OUYA: Az új konzol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos vagyok benne, hogy idõvel a 4 magos Tegra3 is lecserélésre kerül, s majd jönnek a jó játékok is..
Én még emlékszem a Commodore 64-esek sikerére is..vagy a Nintendo Super Máriójára..akkoriban rekordokat döntögetett.
Az Ouya is okozhat még pozitív meglepetéseket idõvel..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
az amerikai a kanadai és az angliai Amazon site-okon alig pár órával a hivatalos forgalmazás indulása után, már minden darab el is kelt.
Az Android sikere a mobil piac után a konzol platformon is beérett.
Persze késõbb az elsõ visszajelzések után, majd folyamatosan kell frissíteni és javítani a rendszert...
De az új korszak már beköszöntött a konzolok világában.
Google után szabadon:
"ouya a barátod!" ;)
Ja: (ezt nem hagyhatom ki, bocsi)
Ugyan nem ebben a totyikban volt rá precedens, de:
" na, hogy ugye, hogy ugye? " :)
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
I want to be a mighty pirate ever!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Bár szerintem egy még meg sem jelent konzolról amúgy is botorság vitatkozni.
Várjuk ki, míg megjelenik, s legalább fél évre rá térjünk vissza a témára.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Egyébként meg de, jogos a ps3hoz viszonyítás, mert a szobámban ha lesz akkor mellé fog kerülni,
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Vagy ezek a cimek ujak és csak most készülnek droidra?
Ennek fényében pedig már talán nem is olyan rossz az a felhozatal.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Hajrá!
Rohadt kevés, a minõség meg olyan amilyen. A ps3 ennél komolyabb supportal kapta meg ps3 has no gamez mémet...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
backers
$6,793,496
pledged of $950,000 goal
62
hours to go
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Wizard
Szóval... remélem sikerül kaszálnod vele a jövõben... <#eljen>#eljen>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elkezdõdött az OUYA hazai weboldalának fejlesztése az OUYA.hu -n. Valamint Facebook-on is megjelent az OUYA Magyarország!
Wizard
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Mindössze arra próbáltam utalni, hogy attól, hogy pl. a ps3, vagy bármilyen más bluetooth kontroller illeszthetõ egy androidos rendszerhez, az még nem lesz hivatalosan supportált, de ami ettõl sokkal-sokkal fontosabb, nem lesz egységesen supportált.
Ehhez nem az OUYA-t gyártóknak, vagy a kiadóknak kellene elsõsorban lépnie, hanem a google-nek. Kialakítani egy egységes protokolt/platformot, aminek használata megkövetelhetõ a devektõl.
Amíg ez nincs, addig minden ilyen próbálkozás ilyen negyed és félmegoldásokkal tarkított valami lesz. És akkor még mindig nem tartunk ott, hogy ez még mindig a madárcsúzli komolyságú kontentek platfomja. Bár az tény, hogy ez nagyon gyorsan akár meg is változhat, de ehhez azt a néhány minimális lépést meg kéne tenni, ami pl. marhára nem része ennek a projektnek, ehhez képest úgy szórják bele a pénzt a birkoidok, hogy mindezt végig sem gondolták.
Mennek egy olyan ígéret után, ami az õ pénzszórásukhoz hasonlóan átgondolatlan.
Csakhogy itt már millió dodókról van szó, ami nem olyan vicces. Arra azért egy picit kíváncsi leszek, hogy ha bedõlnek az ilyen eleve halálra ítélt projektek, vajon lesznek-e olyanok, akik keresetet nyújtanak be félrevezetés/átverés/bármilyen címszóval.
Adversus solem ne loquitor
Ok, tehát most meg ott tartunk, hogy kvázi egy XFPS-el ugyanolyan játszani mint egérrel, csak itt mindennek a reciproka, és kétszer emuzva.
Ez egyre csodálatosabb <#banplz>#banplz>
Én ezen a ponton ki is szálltam, a gánydroidgéming célcsoportja nem én vagyok, nem is leszek az, ez egészen biztos, és ez már rég nem az eszközök múlik.
Bármit is szedsz, állj le vele, nem tesz jót neked. Nem írtam programról, egy megoldásról írtam. Attól, hogy neked tesztik egy hulladék megoldás, nem lesz sem jó, mûködõ meg pláne nem. Nem arról volt szó, hogy beállítható-e, hanem, hogy lesz-e belõle konzol vagy sem.
Egyben te voltál az utolsó writeonly user, akinek a témában válaszoltam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A gyakorlatban úgy mûködik, hogy minden játékból screenshotot kell lövöldözni (vagy van hozzá profil, vagy nincs, de ugye ez is felbontás/képarányfüggõ is), és a képen elhelyezni, hogy hol/hova hazudja be az ujjal nyomkodást a képernyõn.
Csodálatos.
Ebbõl aztán nem akármilyen konzol lesz :D
Nyilván meg lehetne írni kontrollervezérlésre IS a játékokat, demivel nincs offisül kontroller androidhoz, ennek az esélye 1 ezrelék alatt mozog.
A
A
A
Merugye egyrészt az sincs, ebben legalább hasonlít ouya foshoz :) Másrészt meg táp, doboz, wifi nincs, bt nincs, ráadásul jóval gyengébb is, mint ezek a kínai vackok. Ott is csak felültek hype trainre a birkoidok, ahelyett, hogy körbenéztek volna a piacon. Embeddednek sem jó, mert a minimálkövetelményeknek sem felel meg a háttér.
Arra jó, hogy tudsz belõle építeni egy olyan valamit, ami végül drágább és szarabb lesz, mintha megrendelted volna távolkeletrõl.
Ja nem, onnan meg is kaptad volna 2 héten belül :D
Amúgy imho házi wareznak meg házimozinak még mindig jobb egy Raspberry Pi + külsõ HDD
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
És nekik EZ mér nem jó? Mer ez van, olcsóbb, és nem kell rá "gyûjteni"? <#zavart2>#zavart2>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mire ez a fos megjelenik, ilyen lesz a kindertojásban.
Persze valódi játék akkor sem lesz rá, csak madárcsúzli. Ja meg emulátor mer azkell :)
A 40 millió emu miatt tartottam meg xbox klasszikomat. Évente maximum 2x megy.
De ha pénzt kérnek a játékért, lefogja mindenki szarni, mert Androidnál a warez olyan mint PC-n. Felrakod és játszol. Senki nem fog fizetni több ezer Ft-ot fos grafikájú játékért.
2013-ban mire megjelenik elavult lesz nagyon. Simán lehet majd venni 40k-ért PS3-at is majd, abban meg még Blu-Ray lejátszó is van, ebben semmilyen. Szal filmnézés is max warezban mehet, mert nincs benne optikai meghajtó.
Öröm lesz nézni ahogy elbukik.
10k-ért még talán én is vennék de nálunk lesz kb 40k annyiért meg vicc.