that your content works better with our Services), communicate, publish, publicly perform, publicly display and distribute such content.
The rights that you grant in this licence are for the limited purpose of operating, promoting and improving our Services, and to develop new ones. This licence continues even if you stop using our Services (for example, for a business listing that you have added to Google Maps)."

Családi albumokat egyenlõre nem töltök fel.
Nem látok biztonsági beállításokat sem, így nem vagyok benne biztos ,hogy mások nem látják a feltöltéseket.
https://drive.google.com
Mire jó a Google Drive?
Dokumentum, táblázat és prezentició szerkesztésre... akár másokkal közösen is. A Google Dokumentumokat beépítettük a Google Drive-ba. Így dokumentumok megoszthatóak, egy idõben, akár több helyrõl is párhuzamosan lehet rajtuk dolgozni barátokkal, munkatársakkal. Minden típusú fájlhoz - így például pdf-hez, képhez, videóhoz is - megjegyzéseket lehet fûzni, mások megjegyzéseire lehet reagálni.
Mindenféle dolog tárolására. Ráadásul mindenhez bárhonnan biztonságosan hozzá lehet férni. Minden dolog egyszerûen ott van, a fájlokat pedig bárhonnan meg lehet nyitni. Otthoni géprõl, munkahelyrõl, ügyintézés közben, bármilyen eszközrõl is próbálja, eléri õket. A Drive-ot telepítheti Mac-re vagy PC-re, Android telefonjára vagy tabletjére pedig letöltheti a Drive app-et. Mérnökeink dolgoznak az iOS eszközökre fejlesztett Drive app-on is. Vak és gyengén látó felhasználóinknak fontos, hogy a Drive képernyõolvasó programmal is használható minden készüléken.
Keresni és megtalálni. A Drive-on lehet keresni kulcsszavakkal, válogatni fájltípus és sok más alapján is. A karakterfelsimerõ technológiának köszönhetõen a Drive képes felismerni a szkennelt dokumentumokban lévõ szöveget is. Így például, ha feltölt egy beszkennelt újságcikket, akkor azt a Drive “elolvassa” és a így egy cikket az abban szereplõ szavak alapján is meg lehet találni. Sõt, a Drive-ban mûködik a képfelismerés is. Így ha például valaki a Grand Canyonról készített fotóit fogja, és áthúzza a Drive-ba, ha a Drive-ban a “Grand Canyon”-ra keres, ezek a képek felbukkannak a találatok között. Ez a technológia még gyerekcipõben jár, a jövõben sokat fog még fejlõdni.
A Drive indulásakor 5 GB ingyenes tárhelyet biztosítunk.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.