40-szeres zoom az Olympus újdonságán

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem miért kell tiltani a manuális beállítást... Aki ilyen gépet vesz miért ne használhatná ki rendesen? Úgy látom az üzemmódváltó tárcsán még bõven van hely.
Az AA elemek, meg az USB-rõl töltés viszont szimpatikus.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

canon sx50 a pletyka szerint 44x-ig megy el - s gondolom nem is az lesz a csúcs...
bár ha tényleg 16mm-rõl indulna, az még tetszene is.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

A fényképezõgép állvány az is képstabilizáló rendszer, ezek szerint! <#vigyor5>
cloud.strife
Lassan már csillagásztávcsövek lesznek ezek a szarok..... :/

www.digimomentsvideography.com

"két képstabilizáló rendszert is használ (szenzor eltolás, illetve magas ISO beállítás)"

A magas ISO nem képstabilizáló rendszer, csak rövidebb expozíciós idõt tesz lehetõvé. Ez ugyan segítség a bemozdulás ellen, de akkor az anno 300 forintos Szmena fényképezõgép is rendelkezett képstabilizáló rendszerrel, mivel vehettem bele nagyobb érzékenységû filmet.<#eplus2>.
Valójában két ilyen rendszer van, az itt is említett szenzoreltolásos, illetve a nagyobb hatékonyságú, objektv elemeket mozgató rendszer, mint pl. a Canon IS, illetve a Nikon VR jelölésû objektívjeiben.
MuchACHO79
Csak megjegyezném, hogy olyan SD kompatibilis fényképezõgépet még nem találtam amelyikbe ne lehetett volna beledugni az eye-fi wlan kártyámat... Szóval mint mûszaki bravúr nem emliteném ezt külön a cikkben...

---------------------------- :-/