Homefront: The Revolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Next PC upgrade: 2022
igazabol kb te vagy az egyetlen a vilagon aki jatsza . ugyhogy nemtudjuk :D
Amúgy ez meglenne 100%-lék lenne a terület.
Útmutató az aktiválásához:
1. Élő internetkapcsolatnak kell rendelkezésre állnia.
2. Tegye bele a lemezt a DVD meghajtóba. Kis idő múlva egy ablak fog megjelenni a kijelzőn az Ön “boxoffstore” kódjával. Amennyiben az autorun nem indul el, nyissa meg: “My Computer” (vagy “Computer” a Windows 7, Windows 8 és Windows 10 esetében) majd kattintson duplán a DVD meghajtót szimbolizáló ikonra,vagy a jobb egér billentyűvel kattintva válassza az “Explore/Open” opciót. Kattintson a “start.exe” file-ra.
3. Menjen a boxoffstore.pl oldalra és jelentkezzen be a fiókjába. Amennyiben még nem rendelkezik boxoffstore.pl fiókkal – készítsen egy új fiókot.
4. Kattintson a “Got code / van már kódod?” linkre az oldal jobb felső sarkában és üsse be a kódját.
5. A kód aktiválását követően a játék hozzárendelődik a fiókjához, miközben egy Steam aktivációs kód kerül kiküldésre az Ön emailcímére. (az aktivációs kód a “Your collection” oldalon is látható lesz).
6. Menjen vissza a telepítő ablakban és kattintson a “Continue” gombra.
7. A Steam szofver most telepítésre kerül. A telepítés folyamán a frissítések is feldolgozásra kerülnek.
8. Döntsön, szeretne-e létrehozni egy új Steam fiókot, vagy már egy létezőt szeretne használni. Adja meg a szükséges adatot majd mentse el vagy nyomtassa ki az Ön Steam fiókjához tartozó információkat.
9. Mikor a telepítő varázsló a megfelelő üzenetet megjeleníti, kérem adja meg Steam aktivációs kódját, amit korábban a boxoffstore.pl oldalról kapott.
10. A játék telepítésre kerül a játék DVD-jén elérhető file-ok használatával. Minden szükséges frissítés automatikusan letöltődik majd az internetről.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
az jó
ehhez túl drága, hogy így várni kelljen "remélem nem fagy le teljesen" :)
Várok akkor még fél évet, aztán rákeresek.
. : Z E L L E R : .
varj keveset,aztan lepj vissza hatha.. csodaszep es jo jatek..
2x indítottam el, mind a két alkalommal az első 10 perces átnyomhatatlan bevezető videó alatt fagyott ki :)
Szerintem megveszem :)))) ja nem....
sajnos nem jutottam el addig, hogy játszani tudjak :)
. : Z E L L E R : .
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hogy mennyire élvezetes? 1,5 órát toltam vele...Semmi extra, de azért egyelőre viszonylag élvezhető..Na nemfogja megváltani az biztos, de kellemes benne a puffogtatás, parkour, loot...Ingyé teljesen korrekt...Ha fizetni kéne érte én továbbra is 3-4000 Ft-ra tartanám max.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.10. 12:23:27
Én kipróbáltam kíváncsiságból.. kb azt kapta amire számítottam.. Ronda, unalmas, de legalább fps dropol még mindig :D
Most -40%os leárazás van, de részemről ez 1000ft-ot nem ér.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.09.10. 10:21:49
Jimquisition: 1/10
GameWatcher 6.5 / 10
GamesRadar+ 60 / 100
Polygon 6/ 10
VideoGamer 6 / 10
WCCFtech 5.6 / 10
PlayStation Universe 5.5 / 10
IGN 5/ 10
Eurogamer - "Homefront: The Revolution boasts solid gameplay and impressive level design, but tonally it's a disaster."
Hardcore Gamer 2 / 5
RPS - "It’s got this weird bubbling heart underneath it, a clear desire to be a great game despite not being able to reach it. It’s packed, varied, and so bloody enormous. It’s a real muddle, and a muddle for which I’ve developed a real soft spot."
Jobban jártak volna egy Homefront Remastereddel
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.17. 19:50:24
A fejlesztők 30 órást kampányt ígérnek ..... Erre kíváncsi leszek. Ha 10 felett lesz már epic az fpsek tengerében!
sztem egesz csodalatos lesz vegulis..
* Scomcomputers the future of computing!*
Szóval itt tuti nincs baj (nekem 100% hogy nem) Hitbox se érdekel egy fpsben ha van ha nincs így is ugyis dara van.
"az irányítás. Körülményes és reszponzívnak se nevezném. Futni például rendszeresen csak sokadik próbálkozásra sikerült, míg hősünk mozgása nagyon nehézkes, és sajnos az érzékenység feljebb állításával se sikerült a lomhaságon változtatni. Ezzel szemben a motorra pattanva a legapróbb mozdulatra is hajmeresztően éles kanyarokat és manővereket tudunk véghez vinni, egyszóval azok teljesen vezethetetlenek. "
valamint:
" hitbox, mint olyan, nem nagyon van az ellenfeleken. Egy-egy katonába akár két teljes tárat is bele kell ereszteni, mire sikerül kifektetni. "
Ezek nem éppen a multi hibái. az utóbbira különösen háklis vagyok, nálam igazi deal breaker. Nem egy játék volt már, amit hasonló hülyeség miatt dobtam.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
* Scomcomputers the future of computing!*
Először nem találtak a bevezető utat.
Amit meg akar nyomni gomb az nem is a feladat része...Ott írja, hogy clear the stronghold, tehát valaki még él és azért nem engedi őket tovább....
Meg egyébként is totálisan fingja nincs a srácnak, hogy mit kell csinálni.
Vannak benne hibák egyébként az látszik, de ezek pont nem azok. AI gondok vannak (egyébként láttam egy videót ahol ezt a küldit normálisan tudták játszani AI gondok nélkül). Egyébként meg mondja, hogy Easy-n van a játék, akkor nemtom mit vár az AI-tól....
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.19. 17:07:34
Pedig engem is érdekelt. :/
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.02.19. 01:46:25
friss video..nem is szep de legalabb szar is...
egyebkent nem tunik semmiben ujszerunek vagy erdekesnek sem...
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.12. 11:10:14
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"