Tablet PC vs Konzol.The Console game end
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez így hülyeség. Az egész világ már kütyü függő lett. Bárhova mész, abszolút bármivel utazol arcokat nem látod csak a fényeket mert ha kell ha nem mindenki ezt nyomkodja vagy telefon vagy tablet.
Aki tabletet vesz nyilván nem céltalanul teszi és nekik nem semmire nem jó hanem mindenre jó.
Azért mert te nem szereted másnak még napi szinten használatos dolog.
Next PC upgrade: 2022
Virtual pool, Beach buggi stb
Onlive-ot ismered? pc-s játékokkal lehet játszani tableten tv-re kikötve gamepaddal...egész élveszthetõ ha van egy gyors neted.
Ráadásul ha ezek a jó játékok, milyen a többi? ..... Bard's Tale, meg Lego HP, meg a többi, viccnek is rossz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Otthon valszeg en sem tennem, maximum tavolsagi buszon vagy vonaton.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Neked még mûködik a 60 gigás PS3mad ?
Szeretem a cicákat
Eloszor egy Asus Transformer-em volt a dokkoloval egyutt, egyetemen nagyon jol jott, ketnaponta toltottem, ha nem kellett a bill, akkor csak lecsatoltam. Mivel konzolon jatszok, a gepet csak netezesre es filmezesre hasznaltam, a tablet mellett viszont napokig be sem kapcsoltam.
Most itt Angliaban sokat utazok, igy lecsereltem 10"-es Asus-t egy Nexus 7-re. Elfer a kabatom belsozsebeben, szinten ketnaponta toltom, metrozas kozben olvasok, sorozatot nezek rajta, utcan zenet hallgatok BT fulessel. Itthon is egyre ritkabban van bekapcsolva a laptop, mert az en igenyeimet tokeletesen kivaltja a tablet. Akinek csak ilyen atlagos felhasznalasra kell az asztali gep is, annak siman lehet alternativa a tablet szvsz.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Jatekok kozul meg egy cimet tudok megemliteni ami eddig engem lekotott okostelefonon,a "One touch drawing",logikai persze csakis az johet szoba,csak egy szint utan mar annyira nehez,hogy unalmassa valik,de massal eddig tobb mint egy orat sztem nem jatszottam.
Olvasasra meg ott az e-ink-es ebook reader ami meg a szememet se rontja es akar 1 honapig birja az akuja(raadasul kb otodebe kerul).
Nah uff en szoltam.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Az iPad jelenleg egy 5 évvel ezelõtti pc kínálatot ad, az igaz, de zárul a gap rohamtempóban. És abban is igazad van, hogy a tablet a pchez hasonlóan több mindenre alkalmas, ezért többféle stílus fut rajta, míg a konzolos játék kínálatból sok stílus kiesik, vicces módon pont az összetett dolgok.
Amúgy, ha kijön az új Xbox akkor én is beszerzek egyet asszonynak meg a gyerekeknek ugrálni kinect elött, de kb ennyire való konzol.
Továbbra is annyi értelme van tabletet konzol meg PC versenytársnak tekinteni gamer szempontból, mint Ferrarival trágyát hordani. Lehet, de nem arra való.
Tablet = alap netezõs tevékenységek, navi, casual játékok, esetleg filmnézés.
A tablet mindenre jó, de igazából semmire sem.
Ott vannak a jobbnál-jobb okostelefonok, melyek tényleg kényelmesen elférnek a zsebedbe, a képük kiköthetõ tv-re, játékkínálat u.a., fényképezõgép/videófelvétel terén keresztbe zabálják a tableteket, etc. Hosszú a sor.
Múltkor láttam egy elmebeteget, aki tájképet fotózott a 10"-os tablettel. Azért az igénytelenségnek is kéne valahol határt szabni :-/
Az összes Broken Sword-öt letoltam már PC-n, nagy kijelzõn, kényelmesen, AKKOR amikor kijöttek. Ha nosztalgiázni szeretnék ott a Steam, pár euro volt a teljes pakk.
Persze újszülöttnek minden vicc új... viszont a listád legalább jobb kedvre derített és emlékeztetett rá, hogy milyen jó kis címek is jöttek ki PC-re.<#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Broken sword 2 annak idején kimaradt pcn, iPadon pótoltam. De biztos mindenki mindig mindent végig játszott, azért is csinálják ezeket ipadra, mert a kutyát nem érdekli.
Laza olyan címeket várt volna, ami miatt kapát-kaszát eldobva érdemes tabletet vásárolni, hiszen exclusive csak tableten elérhetõek.
Ezzel szemben a listádon szereplõ címek 95%-a nem tablet exclusive cím. A maradék meg nem egy ligában játszik a Broken Sword, Monkey Island, C&C, stb. címekkel.
Miért is venné meg az ember a PC-n már végigjátszott címeket tabletra is? Nem értem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Settlers
GTA3
Bard's Tale
Worms Armageddon
Pirates!
Civilization Revolution
Alien Versus Human (Xcom Enemy unknown port egy az egyben)
Mass Effect Infiltrator
Lego Harry Potter 1-2
Galaxy on Fire (Elite klón)
Imperium Galactica 2
European War 3 (körökre osztott stratégia 1 VH környezetben)
Aralon (Gothic szintû rpg)
Ticket to ride (társasjáték port)
NFS (4 darab)
Death Rally
Carmageddon
7th Guest
Prince of persia (az eredeti grafikával)
Virtual city (transport tycoon klón)
Defender of the crown (amiga verzió portja)
Orc (diabló klón)
King's bounty (facebookos játék kliense)
North and south (ez is amiga port)
C&C: Red Alert
Telltale kalandjátékok (Sam and max, monkey island, back to future, stb)
Broken sword 1-2
Monkey Island 1-2
még pár rajzolt kalandjáték
plusz egy csomó olyasmi, ami indie kategóriába futna pc-n, tower defensek, stb
De wishlisten vannak, ha akciósak lesznek olyan címek, mint Bastion, Borderlands, Total war: shogun, stb.
Szóval semmi komoly, kvarcjáték ez, csoda, hogy a 4 színû tetris elindul rajta.
Világosíts fel minket plz! <#worship>#worship>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mi a pöcsömnek van az okostelefon? Tábla az egy akkor fölösleges cucc, hogy el sem hiszem...
Összes Touch-Screen Lóf.sz game? - utcai semmittevés helyett v. vagánykodásnak hitt pótcselekvés, addig amíg egy mondjuk erõsen pigmentált pofán nem b.ssza a tulajt (jellemzõen 8-18 éves) és el nem rohan az 1-2száz ezres cuccal aztán tulaj kiscsávó meg brü-hü-hü <#rinya>#rinya> - v. - suliba a tanár dumájára figyelés helyett, addig ameddig meg fél év végén kiscserépedény barátunk bukásra nem áll
X360, PC, PS3 - the real game experience
Just do it :)
apple termékekkel zombulni még nagyobb debilség, mint a winfos szarokkal
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Baromság. Honnan veszel te ilyeneket? azért mert a böngészõs flashjátékokat átportolják ios-re, még nem lesz ios exkluzív.
Semmit nem jelent, látszik, hogy nem vagy képben a területen és nem is érdekel.
Több játék van csak iOS rendszerre mint az összes többi platformra együttvéve, gyaníthatóan akad köztük pár értelmes is, ami esetleg túl is mutat az 5-10 részes évente gyártott folytatásos lövöldéken, amibõl manapság áll a játékipar nagy része.
Egyébként meg a kézikonzolok ugyanúgy fogynak, szóval a tablet nem szorított ki semmit.
Max majd egyre közelebb kerül egymáshoz a két világ, azaz lesznek hibrid készülékek (mint pl a Vita, és még annál is bibridebbek), de tuti lesz dedikált kezelõfelület meg dedikált szoftver, különben kuka.
Az otthoni konzolozást meg sosem fogja leváltani a tablet ... max a kézikonzolozáshoz lehet köze.
Topic zárható :D
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Van telefonom,tabletom, pécém, ps3-am, csak tudom mirõl beszélek
A topik meg zárható
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
60-70ezerért kap az ember 720p-s tv-t 82est ami egy átlag panelban 1,5-2 méterrõl bõven elég rádugod a pendrájvot, rajta a film lefekszel az ágyba kényelmesen vagy beülsz a fotelba pokkorn azt lesed a bosszúállókat (csak mert már írták :D )
Tábla meg 7colos a legtöbb meg legjobb árú azt azzal mi a picsát csinálsz? El sem tudom képzelni, hogy itthon azon hogy néznék filmet :D
Mögé tegyek egy poharat vagy támasszam meg könyvekkel? wtf? guggoljak fölé? <#idiota>#idiota>
Voltam nem egyszer egy közösségi házban ahol van pc, mindenféle konzol, tábla is. iPad 2-t kipróbáltam 10 percig kötött le... angry birds hú dejó pötyögtem, hú de gyors az egész rendszer meg szép a kép azt csumi. Gyerünk a boxhoz, kinect on azt mehet a menet! <#nyes>#nyes> ja + valami orion full hd tv az olcsóbbik fajtából. xbox+kinect+tv majdnem annyiba van mint az ipad 2.
Nincs mirõl beszélni.
Adversus solem ne loquitor
És így sem fasza.
Nem fasza. Semmiféle vágyat nem érzek a birtoklására. Mondjuk ez elég sok olyan eszközre is igaz, amit már a birtokomban van.
Adversus solem ne loquitor