Automobilista - Reiza Studios
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fizikai motor egyes elemei átkerültek a Madness engine-be. De ez nem azt jelenti,hogy a gMotor a Madness alapja. A pMotor is csak egy része gMotornak, tehát a pMotor nem alapja egyiknek sem. És ebből is csak részeket emeltek át. Szóval megoldottuk a próblémát. ;)
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forrás
Ez pedig végezetül egy interjú Ian Bell-el, nem kell keresgetni, időzítéssel van beszúrva, csak el kell indítani és meghallgatni a következő kb. fél percet, és ez is pont azt támasztja alá, hogy semmi köze egyiknek a másikhoz, na jó nem :)
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2024.11.17. 14:15:37
Néhány olvasni való a témában:
Ebből is látszik, hogy nem csak a Reiza kapta meg a Madness Licenszet:
Engine:Madness Engine
Automobilista 2: A nagy interjú - 1. rész
Ezt nem értettem én sem és éppen Te magyaráztad meg a most leírtaknak az ellenkezőjét.
A gMotoros dologban csak az emlékeimre támaszkodom, de majd utána fogok nézni. Volt ugye az SMS-nek egy NFS: Shift 1 és egy NFS: Shift 2-je. Én úgy tudom, hogy abból fejlődött a Madness Engine, vagy már akkor is úgy hívták, ami legjobb tudomásom szerint gMotor alapokra épül, aminek a folytatását ismerjük, így tehát az rFactorral ellentétben, az AMS2-t nem is számítva, 5 játék során is volt lehetőség.
A CoD-nak is nagyon sokáig, lehet a mai napig is a Quake Engine volt az alapja, mégsem úgy hívták egyik részben sem, úgy mint ahogy a CryEngine-t sem CryEngine-nek hívta a későbbiekben a Ubisoft miután felvásárolta a Crytek-tő al Engine-t és nyilván alakított is rajta, hanem Dunia-nak.
Azt a szeptember dolgot engedd már el! Többször le lett írva, hogy az a szeptemberi dev update és a 2. része a Road tov1.6-nak. Tényleg, miért olyan nehéz ezt megérteni? Ha ez szeptemberi kiadás akart volna jelenteni, akkor kiadták volna szeptemberben, ahogy korábban is megtették az aktuális frissítésekkel. Most meg kiadtak egy dev update-et az autókról, hogy mik lesznek a v1.6-ban.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.11.16. 21:06:03
Egyébként én hajlok arra, hogy van igazság abban amit lac coo mond, és több jel is arra mutat, hogy nem létező megjelenési dátum ide vagy oda, hónapra legalább belőtték, ami a szeptember volt. Ez benne van az Update nevében, amit már szerintem ők maguk is megbántak, de szeptemberbe jöttek sorban a developer update-k, a v1.6 Developement Preview videók, az említett OverTake_gg-s Preview videó, stb. így elég sanszosnak gondolom, hogy szeptemberben ez ki akarták hozni, de elképzelhető, hogy valami nem klappolt, hülyét meg nem akartak magukból csinálni a nagy várva várt updat-el. Na meg hát marketing szempontból is, milyen indokolt logika lehet egy olyan megjelenés aktív promózására mellett, esetünkben szeptemberben, amiről még novemberben sem biztos, hogy megjelenik. Ez azért nem így szokott történni a valóságban.
Nem is lenne ezzel gond, de talán tisztább lenne, ha a Reiza is kiállna és elmondaná, hogy nézzétek srácok, ezt és ezt akartuk, nagyságrendileg ebben vagy abban az időszakban, de közben fényderült pár javítandó hibára aminek a javítása nélkül nem adjuk ki a frissítést. Megértésetekre számítunk és előre is köszönjük, ahelyett a bullshit helyet ami most már itt is rendre vissza van mondva, hogy de hát nincs és nem is volt konkrét megjelenési időpont. A szeptemberre egyébként én is emlékszem, írtam is szeptember közepén viccesen, vagy annak szánva, hogy az könnyen lehet akár szeptember 30 is :)
Két játékot ütköztetni pedig megint csak értelmetlen mert úgy is mindkettőnek meglesznek az erényei és a hátrányai is, de ezt Ti is pontosan jól tudjátok, mert ez eddig is így volt és feltehetően így is lesz. Az ilyenekből max. olyan koppanások lehetnek mint pár évvel ez előtt volt, ha jól tévedek a Battlefield és a CoD rajongók között, amikor a nemsokára érkező Battlefield 2042 játék tábora átjárkált a CoD topikba és irkáltak, hogy milyen csúnya alázás lesz az új BF a CoD számára, aztán pedig tudjuk, hogy mi történt, hatalmas zakó lett a Battlefield 2042, miután már minden bizonnyal a BF-esek nem jártak át a CoD topikba kekeckedni.
"több mint 20 év rF2 fejlesztgetés után elvárható lenne egy épkézláb progi. :D :D"
20 éves lenne már az rF2? Ja. hogy Te az rF1-től számolva gondoltad, ami idén augusztusban volt valóban majdnem 20 éves, igen, ahogy mondják 19, 1 híján 20. Na de akkor ne vonatkoztassunk el teljesen ilyen szempontból a Madness Engine-től sem, hiszen ne feledkezzünk meg arról, hogy ennek is a gMotor az alapja. Viszont úgy gondolom, hogy mindkettő esetében a megfelelő paraméterezésen múlik sok esetben sok minden.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2024.11.16. 20:02:11
A Close Enough szoftver fejlesztésben eléggé tág fogalom. Lehet egy hónaptól két év is. Főleg ha nem nyomasztja őket határidő se. :D
We’ve now close enough to release that we can start sharing a little more....
Mondjuk nekem mindegy, kutyából sehogy se lesz szalonna, LMU-ból átülve úgy is nevetséges az egész :DDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2024.11.16. 18:02:33
Szerinted az utóbbi egy hétben egyre-másra megjelenő videókon az látszik, hogy valami kurvára szar? Vagy csak a végső simitások tartanak tovább, mint ahogy egy átlag júzer gondolná. ;)
És ha azt akarod, hogy ne nézzenek hülyének, akkor ne adj rá okot. :D :D :D
Az, hogy én és más júzerek találgatnak nem kötelezi a Reizát semmire. Halad tovább a maga útján a dolog. ;)
Valami kurvára szar ott, azért tologatják, foltozgatják ....
Tehát amire nincs megjelenési dátum az nem is tud késni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.11.16. 17:11:57
Szóval azért lehet itt "kutyakomédiát" találni ha akar az ember :)
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2024.11.16. 16:11:54
F1 ben én speciel povit szűkebb vettem, tok jól látom milyen messze van a kanyar sokhoz nem is kell referenciáink, csak úgy látványra tudom hol a fekponz
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.11.16. 16:59:21
Mint pl. "...ezt a sok kavarás, belebegtetést..." ;) Tippelgetés csak a júzerek részéről volt. Amúgy meg tényleg úgy van, hogy ha van rá még igény akkor fejlesztik, ha nincs akkor már nem. Semmi és senki se kötelezi rá őket, hogy folytassák. És még mindig áll, hogy akkor adják ki, ha készen van. :)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.11.16. 12:12:17
Amúgy ez szerintem csak egy viccesnek szánt bújtatott politikai utalás volt, ne szívd mellre! :)
már nem követem ezt a kutyakomédiát ... :D
Hát igen, ezt a sok kavarás, belebegtetést, tippelgetést is biztos ki lehetne már gyűjteni egy piros dossziéba... :D A nyári, pontosabban szeptemberi nagy Update-ból bagyon könnyen valami Winter Edition lehet :D Mondjuk már valószínűleg valóban a küszöbön a megjelenés, eddig is kibírtam, ez után is kifogom, a lényeg, hogy jó legyen.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2024.11.16. 11:44:40
Ezt írta Renato a fórumba a csütörtökön:
"Minden tiszteletem ellenére, és szélesebb körű válaszként, amely nem vonatkozik szigorúan rád és a pozíciódra, valójában nem tartozol ilyennel. Amikor vásárol egy játékot, azt kapja, ami benne van; Ha tetszik, megtartod, ha nem, visszaadhatod. És ezt többször is megteheti, ha nem lépi túl a próbaidőszak szabályait.
A jövőbeli fejlesztésre vonatkozó nyilvános tervek és ütemezések nem részei a csomagnak; Ne érts félre, ezek nagyszerű és értékes kritériumok, amelyeket sok felhasználó betart, ami része annak, hogy mindig megpróbáltuk a legjobb képességeink szerint kínálni őket - de ez nem része a tranzakciónak.
Sajnos úgy tűnik, hogy a felnőtt lakosság jelentős része nem érti, hogy hatalmában áll kritériumokat meghatározni arra vonatkozóan, hogy ki kapja meg a pénzét, nem ugyanaz, mint részvényessé válni, aki hirtelen jogosult arra, hogy felhívja, hogyan működik a vállalat és mi lesz a terméke, függetlenül attól, hogy ez közvetlenül ütközhet más fizető ügyfelekkel, akik teljesen másképp érzik magukat. Ez sehol sem igazabb, mint a játékközösségekben, ez egy megdöbbentő jogosultságérzet, amelyet nemcsak hogy nem akarunk megnyugtatni, hanem egyre tudatosabban próbáljuk elriasztani azokat, akik birtokolják - a formához híven az ilyen kísérleteket vagy figyelmen kívül hagyják, vagy olyan javaslatokkal találkoznak, hogy nem fogunk több üzletet elérni ezzel az állásponttal, amely rávilágít azokra a megértési kérdésekre, amelyekkel a Stubbornnal :p
küzdünk, mint én, itt ismét szolgáltatásként mindenkinek, aki úgy érzi, hogy ez a helyzet, mielőtt több pénzt dobna új DLC-kbe, tartsa ezt szem előtt - minden szinten úgy csináljuk, amit csinálunk, mert így tudjuk és akarjuk csinálni; A pénztárcájával szavazhat, ha jóváhagyja, vagy sem. Ez az erő, amivel rendelkezel, de ugyanaz az erő, mint mindenki más - ha elég ember támogatja, akkor folytathatjuk. Ha nem, akkor nem. Ez egy nagyszerű igazságos rendszer, függetlenül attól, hogy mennyire divatos lehetett manapság hisztizni és zavargásokra hívni, amikor valaki nem éri el az útját.
Ezzel tisztázva és remélhetőleg teljes tudatában, hogy a V1.6-ra és az azzal érkező új autókra legalább érintőlegesen nem vonatkozó további bejegyzések törlésre kerülhetnek, és a szerzőt kitilthatják, lépjünk tovább."
Szerintem ez eléggé korrekt és világos. Már itt volt az ideje, hogy világossá tegye a dolgokat.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.11.16. 11:18:05
Ma láttam FB-n valami nyügjük megint van ,nem lesz frissités a héten ,vagy valami ilyesmi .... már nem követem ezt a kutyakomédiát ... :D
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.11.15. 21:55:34
"Nulla tenaci invia est via"
Egyébként a videó alatti kommentek között is hamar szembejött egy ilyen észrevétel:
"Thanks for the video, great work. But your FOV (even though it might work for you) really is off quite a bit, making the sense of speed sort of weird."
Kerestem egy másik random Long Beach-es AMS2 versenyt és kapásból jól látható a különbség, és, hogy mi az amiről beszélek.
Természetesen ez nem a játék hibája, hanem egyéni preferencia, de én biztosan nem tudnék így játszani. Így érzésre, viszonyítási pont nélkül amihez görcsösen ragaszkodni kell, tutira nem lehetne megközelíteni egy kanyart. Nálam akkor működik valami jól ebből a szempontból, ha érzésre is meg tudom fékezni az autót és bekanyarodni, még ha nem is a legoptimálisabban, vagy a legjobb időt hozva, de mondjuk egy olyan pályán ahol elvihetik mondjuk a 100-as táblát, annak híján is el lehessen már fordulni a következő kanyarban. Így ahogy a #1881 videón látszik szerintem nem lehet, csak ha van egy fix, megtanult viszonyítási pont.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2024.11.15. 14:13:42
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.11.14. 16:39:08
Mondjuk a rajongóknak eddig is jó volt, most nem jó a régi, hogy van új ! :DDD
" a free upgrade to a DLC item - the Corvette C8 upgraded to Z07 spec, replacing the standard Z06 in the Supercars DLC"

...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2024.11.12. 00:26:12