96% kedvezménnyel kínál két okostelefont a T-Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy konkrétak legyünk, a telenor nem akciós árainál, hasonló csomagban a Nokia 18, a Sony meg 8 ezerrel olcsóbb. Szóval aki t-s, lejárt az elõfizetése, és telefont akar cserélni, olcsón, annak ez jó ajánlat. De lesz még karácsonyig hasonló a vodánál meg a telenornál is szerintem.
Amúgy nem annyira rossz akció, csak nekem pl. a telefonálási szokásaim szerint így sem éri meg (nem használok el havi 3200 Ft-ot). Ezért vagyok prepaid-es és voltam mindig is az. Nem szolgáltatótól vett, alsókategóriás okostelefonommal (ami persze ezeknél már elavultabb) és feltöltõkártyával kb. ugyanott vagyok költségben, ha netezek is rajta (ami csak luxus, bármikor abbahagyhatom a fizetését).
Ja azért alsó kategóriás készüléket kínálnak 1000-ért, mert ez egy csóró ország ha nem vetted észre. Sok embernek már 10e Ft is meggondolandó kiadás, az elmúlt 4 évben nagyot zuhantunk, rengeteg a devizahitel-"károsult" (mondjuk inkább hülyeségkárosult, na nekik szólnak az ilyen akciók is, vállalj rabságot 2 évre amiért kapsz egy telót tõlünk részletre címmel, de ebbõl legalább nem lesznek kilakoltatás réme alatt élõ családok, lol).
Ja azért alsó kategóriás készüléket kínálnak 1000-ért, mert ez egy csóró ország ha nem vetted észre. Sok embernek már 10e Ft is meggondolandó kiadás, az elmúlt 4 évben nagyot zuhantunk, rengeteg a devizahitel-"károsult" (mondjuk inkább hülyeségkárosult, na nekik szólnak az ilyen akciók is, vállalj rabságot 2 évre amiért kapsz egy telót tõlünk részletre címmel, de ebbõl legalább nem lesznek kilakoltatás réme alatt élõ családok, lol).
Más országokban meg Nokia Lumia 920-akat vágnak az emberhez egy csomagban ilyen 10e Ft-okért, itt meg az a nagy szám ha két alsókategóriás készüléket adnak két év hûséggel 1000 Ft-ért. Hihetetlen, rohanok is venni 4-et. Amúgy a Nokiák nem nagyon fogynak, pedig a 7.5-ös WP már nem rossz, a 8 meg kifejezetten jó. Szerintem az emberekben még aktívan él a régi WM 6.5 vagy mi volt az a katasztrófarendszer. És ez sokakat elrettent. Én 1 hete vettem meg a Lumia 800-asomat, mivel egyelõre csak túl nagy WP8as telók jöttek ki, elleszek vele 1 évig kábé. Eddig nagyon elégedett vagyok vele, van egy két hibája, de teljesen ledöbbentõ tény, hogy az ismerõseim közül 0 embernek volt eddig WP-s telefonja. De most már van egy két WP8-as. Nekem elég a 7 amíg ki nem jön egy Lumia 800 alakú és méretû WP8-as 😄
érdekes, hogy a nokia duplaannyiba kerül, ennyire nem veszi senki?
(szerintem egyébként régóta lehetetlen szolgáltatók csomagjait és telefonjait teljes mértékben összehasonlitani, direkt igy csinálják)
(szerintem egyébként régóta lehetetlen szolgáltatók csomagjait és telefonjait teljes mértékben összehasonlitani, direkt igy csinálják)