Glaciális üledék lehet a Balti-UFO

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok mindent kihagyott a cikk írója, ennél sokkal de sokkal több bizonyítékuk van arra, hogy nem természetes képzõdmény! :) Ja és ma indultak a 3. expedíciójukra;)

Az alábbi linkeken további képek tájékoztatók egyenesen a kutatóktól.. Én inkább nekik hiszek :)
http://thebalticanomaly.se/
https://www.facebook.com/groups/178384865554985/
Nem, nem állítom, hogy hallucináció lett volna az egész. :-))
Egyszerûen a hangradarral szemben mindig szkeptikus vagyok. Ha ez a tárgy pl. 300 méter mélyen van, akkor mérési idõ, kb 0,4 mp. Egy tízezred másodpercnyi mérési hiba 7 cm-es hibának felel meg. A rádióhullám nem homogén környezetben halad, hanem különbözõ hõmérsékletû vízrétegeken, növényeken, állatokon, uszadék rétegeken át, ha a tenger alján húzódik áramlat, akkor a felkevert üledéken is. A monitoron megjelenõ kép és valóság között lehet eltérés. ( így "fényképezték" a lazacokat üldözzõ nessi-t is) Egyenlõre azt tudják, hogy van lent valami, ami nagyjából így néz ki...

Õk kincsvadászok. A fém tárgyak érdeklik õket, víz alatti fémkeresõ mûszereket használnak. Csak feltételezem, hogy befogták az objektumot és leküldtek egyet, hogy jelez-e vagy sem. Az, hogy nem mûködött lent, lehet teljesen normális, ha ez egy nagy vulkanikus kõzet, vagy repülõ, hajó roncs. Ezeket a távirányítható fémkeresõ mûszereket kisebb tárgyakra kalibrálják, vasszögek, hordóabroncsok, horgonyok, ágyuk keresésére. Egy ekkora mágneses objektum túlvezérli õket és kussolnak.

Discovery-n volt egy film japán repülõgép-hordozó tengeralattjárókat kerestek benne. Az kb reális volt, hogy hangradaros képeket elemezve azt mondta a fickó, hogy ez lehet hajóroncs is alakra, meg szikla is - merüljünk! :-)))

http://vakond.hu/

:) Oké. Amúgy látszik, hogy a körberajzolt "ufo" egy nagyobb méretû objektum nyúlványa (bal felsõ sarok), csak a belerajzolás megtévesztõ.
Ezek a srácok vagy sokat ittak, vagy már annyira nincs pénzük, hogy az éhségtõl már nem látnak rendesen, és behaluznak már mindet. :D

olvasd vissza a beszélgetést és próbáld értelmezni,ha nem megy akkor felejtsd el..........
Csupán Norbre mûszaki ismereteit kívántam elmélyíteni az Otto, valamint Diesel motorok mûködése terén. ;) Mondjuk, készíthette a felvételt oldalról is, ahol már volt áram! :-P
Nem olvastam az eredetit, illetve hetekkel ezelõtt láttam a hírt orosz lapokon. Talán arra kívánt utalni, hogy a leküldött szondák nem mûködtek, de abban meg nincs semmi meglepõ.

Valami beteg Star Wars rajongo betette a Millenimum Falcont egy lavorba.. <#rinya>
Mindig kell valami az ufofanatikusoknak.
Az lehet, de hangradaros felvétel már nehezen készítettek volna elektromos áram nélkül. Márpedig van...
Büdös kamu az egész.

Akkor miért bazaltmintákat hoztak fel belõle elemzésre?
Kivénhedt öreg tengerjáró hajóik lehetnek, amiket Diesel motor hajt. Azt nem különösebben érdekeli, hogy van-e áram, vagy sem...

Ravkin

Windows 7

Ravkin
ebon hawk szerintem arra sokkal jobban hasonlít <#hehe>

Windows 7

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

formája alapján egyértelmûen Millenium Falcon.

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

Értem. Minden elektronikus berendezés kikapcsolt felette, de az szonár remekül szuperált tovább.

Utálom amikor hülyének néznek. <#levele>

"Lindberg az Ocean X weboldalán található termékek megvásárlására ösztönzi az embereket, hogy így támogassák õt és búvártársait."

Remélem éhen döglik ez a csaló banda.

"...de a lelet, ha elég komoly potenciál van benne mindenképp eltûnne a nyilvánosság elöl..."

Elég, ha bebizonyítják, hogy bazalt.
Azt meg nem olyan nehéz.
Sokkal nehezebb lenne azt bebizonyítani, hogy valami érdekes dolog.

..jó kérdés, szerintem a kutatók többsége nem merné vállalni a felelõsséget, aki mégis azt meg lejáratnák a többiek, de a lelet, ha elég komoly potenciál van benne mindenképp eltûnne a nyilvánosság elöl...
MacropusRufus kolléga felvetette, hogy mi van ha mégsem bazalt, erre válaszoltam...
Nem megy ez neked, ne erõltesd...<#szomoru2>

R.I.P. Solo és Chewbacca ;(
(bár lehet, ha felhoznák, ott lennének befagyasztva :) )
Minek szállítanának egy bazalt kockát titkosítva egy bázisra?
Nem viccnek szántam, hanem a 46-os hozzászólást produkáló elmebeteget gúnyoltam.
erre lenne esély, ha a katonáék találták volna meg.
De szerinted egy kutató közzé tenné?
mi lenne , negyven év mulva feloldják a titkositást, és elolvashatjuk hogy a diszkoszt egy titkos létesitménybe szállitották.....persze nevek idõpontok markerrel kihúzva...
ha viccnek szántad akkor is ajánlom az alufóliát.......
csak a vita miatt :)
és mi van ha az ott tényleg egy régi épület maradvány, esetleg egy régi repülõ szerkezett maradványa, a minták meg inkább róla mint sem belõle származnak? :)
Áldott legyen az Oráj !
Kensin
Ez egyértelmûen egy Hummer, a jégkorszakban próbáltak átkelni vele az óceánon, de nem sikerült.
wraithLord
Szerintem sokkal egyértelmûbb. A zusa közzéteszi a szupertitkos információt -, mert ugye nemárhogy a ósöniksz találta, az lehetetlen, hanem blekopszos amerikai katonák találták ám az ufót - szóval az usa közzéteszi a szupertitkos információt, a zarab tenoristák lecsapnak rá, de a blekopszosok már megynyúzták az ufóban az ufókat, akik túlélték a júeszerforsz idegen eredetû antigravitációs vadászának szupertitkos támadását (ami nyilván meteorológiai ballonnak tudja álcázni magát, csak a nemzetközi ûrállomásról, színházi kukkerrel lehet látni, hogy az igazából egy amerikai fejlesztésû, ismeretlen meghajtású szupertitkos gép - de az ûrállomáson is amerikaiak vannak, akik meg nem amerikaiak, nem kapnak kukkert), nehogy a tenoristáknak baja essen, miközben megpróbálják a zusa ellen felhasználni a lezuhant csészealjat, és a tenoristatámadást a zusa megint ürügyként használja majd fel ám, hogy olajat lejmoljon a zaraboktól megtorló támadás címszó alatti hadakozásnak álcázva az egészet...
És az usa nem dõl ám majd be annak, ha a zarabok azt mondják, hogy a tenorista támadást hanszóló, csubakka és lejlahercegnõ követte el, mert õk építették át a zûrhajót mileniumfalkon formájúra még a zuhanás közben, úgy hallottam. De hogy konkrétan miként történt az átépítés, az olyan titkos, hogy ki van zárva mert nem tudom.
Nagyon sokat gondolkodtam, és természetesen e mögött is a zsidók állnak, vagy a szabadkõmûvesek, az usákok, de nem kizárt, hogy a kommenyisták meg a Gyurcsány, de lehet, hogy amíg ezzel foglalkozunk, addig az olajlobbi kibányássza az Uránuszról a plutóniumot, és ez alatt a föld alatti munkásõrök mozgalma elõmerészkedik a sötétbõl, és leigázza a világot. Errõl szól ez az egész.
Egy rejtélyes UFO, amibõl bazaltmintát hoztak, és nem mûködött tõle a mobiltelefon, de lehet, hogy csak azért, mert a víz alatt próbáltak vele telefonálni. A lényeg, hogy küldjetek sok pénzt, és akkor majd jól megvizsgáljuk mi is ez az izé-bigyó.
Egyértelmû, hogy az NWO áll az egész mögött. Úgy akarják terelni magukról a gyanút, hogy elhitetik velünk, hogy más szuperhatalmak irányítják ezt a bolygót. A Balti ufó helyszíne pedig nagy valószínûséggel a balaton. Igen! A mi földünk szent hely, ezt az NWO is tudja, ezért van a központjuk nálunk.
norbre
bárkinek érdekében állhat akik pénzt akarnak.. az elsõ ami eszembe jutott hogy az OceanX akarja fellendíteni a webshop forgalmát :) de lehet turizmuscsalogatás is..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Természetesen arról nem esik szó, hogy megint kiknek áll érdekében ez az egész!
GONDOLKOZZATOK MÁR!!!
na ja. + ha minden leállt akkor a doksi filmet mégis hogyan és mivel forgatták le.
MédiaHack az egész.

"Lindberg elmondása szerint egy dokumentumfilmet is készítettek a tengerfenéken elhelyezkedõ anomáliáról, melynek helyét nem árulják el. "
Itt az oldal tetején levõ videóban vannak exkluzív képek a merülésrõl:
http://www.expressen.se/nyheter/sa-ser-den-mystiska-cirkeln-ut-pa-nara-hall/
norbre
"az anomália felderítése során a csapat kamerái és mûholdas telefonja sem volt hajlandó mûködni közvetlenül az objektum fölött, csak miután odébb hajóztak. "Bármi, ami elektromos - beleértve a mûholdas telefonokat is - leállt, amikor az objektum fölött voltunk" - mondta. "Amikor körülbelül 200 méterrel eltávolodtunk, újra bekapcsoltak, majd visszamentünk és megint leálltak""

nem vagyok képben annyira a motorok, hajómotorok mûködésével.. de azokhoz nem kell elektromosság? ha kell, hogy tudtak arrébb menni? eveztek, sodródtak? amúgy.. a szonárhoz nem kell áram?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

de nem értem az emberi logikát ugyebár ha van egy lézer fegyvered és nem mûködik automatikusan keresel egy sima fegyvert ha az se akkor egy szúró/vágót ha az se / zúzó fegyver és ha az se ököl. Ezt az ösztönös logikát mért nem lehet alkalmazni ennyi pénzekért a kutatásokba ha nem mûködik az elektronikus használj mechanikust! Bár biztos olyan kisugárzása van ,hogy azok se mennének! 8) EZ a baj néha a nõkkel is olyan kisugárzásuk van ,hogy a képtelenség lefotózni õket . Rögtön szeretni kell 8)
-én persze már azon sem kacagnék, hogy még anno; abban a bizonyos

paksi "kazetták Új-mosodájában" sem mûködtek(!) a kamerák(!).

Én csak azt mosolygom ,hogy vigyenek le manuális kamerat ha már annyira nem mûködik az eleketronika 8)
Willenbrock
Már animáció is készült a balesetet szenvedett ufóról amint égve csapódik a tengerbe:http://www.youtube.com/v/ls7Qb37FxiA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Chocho
Én is így látom a dolgot. Szeretem a rejtélyeket és az ufósztorikat is, de lássuk be, ezek az emberek az orránál fogva vezetik az összeesküvés-elméletek rajongóit. Semmit sem mutatnak, még a tárgy helyét sem árulják el, csak hablatyolnak, meg légbõl kapott, áltudományos rizsával etetik a hiszékeny embereket.

Gaming is believing.

Willenbrock
A kincsvadászok médiahekkje lesz ez.Nem találták meg azokat a kincses hajóroncsokat amiért kutattak így valami más pénzszerzési mód jutott eszükbe.Gyakorlatilag semmi bizonyíték nincs arra nézve hogy valami rendkívüli dolog lenne ott.Festeni én is tudok sejtelmes víz alatti konstrukciókat,az a gyenge szonárkép meg bármi lehet,semmi rendkívüli nincs rajta.Miért ne lehetne kerek alakja egy sziklapadnak pl?Gyanítom hogy a "dokumentumfilm" is csak a pénz miatt fog készülni,a nagy "titokzatos" semmi fog kiderülni belõle,ami továbbra is lázban tartja majd az erre fogékonyakat.

Chocho
Elég röhejes videó, egy Balaton felszínén lebegõ sirályszarról is lehet hasonlóan hatásvadász hülyeséget készíteni.

Gaming is believing.

Chocho
HAAHAHAHAHHAAAHA JAJ DE EREDETI ÉS VICCES HAHAHAHHA!!!

Legalább az elsõ hsz.-t olvasd már el...

Gaming is believing.

ez a millenium falcon!<#eljen>
Bazi hosszú csáklyát szúrkáltak le és mérték, mennyi áll ki belõle. Rohadt egy meló.
:)

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

illetve ha minden elektromos eszköz meghibásodott hogy csináltak függöleges sonar képet? :)

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

majdha látom elhiszem addig, jókis bulvár sztori pénzszerzéshez

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Résen kell lenni.
Egyszer én is benyomtam véletlenül. :)

Ezt szúrja be alapból az SG, régebben egy scooter videó volt. :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Oldal 1 / 2Következő →