10 milliárdba kerül a Magyar Telekomnak a közműadó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen telefonadóra? Mit nem értesz? Azt írtam a különadók elõtt is ez volt, mondjuk pl 2004-ben is ugyan ezt csinálták, amikor hejde jó volt itt befektetni. A kitalicskázást egyszerû adóelkerülés miatt csinálják. Beszedni a pénzt, nem fejleszteni, majd valami adóparadicsomban leadózni az 1%-ot, töredékét pedig itt leadózni hogy ne legyen annyira feltûnõ. Így nyomják a telekom cégek(és nem csak azok), mindig is így nyomták, mert töketlen hatóságok vannak itt.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
hát persze 😛 elég csak a telefonadóra gondolni... amúgy meg én is menekíteném a pénzem, semmi sem indokolja, hogy bárki is befektessen nálunk
mert kitalicskázzák a pénzt 😄 különadók elõtt is ugyanolyan drága volt 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"10 milliárdba kerül a Magyar Telekomnak a közmûadó"
Mivel ezt úgyis ránkterhelik, mint minden mást, így valahogy nem igazán tudom sajnálni õket. Nem kéne mártírt csinálni belõlük.
Mivel ezt úgyis ránkterhelik, mint minden mást, így valahogy nem igazán tudom sajnálni õket. Nem kéne mártírt csinálni belõlük.
aztán csodálkozunk, hogy miért drága itthon minden...