Anger Management (FX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next episode to collect
2x75 Charlie Plays Hide and Go Cheat
airs November 4, 2014 at 4:00
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Yo, Bitch!
REAL MADRID
mióta kiírták kate-t sokkal jobb lett a sorozat. sean karaktere nagy király, jó döntés volt megtenni állandó szereplõnek, sokkal jobb mint charlie néger haverja. az új csaj is rendben van sztem. egyedüli gyenge pont charlie volt felesége, meg a szomszédja, de olyan sokszor nem szerepelnek hálistennek.
szerintem ameddig kate állandó szereplõ volt addig charlie karaktere túl komoly, visszafogott volt. nem állt jól neki az komoly tereaputa szerep, viszont mióta kiírták katet átment ilyen részeges, kurvázós stílusba mint amilyen tahm-ben is volt, ez sokkal jobban áll neki.
Yo, Bitch!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
Next PC upgrade: 2022
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Armin & Ayu fan
Ha lesznek infók a folytatásról, ne habozzatok megosztani õket! 😊
Felesége is profi, tán csak a lánya olyan semmilyen kicsit.
Armin & Ayu fan
Kedvencem Ed az antiszemitahomofóbrasszistavietnámiveterán! 😄
Überelhetetlen ez az ember.
csak ne lenne ilyen hullámzó a teljesítmény. végre az elmúlt részben elkezdett csajozni is charlie, olyankor tudja hozni igazán a formáját😄 komoly, hogy denise richards 41 éves, én kb 25-30 közé saccoltam, durván jól tartja magát. amugy sheen ex-felesége😄
Yo, Bitch!
Armin & Ayu fan
charlie most hozta a formáját. eddig nekem amugy elég hullamzó a sorozat. az 1 rész közepes volt, 2 rész jó, 3 is. a 4 egyáltalán nem tetszett.
amúgy végre megállt nézettség esés. nem, hogy csökkent volna ha nem nõtt a nézettség egy kicsit.
Anger Management 1x04 2.42M; 18-49: 1.0
Anger Management 1x05 2.65M; 18-49: 1.1
ha marad ezen a szinten akkor szerintem berendelik a +90 rész, mert így is kétszer olyan nézett mint a többi fx sitcom
Yo, Bitch!
A börtönös rész xD
Yo, Bitch!
ahogy olvastam Sheen kb ugyanazt a karaktert hozza mint a taahm-ba, akkor nagy baj nem lehet😄 sokan azt írják olyan mintha kapott volna egy spinoffot charlie karaktere.
azt nem is tudtam, hogy itt is charlie a neve.
Yo, Bitch!
Jól odaszúrtak azért a CBS-nek az elsõ jelenetben 😄 Meg mi más nevet adhattak volna a fõhõsnek, mint Charlie-t itt is 😄
a neger szomszedon kivul mindenki mast jol belottek, de o is csak ket jelenetben szerepelt talan, a mellekszereploket is jol dobtak ossze, senki nem logott ki.
jo kis 20 perces moka, ugyhogy en maradok
ha elegen nezik az elso reszt nem hiszem hogy sokat csokkenne a nezettseg
Raadasul sheen is kibaszott nepszeru