Borderlands 2 (XBOX360)
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Landor: honnan rendelted és milyen kiadást?
Én loot chest edition rendeltem, a gameshoptól. Remélem hétfõn tényleg lesz nekik.
Én loot chest edition rendeltem, a gameshoptól. Remélem hétfõn tényleg lesz nekik.
beszéltem velük, nekem csak hétfõ... ;(
-tRs-Landor
Érdekes, este még kaptam egy levelet, hogy elõrendelõi csúszás...Namost akkor lesz ma Borderlands vagy nem? Mindkét levél ugye nem lehet igaz...
<#papakacsint>#papakacsint><#eljen>#eljen>
-tRs-Landor
Na a példányom a kapott email szerint átadva a futárszolgálatnak...:)
Nem kamu. Beszéltem pár hete a bolttal, ahol elõrendeltem. Azt mondták, hogy korlátozottan kapnak belõle és rendelési sorrendben fogják adni.
-tRs-Landor
Mondjuk érdekes módon sehol sem találok semmi infót errõl...lehet, hogy csak kamu volt? :(
háát, holnap megtudjuk.. :D
-tRs-Landor
Az elõrendelõi baseball-sapiról van valami info, milyen lesz?
Már csak egy nap!!
Addig is:
:D
Addig is:
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Sanctuary, random járókelõ:
"I used to be a vault hunter like you but then i took a bullet to the knee."
nevettem
"I used to be a vault hunter like you but then i took a bullet to the knee."
nevettem
PSN ID.: Beegabor
köszi
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Nah most néztem gameshop.hu-n, vicc az ez az árkülönbség a két platform között :S
Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition + Poszter (PC) - 29.500 Ft
Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition + Poszter + DLC (XBOX 360) - 37.900 Ft
Most a "Creature Slaughter Dome aréna DLC + Moxxi's Rocket Launcher (rakétavetõ)" kieg nem hiszem hogy egy 8400 forintos összeget képviselne..
Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition + Poszter (PC) - 29.500 Ft
Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition + Poszter + DLC (XBOX 360) - 37.900 Ft
Most a "Creature Slaughter Dome aréna DLC + Moxxi's Rocket Launcher (rakétavetõ)" kieg nem hiszem hogy egy 8400 forintos összeget képviselne..
-tRs-Landor
Nem azt mondom hogy ezt egy pörgõs topiknak szánom, de pont mivel minden fõbb platformra megjelenik, ha van valami box specifikus kérdés, co-op játékos társ keresés stb., akkor itt sokkal könnyebben megtalálja az ember.
-tRs-Landor
Minek ennek külön topic? Mivel a játék egésze meg fog egyezni a PC-ssel így mehetne oda is minden komment.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elsõ részével igaz, hogy PC-n de sokat toltuk a koliban. Jó kis 2-3-4 személyes menetelések :).
-tRs-Landor
Sziasztok!
Mivel hamarosan jön a Borderlands 2 és nincs még XBOX specifikus topicja, így most nyitok egyet.
Kérlek mellõzzétek a warezt, a flamet, mert törlés kerülnek!
Jó fórumozást!
Üdv
Landor
Mivel hamarosan jön a Borderlands 2 és nincs még XBOX specifikus topicja, így most nyitok egyet.
Kérlek mellõzzétek a warezt, a flamet, mert törlés kerülnek!
Jó fórumozást!
Üdv
Landor
-tRs-Landor
← ElőzőOldal 2 / 2