Pillars of Eternity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://forums.obsidian.net/topic/85492-the-obsidian-boards-build-list-last-modified-11-nov-18/
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Jelenleg ezek alapján skillezem a karaktereket:
https://www.youtube.com/watch?v=vVtz0MZ8SdQ
https://www.youtube.com/watch?v=2n952lELi1s
Ha valaki tud esetleg jobbat frissebbet linelné? :)
Amúgy benéztem, csak 5. szintű mindenki. Még jó hogy a kazamatákban elakadtam a 3. szinten :D
Sagani térképén is volt egy penge harcom az oroszlánoknál. Előtte már elhasználtam elég sok mindent a trollololkra. Edér 4 cica tankolásába hajolt bele, de lenyomtam mindet, aztán 1 HP-val felkelt. :D (vicc, hogy nem állóképessége fogy el a karaktereknek, hanem egyszerűen a HP-juk, azt meg csak alvással tudom visszaszedni, ha jól néztem.)
Pedig direkt felbéreltem + 3 törpe barbárt, de őket is lezúzzák egy pár mp alatt.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.06.26. 16:02:03
Mint írtam, max fejlődök még, meg több CC-t rakok be a spellekbe és jobban időzítek. Kicsit elkényelmesedtem az utolsó harcok során :P A leidézhető lényeket hiányolom a varázslók könyveiből. IWD-t legnehezebb fokozaton azokkal csináltam meg anno. (Leidéztem pár lényt, behúztam velük az ellent, rájuk toltam a sebezhetetlenséget, majd mindent szétvertem spellekkel/távolságikkal, míg rajtuk voltak).
Jah arra azért figyelj, hogy néhány mob bizonyos hatásokra immunis vagy ellenálló, míg másokkal szemben gyengébb. Érdemes ezt is belekalkulálni.
Majd lesz chanter, csak kérdés kit akarsz majd kirakni miatta a csapatból... :)
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.06.25. 11:45:14
Jelenleg nekem és a kapott mágusnak van magas lore. A chanternak magas mechanic, a tanknap és papnak meg athlétika.
Caed Nua meg normálon nem annyira vészes, de magassabb nehézségi szinten már erős és oda nem árt legalább a lvl 7-8. Az alsóbb szintekre meg még nagyobb. :)
Kaptam várvédést is, na az is szokó roller volt, mert mondom megcsinálom manuál. Oké az se kibaszás sem kicsit, mivel hiába te vagy a védő, nem te határozod meg a harc helyét, hanem csak bebasz a trónterem közepére és toljad a veled szembe álló szörnyekkel a nagy nyílt semmiben... Induláskor bedobott 2 leselkedőt meg 3 árnyat ellenem. Mondtam oké, ezt megoldom még. Majd hirtelen lett még a 3 árny mellé másik 3 - 4 a semmiből..... Akkor nagyon köszöntem az egészet. 2 árnyat levertem, de a többi beugrott a csapat közé/mellé és minden puhatestűmet leverték.... Konkrétan kontrollálhatatlan így a harc. Megcsináltam gyors módba, erre meg beadta, hogy minden faxa, semmi kárt nem csináltak a szörnyek..... Pfff....
Caed Nua az elég durva egy hely. Ahogy haladsz egyre lejjebb, úgy lesznek erősebbek az ellenfelek. POTD-n megszenvedsz vele az tuti, de te vállaltad. A mélyben pedig vár egy "kis" meglepetés. <#nevetes1>#nevetes1>
Sok évvel később ugyanez megtörtént a Deadfire-ben Ukaizo-ban. Xoti one-shotolta a végső boss-t. Vicces dolgok tudnak történni az ilyen játékokban, na.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.06.24. 13:06:12
Amúgy sajnálom hogy nincs akkora harc a játékban mint a Bg 2-ben volt pl az élőhalottal..
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.06.24. 12:47:37
Elég kemény hely a vár alja. Van, hogy húzásonként 10+ ellen is jön. Még jó, hogy az ajtó bedugaszolás működik :)
Raedric's Hold-ban kiszabadítottam a papnak a tanítványát, de így már nem engedte megtámadni a papot. A bárónál vagy kinél meg nem tudtam megcsinálni első beszélgetésnél, hogy ne támadjon meg. Így otthagytam későbbre (párbeszédek is jelezték, hogy van pár nem teljesült feltétel, amiket nem tudom még merre lehetnek, de mivel kíváncsi vagyok, majd később visszamegyek).
Váram alját 2. szintig teljesen kitakarítottam. Mivel a történet szerint jó nagy labirintus, gondolom lesz még pár szint. Eddig 5 fővel vagyok és mindenki 6. szintű. Volt pár meglepetés mini boss :)
Ui: Van viszont olyan kitétel, hogy bizonyos csapattagnak kell a partyba lennie, hogy néhány küldi aktiválódjon!
@Malachit Nem mostanában csináltam, de úgy rémlik hogy a papnak valami börtönben lévő rabot kéne kiszabadítani az animancer csaj meg a papot akarja likvidálni. Elviekben lehet xp mindkét küldiért, de qrva régen nyomtam, lehet rosszul emlékszem. :)
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.06.20. 17:47:19
A neten próbálok valahogy rákeresni, de nem nagyon sikerül egyelőre, magyarítással játszom, és nem tudom hogy lehet angolul a neve ezeknek.
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.06.20. 16:39:17
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.06.19. 17:44:38
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.06.19. 17:22:45
A lore meg egy fontos dolog, mert ahogy Shed77 is írta plussz opciók jelennek meg párbeszédeknél, de talán ennél is lényegesebb az, hogy ez felel a scrollok használatáért. A Lore képességgel magasabb szintű scrollokat lehet használni.
A survival meg akárcsak a lore, plussz opciókat kacsolhat be bóklászáskor, de ez kihat az elfogyasztott kaják hatóidejére is. Meg pihenéskor minnél nagyobb a szint, annál több opció érhető el: - + 20% gyógyítás; - +10 mozgási sebesség; - +10 pontosság egy fajjal szemben; - + 20% fogyóeszköz időtartam; - +10% körülfogott ellenfél ellen.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.06.14. 22:53:10
Szerintem nem lesz gond azzal a felállással, amit írtál. Sőt néha jobb, ha csak 1 vagy két közelharci kari van, mert néhány ellenfél területre támad. Ha meg kell, akkor tudsz változtatni ratuk a kocsmákban.
Meg lehet csinálni 4 fővel is, de a vége kemény lesz, már ha a harcot választod. ;)
Kana Caed Nua elején vehető fel. Talán őt tudod a legkönnyebben jelenleg felvenni. Sagani Woodend Plains-be van. De ahhoz, hogy oda juss, még át kell menned Caed Nua előtti részen és ott tuti harcolni fogsz. Ha jól rémlik nemigen lehet átsunnyogni.
Ha legalább 3 plusz küldetés szerezhető itt, akkor csak a közkatonákat és egyebeket verem le, a nevesített arcokat kikerülöm, ha lehet. Amúgy a sok felszerelés ami belőlük esik egész jó pénzt hoz :)
Kik vannak a partidba? Mert az act 1 alatt Aloth, Edér, Durance, Sagani, Kana csapódik hozzád.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.06.14. 08:29:16