ZTE okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
De amúgy igen, valóbban alig két évre terveznek egy telefont ha a update-roadmapet nézzük (nekem eddig csak egy mobilom teljesítette túl ezt az értéket, még egy régi Sony Ericcson feature-phone), a felháborodást bennem nem is ez kelti, hanem, hogy az olyan trehány és ostoba gyártó (mint például pont a Sony) még mindig Gingerbreaddel ad ki egy friss telefont (még a prémium kategóriában is!), majd ezt megfejelve még húzza is a frissítést, nem JB-re, hanem ICS-re, tehát egy korábbi generációs rendszerre, hozzáteszem. Most mi van akkor, ha a Sony frissít az idei palettán egy ICS-t, majd úgy dönt hogy nem frissít tovább JB-re, mert már kívül esik a kötelezettségén, 18 hónap leteltével. Amit pofátlannak tartottam, hogy a '11-es Xperia garnitúra egyik legsikeresebb készülékére a Play-re nem adott ki ICS-t: Oké, hogy egy "játéktelefonnál" fontos az teljesítmény megõrzése, de legalább felkínálhatta volna a frissítés opcióját, ahogy azt tette a többi készülékénél is.
Meg ha megnézed mindenki ezt csinálja. Microsoft Wp7-8 átállással szivatja a népet. Apple ad ki 2 évig szoftverfrissítéseket a telefonokra (illetve most a 3GS az kivétel, az már 3 éves és jön rá új iOS), de jelentõsen lecsonkítják a fícsöröket a régebbi készülékeken.
A Google helyében (jobban) reguláznám az egész frissítés témát...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
"a második negyedév során mintegy 8 millió készüléket adtak el, nagyrészét az anyaországban, Kínában. Ez 5,2%-os piaci részesedésre elég az okostelefon piacon, amivel õk lettek az ötödik legnagyobb gyártó, szorosan a HTC és a Nokia mögött."
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
még mindig azt használom, bár a gps-e már beszart, de minden másban jól megy. a hátlapja szarrá van törve, elõlapja is mállik, de a kijelzõn nincs karc (se a plexin)
amikor vettem az is megért egy misét. a westendben vettem, az elsõ készüléken a wifi gyenge volt, pár méterre "látott", cserére visszavittem. a másodiknál a wifi semennyire nem ment, visszavitte. a harmadiknál a hátlap nem volt jó, nem ment fel rá :D végül a második hátlapját téve a harmadikra lett a nyertes :D
vicc
de amilyen gagyi, lassan 3 éve mûködik.
shit happens
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Szeretem a cicákat
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ezeket a fóliákat úgy készítik, hogy teljesen kompatibilisek legyenek a kapacitív kijelzõkkel, tehát ugyan úgy képes töltésátadásra a fólia ellenére is. Nem veszel észre különbséget fóliával és anélkül.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Yo, Bitch!
Az iPhone-okat a Foxconn gyártja Tajvanban és Brazíliában.
(Nem sokáig, mert most épül röpke egymillió fõs kis gyár Indonéziában.)
Nokia meg ugye év végéig van idehaza, mivel lassan egy éve költöznek ... Kínába. Ha jól tévedek a romániai részleget is.
az iphone meg ha jól tudom észak Olaszországban készül.
persze biztos van kínába is gyára mindkét cégnek..
Yo, Bitch!
Angliában az Orange szolgáltatónál a megjelenése napján vettek nekem egy San Franciscot.
2010 októbertõl 2012 júliusig használtam.
Semmilyen minõségbeli probléma nem volt vele pedig leesett a kijelzõre,hátára,élére többször.
Aksiját töltöttem géprõl USBn plusz mindenféle noname 230 Voltos töltõvel plusz 1 Amperes autós töltõvel mégis mai napig mûködik jól.
Sosem volt tokban,egyedül egy kijelzõ védõ fóliát vettem rá.
Mai napig hibátlanul mûködik.Nem is adom el inkább megtartom tartalék telefonnak.
31.000 Forintba került és tökéletesen kiszolgált közel két évig.
Legyen az Samsung,HTC,Apple,stb...
Kína nem így gondolja pl :D
Samsungot - Koreából
HTCt - Tajvanból
iPhonet - Kínából,Tajvanból
Nokiát - Kínából (Bezár a Nokia utolsó finn gyára)
Alcatelt - Kínából
Huaweit - Kínából
Sonyt - Nem tudom honnan de egész EUból kivonult a gyártás
Blackberryt - Magyarországból :)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A ZTE-t több mint 500 távközlési szolgáltató választotta berendezései beszállítójának a világ több mint 140 országában.
Az éves bevételének mintegy 10%-át fordítja a ZTE kutatásra és fejlesztésre, a világ 15 pontján.
A ZTE töretlenül folytatja a növekedését, és jelenleg is több mint 85.000 alkalmazottat foglalkoztat."
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
A külsõ mérete is kellemes:
64.6 x 127 x 9.9 mm
110 gramm
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
(várható ár : 60-65 ezer Ft)
-4,3 hüvelyk,540 x 960 pixel
-1000 Mhz-es,2x ARM Cortex-A9 MPCore processzor
-512 MB RAM , 4.0 Ice Cream Sandwich
-WiFi,GPS, 5 megapixeles fõ kamera,elõlapi kamera,mobile light