Paris Saint-Germain Football Club

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
igen??D😄:
és mutu mit gondolt??😄😄

Rudee
Nem azért írta, mert azt hitte hogy a PSG-be játszik. Mutu és Ibra közt volt valami játék, hogy melyikõjük lõ többet.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Effe88
????😄😄
psgbe egy gólt se fog lõni, õ ugyan is az ajaccio játékosaD:😄

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

szucsy89
Mutunak el kéne kezdenie a gólgyártást 😄
Effe88
0-4 lett
ibra két gól

jAsOn VoOrHeEs
63' Bastia 0 - 2 PSG
6' Menez
40' Ibrahimovic

6. bajnokiján a 6. gólja.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Effe88
„Mindig szerettem volna egy nagy város nagy csapatában játszani. Nem tudom elképzelni magamat, ahogy a semmi közepén élek Newcastle-ben.”

Gregory van der Wielt nem fogják visszavárni a Tyne partjára

Mondjuk viszonylag egy fiatal csapat a PSG alig múlt 40 éves. Nem nagyon értem, hogy fõvárosi csapatként, hogyhogy ilyen késõn indult be a vállalkozás😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szucsy89
Ugyan annyit keres.
Mor3llo
én csecsemõkorom óta óriási PSG-fan vagyok, jó??<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
<#mf1>nem volt még nekik topigjukkk ezé csináltam😄😄
hisz oly sokan szeretik ezt a csapatot, fõleg milánosok😄😄

bakkerman
Milan szurkolóként szerintem nem mindegy neki,hogy a világ egyik legjobb védõje a csapatában játszik,vagy máshol...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Csacsi
Miert sajnalod Silvat?Nem mind1 neki hogy a PSG-ben nem nyer semmit,vagy a Milanban?

Itt legalabb tobbet keres.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tigristank
Úgy tudtam, hogy te nyitottad. 😄D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Steve Downie
+fav!!!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

szucsy89
IBRA 😄SDSDA😄SDAAD😄SDADSA😄SDASDDSADS

csak Silvát sajnálom
pff ennek a csapatnak nehogy máá ne lett volna semmi😄

Effe ahol pénz van te mindig odatalálsz <#beka3><#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nuno88
Eddig jók! Az arab lehet fogja a fejét h nem lehet visszatölteni mint az fm-et 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

passatgt
fú de nem szeretem az asszimetrikus stadionokat😊

Effe88
3 meccs 3 döntetlen😄😄
gondolom örülnek az arabok😄😄

3 forduló után a 11. a csapat...
xD
Effe88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt lehet szidni a psg-t😄😄

Effe88
A Paris Saint-Germain FC egy francia labdarúgócsapat, melyet 1970-ben alapítottak a francia fõvárosban, Párizsban. A PSG nem csak Párizs, de Franciaország egyik legmeghatározóbb, legismertebb focicsapata is.1974-es feljutása óta folyamatosan a francia elsõ osztály (Ligue 1) tagja. Alapító tagja volt a G-14 nevû konglomerátumnak, melyet az Európai klubszövetség váltott fel.

2-szeres francia bajnok (Ligue 1): 1986, 1994
8-szoros francia kupagyõztes (Coupe de France): 1982, 1983, 1993, 1995, 1998, 2004, 2006, 2010
3-szoros francia Ligakupa-gyõztes (Coupe de la Ligue): 1995, 1998, 2008
1-szeres KEK-gyõztes: 1996
1-szeres UEFA Intertotó-kupa-gyõztes: 2001

Stadion: Parc des Princes(48,712)

Elnök:Nasser Al-Khelaifi
Edzõ:Carlo Ancelotti

← ElőzőOldal 2 / 2