Megtiltható az iskolai ebéd lefotózása?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha én lennék a konyhás a sulijában... minden nap kapna egy kis turhát, sir-t (angolosan), túrót... ez a kis gané!
32 éves vagyok! A "szaros-hugyos" menzán nõttem fel! Jéééé... és élek, majd kicsatanok az egészésgtõl! Pedig etettek, itattak velünk minden szart!

- Hal-lisztel zabáltatott csirke!
- Sajt (se íze, se bûze nem volt). Olyan mintha rajta se lett volna a kaján.
- Húsleves... bár a sok cérnametélt mögött/alatt soha nem találtam meg a husit.
- Megkímélt minket a 86'-os sugárfertõzött zöldségektõl, gyümölcsöktõl!

+ Szocializálódás a többi gyerekkel.
+ paradicsomleves RULEZ!!!
+ sosem ettem volna sóskát vagy spenótot.
+ nem híztam egy dekát sem.
+ nagyanyám örült, hogy fõzhetett valami jót az unokának.
+ láthattál konyhásnéni szerkót (térdig fûzös fehérdorkó + redvás fehérköppeny + sapka)! Wáááááá, de ré is volt!
Szerintem meg nem volt semmi különösebb gond az iskolai menzával. nem tudom hogy amerikában mérgezik-e a gyereket de felénk biztosan nem volt mérgezõ a kaja, maximum néha a szakács nem jól találta el az izeket.

Jah nem akarják, hogy lássák, hogy rakás szar az iskolai menza amivel mérgezik a gyerekeket.

Szerencsére én megusztam az iskolai menzát annak idején, bár volt részem néha benne...

Zombee
Itt sem tiltották be, csak a fényképezéshez nem volt joga.
Nálunk viszont betiltanák. Ahol élek, az önkormányzat bezáratta a városi honlap fórumát, miután a helyi mûvelõdési ház alvállalkozásba kiadása kapcsán vita (kérdéses a jelenleg ott dolgozó közalkalmazottak állása, illetve a jövõbeni színvonal is, tudva, hogy az önkormányzat milyen szakértõk kezére bíz mindent) kezdett kibontakozni, és bíráló hozzászólások is megjelentek. Ugyan egy valóban névtelenül, paraszt módjára beirkálóra hivatkoztak, de azt egyszerû törléssel is meg lehet oldani.

Jogi szempontból az iskola magánterületnek minõsül (ugyanúgy mint pl. egy bevásárlóközpont, vagy a metró), ezért annak tulajdonosa jogszerûen tilthat a területen bármilyen fotózást. Innen nézve a kiscsajnak ki kellett volna kérni minden egyes ott készült fotó nyilvánosságra hozatalához az iskola vezetésének engedélyét. Tehát teljesen jogosan tiltották le.

Másrészt a menzai kaják minõségét nézve teljesen érthetõ, hogy így próbál harcolni az egészségtelen ételek ellen.

Tehát most már, hogy engedélyezték neki, törvényileg és erkölcsileg is helyes a fotók posztolása.

FOTÓS KÉPZÉSEK és workshopok kezdõknek (ha most vettél DSLR-t), haladóknak (fõleg stúdiótechnika): profi oktató, fotómûterem a legmodernebb eszközökkel, kis csoportok – www.fotoskepzo.hu

Én csak azt látom,hogy nincs egy normális szabályozás erre az egészre.
Nem lehet fotózni, mert mindig attól kell tartani,hogy valaki cseszegetni fog érte.

Sir Quno Jedi
Ne aggódj, csak feltûnési viszketegségben szenvedõ retardáltak írnak már manapság blogot, én nem tartozom közéjük.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

narumon
én meg hozzád lépnék oda és ütnélek úgy pofán, hogy egy hónapig nem tudnál enni csak csövön keresztül...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Szerintem egy 9 éves fogja be és tömje a majmot. A menzás néni helyében odamennék hozzá miközben eszik, és akkorát lekevernék neki mint a bendegúznak xDDD Többet nem fényképezgetne ...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

Te ne írj blogot ;-D
Sir Quno Jedi
Namost haverom is kiposztolja facséra mit zabál éppen, volt hogy lelépett egy kis idõre, otthagyva a társaságot, hogy átugrik asszonyhoz nagymamához gyerekhez stb. és már jön is vissza, mink meg néztük facsén, hogy éppen milyen válogatott házi finomságokat zabál (míg mi éhesen vártunk rá). Vicces vót. 😄 Aztán megjött ártatlan arccal, hogy õ sietett is vissza... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az apjával kezdte el írni a blogot. Gondolom õ javítja ki stilisztikailag.
Ott a pont.
Zseniális a kislány. Itthon ez tutti nem mûködne.
Be ugyan nem tiltanák, de leszarnák ki mit szól. Itt aztán blogolhatna...

往前看同志

Igen. Különösen, hogy a tanárai és a szülei engedélyével történt. Valamint, hogy érettebb megnyilatkozásai vannak, mint a blog.hu sztárjainak.

Engem csak egy dolog "zavar":
"Egy 9 éves kislány... <...> ...kirakja blogjára."
Miért van 9 éves kislánynak blogja? Vagy ez a mai világban normális?
Nem semmi a kiscsaj.... Már 9 évesen egy szabadságharcos! 😊

Mostantól legyen a neve: Joan Darco!
← ElőzőOldal 2 / 2