Metalcore - Post-Hardcore

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
Az elsõ találkozásom a mûfajjal 2003ra datálható, talán az akkori irányzat tetszik a legjobban a mai napig, kár hogy az összes banda vagy megszûnt, vagy kicsit lecserélte ezt a mára már sablonná váló riffeket, egyszerû breakdownokat.
Tehát úgy volt, hogy mint minden számot az akkori MetalHammert is megvettem cd melléklettel, és rajta volt ez a szám akkor beszippantott és azóta is a kedvencemnek mondhatom a stílust, mint említettem, kár hogy már leáldozóban van a csillaga, illetve átalakult. A mai metalcore már nem az amit én anno megszerettem.
Errõl a számról volt szó:

tototto
Sziasztok, kedvenc stílusom a téma szóval asszem +fav 😊
avataromból is látszik hogy csipázom ezt a számot nagyon

Panzeradler
És most vettem észre, hogy õk is kimaradtak még neked.

Panzeradler
Nálam õk a kedvenc
tigeroo
bullet for my valentine - tears dont fall

az elsõ metalcore ami miatt megszerettem a stílust

nektek mivolt az elsõ élmény? 😊
tigeroo
asziszem!
tigeroo
pár számot mondj tõlük amiket érdemes hesszelni 😊
Bachstein
*maguknak
Bachstein
Alapból nem nagyon hallgatom ezt a mûfajt, viszont az "új" We Came As Romans album kurvára bejött, õk voltak az elsõ együttes, akik megvettek magukkal ezzel a zenével.
shaba23

iz da beszt
The Sorrow-t sem érdemes kihagyni szerintem. 😊

shaba23
Ehh...pont írni akartam az Asking Alexandriát, aztán láttam, hogy õket írtad elsõnek😊
tigeroo
A metalcore egy zenei stílus, mely a hardcore és a metal mûfajok jellemzõit egyesíti. Leggyakrabban a tradicionális heavy metal és a dallamos death metal stílusjegyei keverednek hardcore elemekkel, de elõfordul a sokkal durvább death metal, thrash metal, sõt black metal – hardcore ötvözet is.

Egyik kedvenc mûfajom. Kurvára bejön ahogy a lágy dallamos vokál és a gyomorból jövõ scream/hörgés váltakozik benne. Jöhetnek a hírek, koncert infók, albummegjelenések, dalok!

Asking Alexandria, Bullet for My Valentine, I am the King, Architects, The Devil Wears Prada, Underoath, Bring Me the Horizon. Fõleg õket hallgatom, de szeretnék tõletek várni \"ajánlásokat\"😊

Belépõ azoknak akik még ismerkednek a stílussal:

Ja amúgy kijött a Memphis May Fire új albuma 26-án, eléggé bejövõs az egész!
← ElőzőOldal 2 / 2