Ellopott jelszó!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricsi234
<#idiota>

Tinman
Pécs? Mi a baj vele?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SzirmosSzisza
Nekem a jelszó emlékeztetõ citromailre volt állítva, de oda ha 3 hónapig nem lépsz be törlõdik az akkount és bárki beregisztrálhatja ...

Szóval ja, menjetek gmail-re (az pl figyelmeztet ha más országból próbáltak belépni az akkountodra, nekem pl szólt, hogy kínából valaki megpróbált én voltam-e, ha nem jelszó változtatás)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

elitehun
Igen, nagy nehezen kilogikáztam <#idiota>
davidka003
Neki is ellopták.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

elitehun
na, haverom modnta hogy õ se tud belépni se a citromailbe se a steambe...
Rayden02
Én már tanultam a hibámból,az összes oldalnak a jelszavát megváltoztattam,plusz még a másik citromail email címének is,
és arra már csak az sg hírlevelek jönnek!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Pedig sok tracker meg is említi hogy ne használjunk citromailer emailt<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rayden02
Nekem is nemrég törték fel a citromail-os fiókom!
Tényleg egy nagy fos,és aki feltörte megváltoztatta a jelszavamat és a jelszó-emlékeztetõt is,a szupportjuk is egyenlõ a nullával,hiába próbáltam visszaállítani a fiókot,még igazoltam is a személyes adataimmal már pedig ez az én fiókom,nem foglalkoztak vele,próbáltam töröltetni,azt sem hatották végre,azt mondták,hogy majd törlõdik 20-30 nap múlva,mondtam akkor ezt nektek!<#action>
Szerencsére elég sok címet megtudtam változtatni gmailre,egyedül az IWIW az amit nem sikerült,azt legalább tudtam töröltetni,így hát új profilt kellett csinálnom!<#falbav>
Gmail már jóval biztonságosabb,mert legalább ott van sms-es visszaigazolási lehetõség!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

elitehun
Kösz az épitõjellegû hozzászólást, képzeld nem csak azt használom hanem a gmail-t is, de a steam vlaamiért pont azon volt és nem raktam át gmailre. p*cs
Citromail,freemail egy nagy rakás szar,aki azt használja meg is érdemli.Sok oldal el se fogadja

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

elitehun
Lehet keylogger a gépen? Nem telepitettem mostanság semmit, lefutattam egy virusirtót is, az se talált semmit.
elitehun
KÖSZI, el is kezdem, de nem tudom hogy hogy szerezték meg ezt a két jelszót? Kicsit félek hogy ezt is el fogják lopni
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

elitehun
Tegnap még minden rendben volt, de ma be akartam lépni az e-mail cimemhez (citromail.hu), és azt irja hogy helytelen jelszó. Ha a steam-be akarok belépni akkor is ezt irja. Pedig tuti jól irom be a jelszót. Mindkettõhöz más jelszót használtam, és csak itthon léptem be mind a kettõbe. A baj az hogy a steam ahhoz az e-mailhez van rendelve ahova nem tudok belépni. És azt a jelszót nem tudom visszaszerezni mert nem emlékszem a biztonsági kérdésre. Valami megoldás? Az nem is baj ha az e-mailt nem tudom visszaszerezni, de a steam mindenképpen kéne!