Arrow (CW)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ami a legjobban izgalomba hoz minket az Arrow-ban, az az, hogy arra megyünk, amerre a történet visz minket. Tavaly Laurel Lance tragikus halálát láthattuk. Az idei félévadzáróban újból bemutatkozott Laurel hasonmása, Fekete Szirén. Annyira magával ragadott minket Katie lenyűgöző alakítása, hogy azonnal tudtuk, a története még nem ért véget. Nem is lehetnénk lelkesebbek afelől, hogy viszontláthatjuk őt, miután az Arrow-ban és a Legends of Tomorrow-ban is szerepelt idén, soha nem hagyta el a családot," mondta a bejelentés kapcsán a sorozat executive producere, Marc Guggenheim. A színésznő még az ötödik szezon utolsó két részében visszatér a szerepbe."
Next PC upgrade: 2022
Kíváncsi vagyok, hogy a másik kicsoda.
Bár, azért már jó ideje lehetett sejteni, hogy ő nem csak egy egyszerű ügyész.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez így még jobb is!
Adrien=Prometheus! Erre senki se gondolt! Nagyon jó ez az évad!
Vigilante meg sztem Clayborn lesz, figyeljétek csak meg!
Óriási ez a szezon. Második évados színvonal!
Thalia meg jóval alacsonyabb! Valaki más lesz sztem!
Prometheus-t viszont továbbra se tudom kitalálni ki lehet! A tippem tuti nem fog bejönni nem lehet hogy Ő
Ez a csaj badass, szép, vagány, megvan a képessége amilyen a képregényben is volt! Még a név is stimmel hiszen Dinah Drake volt a legelső Fekete Kanári!
Katie Cassidy Laurelje meg jó lesz Black Siren-nak, sztem azt a karaktert sokkal jobban hozza, illik rá!
Talia is jó volt a részben amikor Oliver felvette a ruhát a végén...azt a mindenit ez az évad a kedvencem a második évad után. Remélem marad a színvonal!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
by Sorozatjunkie
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.12.17. 23:41:41
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.12.12. 21:12:47
-eddig is gyanús volt az újságíró, azzal h a vodkára ráközelítettek még gyanúsabb
-Laurel? wtf??
ráadásul mondták h új kód van, szóval még ha feltámadt is hogy jutott be
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.12.09. 22:16:54
supergirl epizóddal nem is szaroztak,mentek a maguk dolgára,egy érdekes cliffhanger után bevezették a crossoverbe,erősen ferdítős hype...flash kicsit jobb volt..tényleg jött egy kis "miért vagytok együtt" dolog...arrow szánalmas volt,hogy erre a minden scifiben kötelező felesleges virtuál szarra megy el az ötlet (a végén már vártam,hogy a hajón egy csillagkapu legyen és azzal jussanak a földre)..a legends lezárás meg hogy a háztetőn bunyózzanak űrlényekkel...hát szóval 4*40 percet ilyen üresre fújni,nem semmi,ez belefért volna egybe is,amennyire "ki volt dolgozva"...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Filmes témában a legutóbbit tudom felhozni példának amit láttam: Függetlenség napja 2
Az Alienek hajója már a "landoláskor" legyalulja a fél földet olyan sugarat ló ki amitől elkezd kb szétesni a föld ,de ők kiszállnak és elkezdenek földi egységekkel csatározni meg picsányi repcsikkal hadakozni..... Szánalom.
Tudom én ,hogy valahogy meg kell oldani ,de azért lehetne máshogy is.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.12.02. 20:29:11
National City - ben csupa űrlény lakik
Central City a Speedsterek kedvelt lakóhelye
Starling City - ben meg íjász bolttal lehet hülyére keresni magadat...
persze, vannak másféle gonoszok is, de például az Arrow-ban minden évadban kötelező egy gonosz íjász.. a világuk többi részén összesen nem rohangál szerintem ennyi, mint ott...
Annyit mondhatok hogy szerepel következő nagy crossover rész stáblistáján:
http://www.imdb.com/title/tt5584154/?ref_=nm_flmg_act_1
Mellesleg szintén remekül hangzik hogy
Kár hogy ezen a héten nincs új epizód
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Az első két évad színvonalát hozza!!! Ami örömteli! :)
ezen jót vigyorogtam (:
"What kind if a vigilante wears a hockey mask?"
"I thin it's cool."
(némi utalás az újfajta teknőcök 2. részére..)
Filmsor.neten találtam, azt valaki nézte?
Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2016.10.12. 20:17:27
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
még mindig túl sok benne a morális és egyéb felesleges nyafogás és évadkezdéshez az új főrossz egy súlytalan ripacs :)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.06. 09:02:08
"Pár hónapja újságírói kérdésre az alábbit válaszolta Andrew Kreisberg, aki a tévés DC-univerzum egyik vezető írója Marc Guggenheim mellett, mind a 4 sorozatban executive producer.
– Is there a Batman in Flash and Arrow’s universe?
– The answer to that is above my pay grade."
by Sorozatjunkie
Fordítás angolul nem beszélő rajongóknak..
""Batman létezik a Flash és Arrow világában?"
"Ennek megválaszolása az én fizetési kategóriám felett van"
(nahjó, magyarul lehet hülyén hangzik, nem szó szerinti fordításban "túl kis hal vagyok én ennek megválaszolásához" adná tán vissza a mondandóját...)
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.06.09. 08:40:54
By Sorozatjunkie