Orbán Viktor megnyitotta a Kibertér Konferenciát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: DD
sámánisztikus mondat
<#kuss>#kuss>
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

killall imagent

killall imagent

tenorista (igen önmagam kezébe kerültem, szóval már késõ). Az rpg-7 legyen veled!
killall imagent
Miért kell ennek a gyökér orbánnak a képét néznem az oldalon?
Szégyelljétek magatokat!
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Majd 30 év múlva lehet nosztalgiázni mint ma az öregek, hogy bezzeg mikor még azt írtam a netre amit akartam meg azt töltöttem le amire kedvem szottyant, mert nem ugrott fel a böngészõben hogy "a kért oldal megtekintése jelentésre került"
Emancipate yourself from mental slavement!
Jelenlegi tendencia az, hogy a "szabad" fejlett orszagokban szukitik a szabadsag terét.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
2 teljesen különbözõ dologról van itt szó.
A másik meg, hogy persze ez jól hangzik, ha kiszürik a terroristákat és a bünszervezeteket, vagy csalókat a neten. De az a bibi, hogy innentõl majd ráfoghatják akár rád is ha valamilyen NEKIK nem tetszõ megnyilvánulást kifejeést tettél, és terrorista cimszó alatt meglátogatnak.
Mellesleg hallottam, hogy tervezi az EU, hogy közösségi oldalakra kötelezõ lesz a személyi igazolvány másolatának feltöltése, valamint netes ldalakon közvetlen feljelentés opció is elérhetõ lesz, hogy azonnal jelentsenek téged, ha valami nem stimm.
Mellesleg ne beszéljünk itt érdekességként a chipes fejbeültetõs módszerrõl amit már tesztelésként alkalmaztak(most biztos nem fogom tudni elõkotorni a cikket hogy honnan olvastam), amit arra terveznek, hogy könnyebben fogjon az ember agya, gyorsabban meg tudjon tanulni évek helyett hónapok alatt könyveket, szakmákat stb. Ami elég csábitóan hangzik, de ki mondja meg, hogy csak erre használnák, és nem tudni akarják épp ki merre jár, vagy ki tudja mire.
Nah de kicsit elkanyarodtam, bocsánat az elõforduló offért.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Persze a hatalom és a biztonság kényes egyensúlya mindig is dilemma volt és az is marad, mert a biztonság garantálása gyakran csak az egyéni szabadság korlátozásával érhetõ el.
Ha pl. az állam nem figyelhet meg senkit és nem alkalmazhat fizikai erõszakot az állampolgáraival eszemben, az tök jól hangzik egészen addig, amíg nem jön egy fegyveres elmebeteg és öl meg pár óra alatt több száz embert. Akkor valahogy mindig feltámad a társadalmi igény az egyéni szabadság korlátozása iránt.
A net csak annyiban új téma ebben az õsrégi vitában, hogy amíg a 90-es évek elején a net csak egyetemisták meg geekek játszótere volt, addig a netes biztonsági kérdések nem jelentettek igazi problémát.
Most viszont, hogy a net biztonsága az emberek mindennapi életét igen komolyan befolyásolja, szerintem az államnak kutya kötelessége, hogy odafigyeljen erre a kérdésre.
A civil szféra dolga meg természetesen az, hogy megakadályozza a politikát, hogy a biztonság ürügyén cenzúrát építsen ki, de az állam alapvetõ feladatait semmi értelme kérdõjelezni.
Ezért tartom dilettáns hozzáállásnak, hogy egy biztonsági kérdéseket _is_ felvetõ államközi konferenciára az elsõ reakció kapásból a paranoid fröcsögés.
Cogito Ergo Sum
Ismet egy konferencia ami semmi konkretumrol nem szolt, viszont qwa sokba kerult. Grat hozza.
rátapintott, már csak ott jelenik meg.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
" a számítógépes támadások akár a nemzetközi biztonságot is veszélyeztethetik"
"Csak az internet szabadságának biztosításával és a kibertér biztonságának garantálásával lehet az emberiség összekapcsolásának elõnyeit kihasználni, és a kockázatokat elhárítani"
"az internet biztonságát az államnak kell garantálnia"
Végülis csak ebbõl...
Ilyesmit csak kõkemény kontrollal lehet megvalósítani, meg igazi gumiszabályozással, ami mindenre ráhúzható. És majd rá is húzzák.
Nehogymá' itt mindenki kiblogolhasson mindenfélét, ami ha érdekes, futótûzként szétterjed, sokszorosan felülmúlva a hagyományos médiumok által megszólított tömegeket.