Elementary (CBS)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Na megnéztem az eddig leadott hat részt, jó kis sorozat, maradok. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

precision
Holmes dugás közben is elemezgetne... 😊

Bazinga!

Andr0
😄😄 Hát ez igaz...😄 De már látszik... Watsonnak kezd nedvesedni a bugyija, Holmes kezd megnyílni Lucy Liu elõtt... Elõre látom. Holmes drogos múltjából jön valaki, Holmes kiborul, Watson tárt lábakkal várja.

Masszív döngetésre kell számítani. De csak kb 3-4 rész múlva. (Én a karácsonyi szünet elõtti utolsó rész 2 percébe tenném ezt az orgiát)

Armin & Ayu fan

precision
hát elég rendhagyó Holmes - Watson kapcsolat lenne az biztos 😄

Bazinga!

Andr0
ezek kefélni fognak...

Armin & Ayu fan

Narxis
Ez is jó rész volt, végre talán megtudunk valamit Holmes múltjáról is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jó volt az az indíték, egy önzõ, nemtörõdöm orvos akinek sokkal többet ér a saját karrierje mint egy élet... tipikus passzív gyilkos

Bazinga!

Andr0
ez picit eltért az alapmodelltõl miszerint a rendõrség keresi meg Holmes-t az ügyekkel 😉 tényleg jó volt... Bár a végén az indíték számomra kicsit gáz :S lehetett volna mondjuk nemtudom...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szeretõ vagy ilyesmi...

Armin & Ayu fan

Narxis
Skacok ez nagyon jó rész volt!

Nekem tetszett, de az nem hogy nincs felírat hozzá😊)) pedig annál jobb sorozat....

[HUN]FaTaL
Én az elsõ részt akkor szedtem le, amikor még csak az volt, de azóta sem néztem meg. Viszont mindjárt megejtem szerintem 😄

precision
hát, én akkor töltöttem le amikor már kint volt mind az elsõ négy rész 😊
egymás után be is daráltam õket 😊

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Az elsõ részt már letöltöttem, de még nem néztem meg. Hamarosan megnézem, ha már ennyien írjátok, hogy jó 😊

hm... jónak tûnik 😉
eddig ez elment mellettem.
kösz.

Narxis
Jó sorozat, már a trailer alapján tetszett de azért messze van a brit Sherlock-tól. Túlságosan kapkodnak szerintem ha Holmes-ról van szó, bedobnak neki pár különc szokást és kész. Mondjuk valószínûleg az ok az, hogy ebbõl több rész van mint Sherlock-ból, majd meglátjuk.

Persze ettõl még bõven nézhetõ és jó.

Andr0
nagyon komoly kis sorozat 😊

Armin & Ayu fan

precision
Úgy látom, nincs még topikja ennek a sorozatnak.

Nagyon röviden: Sherlock Holmes modern feldolgozásban.

Különlegessége, hogy nõi karakter benne Watson, akit Lucy Liu alakít. Eleinte fura volt megszoknom, de szerencsére könnyen ment.

Eddig 4 epizód ment le, csütörtökön (pénteken) jön mindig az új rész. Megkapta az egész évados berendelést is már, szóval a nézettséggel sincs gond.

A fõszereplõ nem egy Robert Downey Jr. de egy picit más is a karaktere mint a mozis új Sherlock Holmes -nak. De mind a kettõ eléggé különc, ez közös 😊

Junkie -s pilotkritika
iMDB

Itt egy bõvített trailer:

Ez pedig mehet majd bannernek esetleg:

Bazinga!

← ElőzőOldal 3 / 3