Ellopott jelszó!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval ja, menjetek gmail-re (az pl figyelmeztet ha más országból próbáltak belépni az akkountodra, nekem pl szólt, hogy kínából valaki megpróbált én voltam-e, ha nem jelszó változtatás)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
és arra már csak az sg hírlevelek jönnek!<#idiota>#idiota>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tényleg egy nagy fos,és aki feltörte megváltoztatta a jelszavamat és a jelszó-emlékeztetõt is,a szupportjuk is egyenlõ a nullával,hiába próbáltam visszaállítani a fiókot,még igazoltam is a személyes adataimmal már pedig ez az én fiókom,nem foglalkoztak vele,próbáltam töröltetni,azt sem hatották végre,azt mondták,hogy majd törlõdik 20-30 nap múlva,mondtam akkor ezt nektek!<#action>#action>
Szerencsére elég sok címet megtudtam változtatni gmailre,egyedül az IWIW az amit nem sikerült,azt legalább tudtam töröltetni,így hát új profilt kellett csinálnom!<#falbav>#falbav>
Gmail már jóval biztonságosabb,mert legalább ott van sms-es visszaigazolási lehetõség!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(