ZTE okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

georgesmatyas
tedszik (az ára)

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

zeli
Ez egész jónak tûnik.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

theone91
Az ICS-sel azért történtek szabályozások: 18 hónapig kell rendszerfrissítéseket biztosítani a gyártóknak.

De amúgy igen, valóbban alig két évre terveznek egy telefont ha a update-roadmapet nézzük (nekem eddig csak egy mobilom teljesítette túl ezt az értéket, még egy régi Sony Ericcson feature-phone), a felháborodást bennem nem is ez kelti, hanem, hogy az olyan trehány és ostoba gyártó (mint például pont a Sony) még mindig Gingerbreaddel ad ki egy friss telefont (még a prémium kategóriában is!), majd ezt megfejelve még húzza is a frissítést, nem JB-re, hanem ICS-re, tehát egy korábbi generációs rendszerre, hozzáteszem. Most mi van akkor, ha a Sony frissít az idei palettán egy ICS-t, majd úgy dönt hogy nem frissít tovább JB-re, mert már kívül esik a kötelezettségén, 18 hónap leteltével. Amit pofátlannak tartottam, hogy a '11-es Xperia garnitúra egyik legsikeresebb készülékére a Play-re nem adott ki ICS-t: Oké, hogy egy "játéktelefonnál" fontos az teljesítmény megõrzése, de legalább felkínálhatta volna a frissítés opcióját, ahogy azt tette a többi készülékénél is.

GregSB
Nem hiszem hogy regulázni fognak, õk csak ingyen biztosítják a keretrendszert, a gyártókutána azt csinálnak amit akarnak.

Meg ha megnézed mindenki ezt csinálja. Microsoft Wp7-8 átállással szivatja a népet. Apple ad ki 2 évig szoftverfrissítéseket a telefonokra (illetve most a 3GS az kivétel, az már 3 éves és jön rá új iOS), de jelentõsen lecsonkítják a fícsöröket a régebbi készülékeken.

theone91
Igen. Innen is látszik, hogy üzleti stratégia csupán a JB-frissítések elhagyása. Az újabb paletták vásárlására akarják kényszeríteni a friss rendszerre éhezõt, ami rendkívül rossz hatással van 4.0 és a 4.1 részesedésére. Technikai akadálya valóban nincs és ezt már a Nexus S is lemodellezte nekünk.

A Google helyében (jobban) reguláznám az egész frissítés témát...

desigo
haha
LG Optimus 2X és a HTC Desire HD meg sok Sony meg ICSt sem kap.
Klemice
a bladen kívül a többi telójuk elég ótvar...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

theone91
Én még mindig azt gondolom, hogy az income nagy részét a telekommunikációs hálózatok építésével szerzi. A Huawei és a ZTE ebben az elsõk közt van a világpiacon. Az okostelefonok piacán növekvõ részesedésük hangzatos és valóban fontos adat (befektetési szempontból meg pláne), de nem dolgozik akkora haszonkulccsal (még), mint a többi gyártó, így ezen a területen a bevételük sem akkora.

Büdös Bohóc
(jó azt tegyük hozzá, hogy attól, mert a hálózat ZTE nem biztos, hogy telefont jót csinálnak. Plusz azért ZTE, mert kurva olcsón jöttek be és kitúrták az ellenfeleket, minõségre meg hát... megfelel)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

LaszloLedzenyi
Telenor egész magyarországi hálózata ZTE,sõt a Vodkafone egy része is, szóval nem szar csak nekünk ismeretlen

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

desigo
A ZTE a Nokia és a HTC sarkában áll

"a második negyedév során mintegy 8 millió készüléket adtak el, nagyrészét az anyaországban, Kínában. Ez 5,2%-os piaci részesedésre elég az okostelefon piacon, amivel õk lettek az ötödik legnagyobb gyártó, szorosan a HTC és a Nokia mögött."
theone91
A jelenlegi Sony Ericssonom anyaghasználatban és összeszerelésben gagyibb, mint a volt Blade-em. Gomboknak holtjátéka van, erõsebben rámarkolva recsegésre hajlamos, a kijelzõn már van hajszálkarc. Ezek a problémák az én Blade-emen nem jelentkeztek, szerintem nem volt gagyi, pláne az ár tudatában. Tutira nem válok meg tõle, ha nem lett volna gyengus a hardver.

Pretorian
Megjelenés után pár nappal (2010. november közepe) megvettem a Blade-et a T-nél, Samsung Omniáról váltottam. Az egyik legjobb ár/érték arányú készülék, ami valaha megfordult a kezemben. 4 hónapig használtam, végül Sony Ericsson X10i-re cseréltem le. A nagyobb kijelzõ, a jobb kamera és a Snapdragon nekem akkor megérte azt a +20 rongyot.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

cSuwwi
2 éve vettem blédet, amikor kezdett felfutni. még az elsõ generációs a gyermekbetegségeivel (fele annyi ramot látott, mint volt benne) :D D:

még mindig azt használom, bár a gps-e már beszart, de minden másban jól megy. a hátlapja szarrá van törve, elõlapja is mállik, de a kijelzõn nincs karc (se a plexin)

amikor vettem az is megért egy misét. a westendben vettem, az elsõ készüléken a wifi gyenge volt, pár méterre "látott", cserére visszavittem. a másodiknál a wifi semennyire nem ment, visszavitte. a harmadiknál a hátlap nem volt jó, nem ment fel rá :D végül a második hátlapját téve a harmadikra lett a nyertes :D

vicc
de amilyen gagyi, lassan 3 éve mûködik.

shit happens

theone91
Egy évig használtam Blade-et és nekem sem volt ilyen problémám.

Érdekes nekem Skate-em van már 9 hónapja és semmi ilyen jellegû problémám nincsen vele. Igazából semmilyen nincsen.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Ez a Kis vajon mikor lesz elérhetõ ?

Szeretem a cicákat

berczely
Zsebemben és egy átlagos 3. emeleti lakásban. <#vigyor2>

Narxis
Lehet hogy poros helyen tartottad. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

berczely
Az én Blade-em kijelzõje is belülrõl porosodott! kb majdnem eldobtam az agyam amikor 1 hónap után észrevettem a porszemcséket! Tisztíttatni akartam, de senki sem vállalta csak nagy pénzekért mert macera lett volna szétszedni. Soha többé ZTE! Havernak Skate-je van az se biztatóbb...

Máté94
Hiv. oldalon is 1GB van és elvileg FB-s oldal is megerõsítette az 1GB-ot. :)
Palinko
köszi, megválaszoltad a kérdésem :)
theone91
Lehet félre értelek, de a kérdésed az, hogy a védõfólia mellett hogy érzékel a kijelzõ?

Ezeket a fóliákat úgy készítik, hogy teljesen kompatibilisek legyenek a kapacitív kijelzõkkel, tehát ugyan úgy képes töltésátadásra a fólia ellenére is. Nem veszel észre különbséget fóliával és anélkül.

Palinko
hmm, és hogy tapiztál, ha szigetelõ fólia van?
Büdös Bohóc
Gondolom ha egy iPhonenal szarakodtál volna, akkor arról is instant az lenne a véleményed, hogy többetsoha

desigo
Ez a Skate nem lett túl sikeres modell...
zeli
Tavaly decemberben vettem egy ZTE Skate-et, azóta háromszor voltam vele szervizben, kétszer kicserélték, mert a kijelzõje _belülrõl porosodott_, ami szerintem kúrva gáz. A másodikkal mondjuk más probléma is volt. Én többet ZTE-t biztos nem veszek.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

theone91
Igen, pontosan. :D

ForzaInter
azt írtam, hogy olaszországban is van gyárja az applenak, nem azt, hogy csak ott gyártják. egy ismerõsöm mondta akinek iphone van. ezek szerintem hülyeséget mondott:D

Yo, Bitch!

theone91
Sajnos a komáromi Nokia gyárat már felszámolták egy jó-ideje.

Az iPhone-okat a Foxconn gyártja Tajvanban és Brazíliában.

theone91
Én úgy tudom, hogy 512 mellett döntöttek és októberben így is kerül forgalomba nálunk.

desigo
ZTE Grand X-ben elvileg 1 Giga memória lesz.
Kíváncsi leszek...
Büdös Bohóc
iPhone Olaszországban :DDDD Hol élsz te :D

moonster

Infoparkban található: ITT
Applenek nincs "cége" a kínai Foxconn gyártja a cuccait (egy idõben az AsusTek is besegített, de már nem), Olaszországban egész biztosan nincs Foxconn ami iPhonet gyárt, szóval jelenleg az 100% kínai cucc. :)
(Nem sokáig, mert most épül röpke egymillió fõs kis gyár Indonéziában.)

Nokia meg ugye év végéig van idehaza, mivel lassan egy éve költöznek ... Kínába. Ha jól tévedek a romániai részleget is.

ForzaInter
a nokiat itthon csinálják. az enyémen made in Hungary felirat ott figyel az akksi alatt.:D

az iphone meg ha jól tudom észak Olaszországban készül.

persze biztos van kínába is gyára mindkét cégnek..

Yo, Bitch!

desigo
Még egy saját tapasztalat.
Angliában az Orange szolgáltatónál a megjelenése napján vettek nekem egy San Franciscot.
2010 októbertõl 2012 júliusig használtam.
Semmilyen minõségbeli probléma nem volt vele pedig leesett a kijelzõre,hátára,élére többször.
Aksiját töltöttem géprõl USBn plusz mindenféle noname 230 Voltos töltõvel plusz 1 Amperes autós töltõvel mégis mai napig mûködik jól.
Sosem volt tokban,egyedül egy kijelzõ védõ fóliát vettem rá.
Mai napig hibátlanul mûködik.Nem is adom el inkább megtartom tartalék telefonnak.

31.000 Forintba került és tökéletesen kiszolgált közel két évig.
desigo
Minden újonnan bemutatott készülékkel vannak kezdeti problémák.
Legyen az Samsung,HTC,Apple,stb...
Büdös Bohóc
"Tajvan, az szomszéd csak"

Kína nem így gondolja pl :D

Palinko
Tajvan, az szomszéd csak :D ok hogy mindet kínában gyártják, de nem mind1 ki nézi a minõséget :D bár igaz a HTC egy kerámia fekete bevonatjával is volt olyan hogy levált stb
desigo
Lehet venni :

Samsungot - Koreából
HTCt - Tajvanból
iPhonet - Kínából,Tajvanból
Nokiát - Kínából (Bezár a Nokia utolsó finn gyára)
Alcatelt - Kínából
Huaweit - Kínából
Sonyt - Nem tudom honnan de egész EUból kivonult a gyártás
Blackberryt - Magyarországból :)
Büdös Bohóc
HTC szerinted honnan indult? :D márkabuzi

davidka003
Az összes telefon gagyi kínai fos. Úgyhogy nyugodtan lehet venni ZTE-t, nem rosszabb, mint a többi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

desigo
"ZTE a távközlési berendezések és mobilkészülékek egyik piacvezetõ szállítója.
A ZTE-t több mint 500 távközlési szolgáltató választotta berendezései beszállítójának a világ több mint 140 országában.
Az éves bevételének mintegy 10%-át fordítja a ZTE kutatásra és fejlesztésre, a világ 15 pontján.
A ZTE töretlenül folytatja a növekedését, és jelenleg is több mint 85.000 alkalmazottat foglalkoztat."
Palinko
nekem csak a gyártó a zûrös, nem kell chinafon egyenlõre
+fav :)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

desigo
Igen kétmagos lesz,kb 2 hónap még a megjelenés itthoni szolgáltatónál.
A külsõ mérete is kellemes:
64.6 x 127 x 9.9 mm
110 gramm

http://www.youtube.com/v/ELnvCcUtoIM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

bakkerman
a 2x a procinál gondolom arra utal,hogy kétmagos? mert akkor ennyi pénzért nagyon megérné,kijelzó méret,kamera (számomra) tökéletes,jó kis telefon lesz ez,nincs infod mikor jelenik meg a piacon?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

desigo
ZTE Grand X
(várható ár : 60-65 ezer Ft)

-4,3 hüvelyk,540 x 960 pixel
-1000 Mhz-es,2x ARM Cortex-A9 MPCore processzor
-512 MB RAM , 4.0 Ice Cream Sandwich
-WiFi,GPS, 5 megapixeles fõ kamera,elõlapi kamera,mobile light