Mark of the Ninja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Tehát itthon kell megvenni a dobozosat?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

elírtam abba CSAK a második rész van nincs benne se az elsõ se a zene.

Cogito Ergo Sum

751 ft különbség átszámolva, és abba CSAK az elsõ van még játékzene sincs. Hát akkor inkább akkor dobozosan.
http://store.steampowered.com/app/35720/

Cogito Ergo Sum

Molnibalage
Ha Steamen veszem akkor is...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hááát igen,a célzás nem az igazi!De a Trine 2 tényleg a stílus egyik gyöngyszeme!A
gyûjtõi kiadás meg ennyiért egy "ajándék"!<#eljen>

nemhiába írják hogy gamepadra optimalizált, és egy ilyen játéknál tényleg ajánlott. de a trine jobb egérrel/billentyûzettel. gamepaddal még mindíg szívás célozni. irányítani jó de célozni nem.

Cogito Ergo Sum

Nem kötözködni akarok,de a kezelõfelület és irányíthatóságról annyit,hogy MA MÁR egy PC gamer fan-nak is illik egy valamilyen kontrollert,gamepad-ot tartania magánál.(Fõleg egy ilyen stílusú játéknál!)

a Gyûjtõi kiadás 1990ft
ami tartalmazza az elsõ részt és a zenét is

Cogito Ergo Sum

A Trine mindegyik 2D platformjáték FELETT áll a legszebb és legigényesebb mind közül!
Amúgy ne már jútábról vadászd a zenéjét, az annyira igénytelen és az igazi minõségét közel se kapod vissza
ha megveszed potom 2 ropiért a trine 2 t megkapod a zenéjét külön!

a folytatása a Goblin Menace meg még nehezebb, de fennséges!

Cogito Ergo Sum

Molnibalage
Én is veled értek egyet. A 2D-s mûfaj is lehet mûvészi szitnen kivitelezve. Bár csak a demójával játszottam, de igen hangulatos képi és zenei világgab bírt ez.

Legyen egy éjszakai környezet is.

A zenéje önmagában olyan brutál, hogy a youtubról összevadásztam a teljes soundtracket...

Laza
Még szerencse, hogy ez hatalmas nagy tévedés 😄

Arról nem is beszélve, hogy egy hasonlóan normálisabban összerakott játékot a tapival nem is lehet rendesen irányítani.
Úgyhogy igenis van létjogosultsága, elég csak a Rayman Origins sikereire gondolni, stb.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ubuntu-n elérhetõ?
Hun7eR
Nem értek egyet, ma (sõt már egy évtizede) minden 3D-s, pedig régen 2D-ben sokkal élvezetesebb játékokat tudtak alkotni, szóval szerintem a játékélmény a lényeg, egy szép 2D grafika bõven kárpótol a 3D-ért.

Palinko
tudom hogy hallgass a nevem mert nem próbáltam, de akkor is a 2D s játékoknak manapság szerintem telefonon és tableten a helyük.